Ben aşka inanmıyorum ama Aşk acısı, herhangi bir cinsiyete özgü bir şey değildir. Hem erkekler hem de kadınlar romantik ilişkilerden kaynaklanan hayal kırıklıkları ve kayıplar nedeniyle aşk acısı çekebilirler. Ayrılık, reddedilme veya sevdiğiniz kişinin ölümü gibi nedenlerle aşk acısı yaşayabilirsiniz. Bu durumda, insanlar farklı tepkiler gösterebilirler ve acıları da farklı şekillerde ifade edebilirler. Bazı insanlar aşk acısı çektiklerinde, hissettikleri duyguları içlerinde yaşayıp, kendilerine saklarlar. Bazılarıysa arkadaşlarıyla veya aileleriyle konuşarak duygularını ifade ederler. Bazı insanlar ise fiziksel aktiviteler veya terapi yoluyla aşk acısını hafifletmeye çalışırlar.
Çekiyorum şu an ve ölümüne sevdiğim çocuk sinifimizdaki yakın kizarkadaşimla bana ihanetlerin en kralını etti daha ne olsun o günden sonra her seveyim dedikçe biraz daha tiksindim ondan. Ve şu an sadece tiksiniyorum ondan gel bişeyler yaşayalım dese bile hayır derim istemem o ihaneti beynimden atabilmiş değilim birlikte tatile giderlerken yakaladım hala unutamıyorum o anı. Beni dışlayıp tatile gitmeleri bana çok koydu benden habersiz Urfa İstanbul uçağında gördüm lanet olsun o ana ve o çocuğa artık gözümde bi canavar.