• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinin kılık kıyafetine karışmak öz güven eksikliği midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Bence öyle

Sevgilinin kılık kıyafetine karışmak öz güven eksikliği midir?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Sevgilinin kılık kıyafetine karışmak, özgüven eksikliği gibi görünebilir, ancak her zaman böyle olmayabilir. İlişkilerde her insanın farklı sınırları ve beklentileri vardır, bu nedenle sevgilinin kıyafetlerine karışması onun özgüven eksikliğine işaret etmez.

Bazı insanlar, partnerlerinin giyim tarzına ilgi gösterirler ve onların görünümünü beğenmek isterler. Bu durumda, kişi kendi tercihleri doğrultusunda bir şeyler söylemek isteyebilir. Ancak bu tür geri bildirimler, saygılı bir şekilde yapılmalı ve partnerin isteklerine saygı duyulmalıdır.

Ancak, sevgilinin kıyafet seçimleri konusunda sürekli eleştirel veya kontrol edici davranışlar sergilemesi, onun özgüven eksikliğine veya diğer güven sorunlarına işaret edebilir. Bu durumda, terapi veya danışmanlık almak, sağlıklı bir ilişki için faydalı olabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Ne giydiğine bağlı örneğin bi kız aşırı açık giyiniyor sa evet sevgilisinin karışmaya hakkı var çünkü kızın iyiliği için karışır malum ortalık sapık dolu açık görsün hemen kıza göz koyuyorlar o sapıklar i öldürüp katil olmaktan sa sevgiliye güzellik le söyleyip kız da sapıklara önlem alıp giyerse sorun olmaz ama tabi giysi aşırı açık olmadığı sürece kızı serbest bırakmak gerekir herşeyine karışmak doğru olmaz

0
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Onu bunu bilmem. Erkek karışır.

Kadın erkeğin bu davranışına uygun hareket etmeli.

Ancak bir istisna var...

Kadınla tanıştığında kadının kıyafeti açıklık ve rahatlık üzerine ise erkeğin bir söz söyleme hakkı yoktur.

Kadın beni kıskandırırsa çuval bile giydiririm, yok öyle eşitlik kafası bende! Dağ kanunları geçerli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Özgürlük adı altında kalçasına kadar açıp geziyorsa ve etrafındaki insanlar senin sevdiğin insanın bedenine bakıyorsa bu adamdaki özgüven eksikliğinden kaynaklanmıyor size verdiği değerle alakalı kimse kimseye git kapan ya da bogazına kadar örtün diyerek gelmiyor. Her şeyin bir ölçüsü var.

0
    6 Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Herkes Müsluman degil bu ulkede buna siz karar vermiceksiniz madem oyle kadinlardan hoslanmiyosan sevgili olmazsin ben bunu ozguven eksikligi olaeak gormuyorum ama sen hakaret edebiliyosun cok karakterli bi davranis bu demi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben kimseye hakaret etmedim farkindaysan ve yorumun muslumanlikla bir ilgiside yok.

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Kalçasini gosteren kadın ne demek ya bilemiyorum bu ulkede herkes birbine asiri karisiyo bence herkes kendine baksa cok daha güzel olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kusura bakma ama giyimin kuşamın bir yeri vardır bir erkek nasıl toplum içinde bacaklarını ayırıp oturmuyorsa ya da pijama ile sokaga cıktıgında dar giyinip penisini gosterdiginde anormal oluyorsa bedeninin hepsini her yerde gostermek kadın icinde normal olmamalı ben kadınları bedenlerini bu kadar ortada sunacakları basit bir hale getirecek kadar degersiz gormuyorum. Istediginiz gibi gezebilirsiniz umrumda olmaz inanın aslada art niyetle yaklasmadim hic bir kadina.

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Genele bakip konusmadim ben ama konusurum istersen bak bakalim bu ulkedeki Muslumanlik oranina ve cogu kapali insanlar cok acik giyinen insanlarda var ama cogu ulkeden taciz oranimiz yuksek Avrupada herkes çıplak onlarin taciz oranina bak burada insanlarin dusunce yapisi devreye girer ben kadin erkek olarka bakmam yorumlarda da gordum kendi cinsini asagilayn kadinlar dusunce yapisi onemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Inanın avrupada dusundugunuz gibi degil yıl basında hollandada cluptaydım adamlar kızların üstlerine çıktılar en son kaça kaça etrafımda 6 tane kız oldu. Olay muslumanlık ya da hristiyanlık değil ben deistim zaten. Ozgurlük dediler cinselligi sanki her önüne gelenle yaşanılabilir bir şey gibi gösterip insanları ucuzlaştırdılar. Giyim kuşam dediler açıldıkça açılıyor herkes kendine ya da hayatındakine değer vermiyor aile kurmak isteseniz saf ve temiz duygularla birlikte olabileceğıniz kanaatkar karsısındakine deger veren insan kalmadı. herkes bana karısma , sen ozguvensizsin , hayatima giren insan beni rahat ettirsin kafasında ama kimse karsisindaki ile biz olup kendinide törpülemeyi dusunmuyor empati kurmaktan yoksun yalnızlaşan bencil bir toplum oldu insanlık artık.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

17

Cevap

• Senidebiriyakacak
    Senidebiriyakacak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.

