Güncellemeler
+1 yıl
Bunlara ilaveten birine ufacık bile ilgi duysam başkaları daha cok hoşuma gitmeye başlıyor
Sert mizaçlı kolay beğenmeyen detaycı biriyim. Lisede hoşlandığım kimse yoktu. Üniversitede de olmadı aklıma yatan bi tip. şu an memurum yine yok. Hiç kimse hoşuma gitmiyor gitse bile ilişkisi oluyor veya ilişki istemiyor. Bu benim kaderim mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu devirde güvenilir insan mı kaldı hani nerede ben göremiyorum
Yok kardes kalmadı herkes serefsiz namussuz tovbe yarabbim ya
bana sevdigim kizla ilgili fikir verir misin melek
@Modets1 Nasıl bir fikir istersin
özele yazsam sevdigim kizla ilgili cidden zordayim
@Dhdnendjxdh Kalmadı valla ben göremiyorum bir şekilde kendilerini güvenilir gösterip güvenimi kaybeden çok insan oldu
Kız görmemiş Anadolu çocuğu gibisindir çekingen olma rahat ol
Kız görmemiş? Çekingenlik normal seviyelerde ama konu bu değil mizacım böyle
Bazı erkekler pısırık olur bunu kullanmak istemedim ama neyse kızın yanında çekinir bir şey diyemez eli ayağına dolaşır böyle olma konu aç konuş karşılıklı sohbet içine gir soğuk duruyorsan samimi ol içinden gelmiyorsa da niye ilişkim yok diye de düşünme
Ben bir şey diyemeyen birisi değilim gayet de konuşurum ama içimden konu açmak falan gelmiyor sorun bu. Normal bir kız arkadaşım yok. İçimden gelmiyor ama ilişkimin olmaması rahatsız ediyor. Kızlar hep çok soğuk çok sert bir şey desek dövecek gibi falan diyorlar hakkımda
E öyleyse sorun burada senin konuşmaya yatkın olmaman biriyle konuşmak istiyorsun ama bir iki cümle anca kuruyorsun ister istemez herkes böyle birinden uzaklaşır ben bile konuşkan insan seviyom
Konuşmak istemiyorum ilişkim olsun istiyorum veya öyle samimi konuşmuyorum diyelim. Ben soguk biriyim genel olarak cümle kuramamam sözkonusu değil aşırı resmi biriyim karakter olarak böyle erkek arkadaşlarıma karşı konuşkanım sadece
Hayvanlar koklayarak insnalar konuşarak demişler konuşmadan bir ilişki nasıl olacak konuşmadan birbirini tanımadan bunu değiştirirsen senin için daha iyi olur çünkü seninle konuşmak isteyen bir insan bile kendisiyle konuşmak istemeyen birine bir yere kadar dayanabilir
Yok ki kaçıyor insanlar benden. Bi de zaten çoğunun ilişkisi var
Neden kaçıyor acaba
Ben sert ciddi insnalardan hoslanıyorum ama ne yazıkki öyle birisi yok herkes yumysaklık pesinde
Aynen bende öyle ama ciddi insnalar da var tabiki denk gelirsiniz umarım
kasıntı gibi geldin bana
Nasıl tanımladıgına baglı. Ayrıca o kisisel bisey iliski istememle alakası ne
kasıntıysan kadinlar sevmez oyle
Sana göre kasıntı ne mesela herkes kafasoan göre tanım yapıyor da
Kendini değiştirmen lazım.
Ne anlamda?
Karakter olarak.
Olum bunun iliskiye engeli ne onu anlamadım
Oğlum?
Takılma ablacım
Neyse, hani demişsin ya “Bunlara ilaveten birine ufacık bile ilgi duysam, başkaları daha çok hoşuma gitmeye başlıyor.” diye Bu halini değiştir diyorum.
İlgi bile duyamıyorum ki elestirip kucuk görmekten veya radarıma girmiyor kimse
O zaman böyle yalnız kalmaya devam et.
Ama rahatsız oluyorum bu durumdan
Ben de senin böyle olmana bir anlam veremiyorum.
Neden olabilir ya rahatsız oluyorum ama ben buyum rol yapmıyorym bir sey olmays çalışmıyorum karakterim tam olarak bu
Karakterin bu olsaydı kendin olmaktan rahatsız olmazdın.
Yavrum kuzum insan yapıp ettiklerinden pekala rahatsız olur. Olmalı da.
1. Bana yavrum, kuzum deme.
2. O zaman değiş.
3. Değişmek istemiyorsan da buraya yazıp bu soruyu sorma.
Niye demeyecekmişim
Diyemezsin.
Sebep:D
Rahatsız oluyorum çünkü.
Hictebile
Nerden biliyorsun, rahatsız olmadığı mı?
Rahatsız olacak kadar kilolu degilsin
Aynen, âma sen belli ki bu halinden rahatsız olacak kadar kilolusun.
Kaldıramazsın beni:)
O kadar emin olma, biz neler kaldırdık.
Ben ağır gelirim bünyene
Bu karakterinle mi benim bünyeme ağır geleceksin?
Meyveyi soymadan yeme
Sen beni dert etme, ben soyupta yerim. Ama belli ki sen soyup da yememişsin, böyle olmuşsun.
Canım meyve mi çekmiyor meyve mi sevmiyorum ha buldum sanırım meyve midemi ekşitiyor
Ee sana o zaman 2 doktor kapısı gözüktü. 1-Psikiyatri 2- Dahiliye
Hahaj
kolay beğenmiyormuşsun
Öyle kardes
Zaten oyle oldugun ıcn
Nasıl
o zaman biraz sana yaklasanlara sans ver
Yok
Yaklaşan yok
soguk ve kasıntı duruyorsun acaba ondan olabilir mi
Soğuk durmuyorum soğuğum zaten ve bu elimde olan bir şey değil