Nefret ederek ayrılan sevgili hiç özler mi?

Sevgilimin annesi yüzünden ayrıldık benimle annesinin telefonu üzerinden konuşuyordu kendi telefonu yoktu her defa benimle ilgillenmiyorsun diye konu açıyordum engelliyordum durmadan arıyordu lütfen ben seni çok seviyorum falan tarzı şeyler söylüyordu bende hep ona acıyıp inanıp engeli kaldırıp tekrardan konuşuyordum ama engel hep en fazla 3/8 saat sürmüştü şimdiye kadar ve her bir kaç haftada bir böyle olay yaşıyorduk. En son ayrıldığımı onu sevmediğimi ne onun benimle ne ailemle hiç kimseyle iletişime geçmesin ne de ben onun yakınlarıyla hiç kimseye iletişime geçmeyim diyerek engele attım ve ilk kez 4 gün engelde kaldı ve hiç bi yerden aramadım onu. 4 cü günün sonu engeli kaldırdım baktım ben her online olduğumda o da oluyor her an o da oluyor engeli açtım ki belki yazar diye yazmazsada yarın kendim konuşup tam farklı bi şekilde barışmağa çalışayım dedim kendiliğimde. Neyse gece 00:00 oldu bi baktım kız beni engellemiş. Diğer numaramla yazdım neden engelledin ben seninle yarın barışacaktım diye ama mesaja bakmadı. Sabah bi gördüm Annem aradı beni neden bi kızı tehdit ediyorsun neden insanları kendine mecbur sevdirtiyorsun falan diye bağırıp durdu ben de o an anlamaya çalışıyordum ne oluyo diye neyse anneme anlattım her seyi dedim öyle bi şey yok olamaz anne hatta bütün mesajlaşmalarımızı gönderdim ve anneme rahat ol anne sabah kzıın kendiyile ve ya annesiyle konuşup hall edeceğim dedim. Annesine aradım dedi kızım istemiyor seni onu o kadar tehtit emişsin senden korkuyor falan bende söylüyorum bak güzel annem ben senin kızını tehdit etmişsem gel göster falan mesajlar hepsi duruyor bende falan sonra laf kalabalığı yapıb koydu akşam da kıza annesi kendisi bişeyler konuşmuşlar planlamışlar kız da sesli mesaj attı anneme ben sevmiyorum onu beni tehdit ediyor falan. Ve bu arada kıza hiç ulaşamıyorum annesine yalvarıyorum lütfen kendisiyle konuşayım olmuyor vermiyor ne de kız kendisi benimle iletişim kurmuyor. Neyse sonra bende kıza son sözlerimi yazdım annemin aracılığıyla ve her şey bitti kız benim numaramı annemin numarasını her şeyi silip gitti. Ve geride bıraktığı kişiyle hiç ilgilenmeden gitti arkadaşlar. Şimdi ben düşünüyorum ki annesi onun tüm düşünme açısını değiştirmiş ve bana nefret ettirmiş beş şimdiye kadar öyle bişey yapmamış birisiyim şimdiye kadar 15 sevgilim oldu hiç birsiyle böyle bişey yaşamadım ve sevgilimle ben 2 yıldır ki çok gğzel bi şekilde sevgiliydik son zamanlar bana ilgi vermiyordu bu 1/2 ay devam etti diye engelleyip ayrılmıştım. Şimdi her kese sorum o ki kız neden böyle bişey yaptı. Eğer annesi beni ona düşman gibi gösteriyorsa. O kız beni hiç ararmı bundan sonra. Ve ya beni unutmurmu beni hatırlarmı? O da benim gibi acı çekiyormu acaba lütfen çok kötüyüm. İnstadan falan en azından girip ismimi aratıp storye falan baka bilir fake hesaptan ama onu da yapmadı. Benim suçum ne lütfen aşırı kötü hiss ediyorum kendimi 2 günde 7 kg zayfladım ve hala devam ediyor aşırı stresliyim onu düşünmeden duramıyorum
Nefret ederek ayrılan sevgili hiç özler mi?