La bırakın kminist laflarını! Çıplak ya da teşhirci gezinmek için bulmuşsunuz öz güven lafını herkesi bu lafla kandırabileceğinizi sanıyorsunuz. Hem dersiniz ki beni böyle kabul et adam böyle kabul edince sonra dersiniz ki son zamanlarda erkekler niye kıskanmıyor!

O küçük aklınızla insanlığın dengesini bozup sürekli niye böyle oluyor diye denge aramakla ömrünüz geçiyor! Önce insanlığın dengesini bozmayın efendice dine uygun kapanın sonra adam karışıyor mu karışmıyor mu görün. Tam bir kazan-kazan olur ama bunu görebilecek akıl lazım. Nefsinize göre yaşayıp millete laf ediyorsunuz. Dengeyi bozanın ta kendisi sizsiniz.

1
    23 Yorumla
    • Okyanus52
      Okyanus52
      +1 yıl

Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Herkes Müslüman da değil bu ülkede... Dinde zorlama yoktur diye gezinirsiniz etrafta, sonra gelirsiniz dinden soğutacak şekilde konuşursunuz. Ayrıca kendi hemscinslerineze de gözlerine sahip çıkması için eleştiri yapsanıza bazıları kapalı açık dinlemeden her kadına laf atıyor, sözlü ya da fiziksel tacizde bulunmaya çalışıyor.

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

@Okyanus52 açık giyinince karakteri düzgün erkekleri kendinize çekeceğinizi mi sandınız nerede abaza a*cı var onları çekersiniz

Yorumla
    • Okyanus52
      Okyanus52
      +1 yıl

Ben genelleme yaptığımı düşünmüyorum. Bazıları demişim farkındaysanız. Ama siz istediğiniz gibi istediğiniz yerden alabilirsiniz lafı size kalmış.

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

@Okyanus52 bazıları diye bir kelime geçmiyor açık saçık giyinen kadına düzgün adam denk gelmez iyi günler

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

Bazıları laf atıyor demişsin pardon tamam

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Insanlarin kiyafeti seni niye geriyo kardeşim cok begenmiyosan bakmazsin kimse zorla evlenmeye calismiyo senle sevgili olma oyle insanla Allah sizin gibi dusunen erkeklerden korusun cok cahil bi bakis acisi bu

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

@unfaithful2002 her kadin ve her erkek bir degildr sirf erkek tavlamak icin oyle giyinen de var bakanda var ama bu ulkede dedigin gibi abaza cook duzgun adam yok ben aramiyorum acikcasi ve kendim icin giyiniyorum

Yorumla
    • Senidebiriyakacak
      Senidebiriyakacak
      +1 yıl

@Okyanus52 bu herkesin bizim gibi düşünmesi değil İslamın emri hanımefendi ben ne diyorum sizin aklınız nerede hala. Ayrıca bu topraklar İslam toprağıdır bu topraklarda şeriat hüküm sürdü ve gün gelecek yine Allah ın emriyle şeriat yani Allah ın emirleri hüküm sürecek. İlle açılmak saçılmak isteyenler buyursun hollandası amerikası italyası yunanistanı ermenistanı kuzey koresi japonyası rusyası nereye istiyorsa gitsin açılsın açılabildiği kadar dönüş yine Allahadır!
      Hem açıl saçıl sonrada hemcinslerime bakma laf atma diyeceğiz öyle mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu akıl mantık ne varsa inkar etmektir sizinkisi. Böyle saçma laflarda zaten ancak kministlerden çıkardı tebrikler (!)
      Hem içki iç hemde sarhoş olma hemde sağlığa zarar vermesin gibi tutarsız alakasız saçma laflar sizinkiler. İnsanlığın dengesini hem bozup hemde denge arıyorsunuz dedim ya ahanda gelip şıp diye beni ispat ettiniz. Elinizden asla gelmez ki tersini gösteresiniz, bu imkansız ne yapsanız ne deseniz dediğim hakikatı ispat etmiş olursunuz:)
      Ayrıca Allah azimüş şan söyle erkeklere gözlerini sakınsınlar diye ayet vardır. Buna uymayan günahkar olur açılıp saçılan teşhir eden onları tahrik edenlerde aynı suça ortaktırlar ve kaç erkek boynuna bacağına göğsüne beline koluna sırtına saçına baktıysa aynı miktarda günah o kadına da yazılır. Bu iş böyledir ve bunun hesabını vermekten kurtuluş yoktur!

Yorumla
    • Senidebiriyakacak
      Senidebiriyakacak
      +1 yıl

@Tatliprenses_hchdh müslüman rahatı yerinde keyif yapmaya çalışan nefsi için gününü gün edip nefsi için yaşayan değildir. Bizim örneğimiz Hz Muhammed a. s. v dır! O her gece az uyur çok ibadet eder az yer çok çalışır sürekli insanlara iyiliği emreder kötülüğü yasaklardır keyif yapmazdı!
      Kur anda Allah emrediyor siz öyle ümmetsiniz ki iyiliği emredip kötülüğü yasaklarsınız diye.
      Ve daha çoook ayetler var ama buraya kadar anlaşılmıştır.
      Şimdi gelelim sizin zırvanıza. İnsanlar elbisesi bizi germiyor biz Allah ın emrini yerine getirmek için çıplak gezmeyin teşhircilik yapmayın diye söylicez tabikide ne sandın bizi gafil mi? Sen kimsinde seni dinleyelim sen tek bir toz parçasına dahi kendi canına dahi sahip değilsin yerde gökte ne varsa tümü Allahındır ve sadece Allahın hükmü geçer O böyle emretti bizde böyle yaparız bitti!
      Ayrıca bakmazsın felan tam bir zırva! O halde sen bi toplu taşımaya binorada ne kadar erkek varsa tümü birden donunu indirsin sende bakma olur mu:) yahu niye bu kadar akılsızsınız, nefsinize köle olmuşsunuz iki lafta mat oluyorsunuz! Bizim gibi düşünenler değil senin gibi din cahillerinin ahkam kesmelerinden Allah bizleri korusun! Hem cehaletten geberecek kadar bitik ol hemde dini bilene yaşayana cahil diye ahkam kes sen bu rezil halinle ne gülünçsün! Aklını başına topla bi kere kaç defa Kur anın mealini okudun aklettin tefekkür ettinde bilip bilmeden cahil bilmem ne diye ahkam kestiğini sanıyorsun:) o gördüğün simsiyah karanlık cehalet kendinin ki, kişi kendinden bilirmiş işi! Dinin emirlerini sizin gibi kminist ağızları yapanlara eğdirip büktürmem ya biliyorsan konuş ya da sokakta sağda solda bilenden bilmeyenden duyduğun doğru yanlış bilmeden laf edeceksen sus!

Yorumla
    • Okyanus52
      Okyanus52
      +1 yıl

Bu ülke şeriat ülkesi değildir ilk önce bunu aklınıza sokmanızı isterim. Herkes kendi özgür iradesiyle karar verebilir ne giyip ne giymeyeceğine. Günahsa da bu Allah ve kişinin arasındadır sizi ilgilendirmez. Siz İslama yaklaştırmak yerine islamdan soğutursunuz insanları bu üslupla. Daha düzgün bir şekilde insanları İslama çekmeye çalışsanız kimse gelip de burada size laf söylemez. Ayrıca şeriatla yönetilen bir ülke istiyorsanız Suidi Arabistan, İran'a gidebilirsiniz. İyi günler.

Yorumla
    • Senidebiriyakacak
      Senidebiriyakacak
      +1 yıl

@Okyanus52 burası inşeAllah bir gün aslına dönecek şeriat ülkesi olacak demek istedim isterseniz tekrar okuyun ve dedim ki cıbıl cızlak dolaştığınız yer bir zamanların şeriat ülkesiydi. Şehitlerin kanıyla suladığı toprağa şehitlerin tersi inanışlarla ayak basıp gezen sizler nasıl haklı olabilirsiniz can mı verdiniz aksine nefsinize köle yaşıyorsunuz:)
      Sen evinde kendi kendine günah işlemiyorsun ki, çıkıyorsun dışarı herkesi günahına ortak ediyorsun sonrada günahı Alkahı ile kendi arasında diye maval okuyorsun böyle saçmalamaya devam etmeyin lütfen çünkü ne mantığa ne dine uyuyor!
      Madem günah kişi ile Allah arasında o halde otur azıcık düşün be! Niye Allah bir sürü ayette kötülükten sakındır emri bil maruf yap diye emretti? Evet cevap? Yani günahı kendisiyle Alkahın arasında olan günahlarda var herkesi ilgilendirenlerde var lütfen mantığa ve ilme davet ediyorum sizi. Bilmeden ezbere konuşmayın. Siz diye bilir misiniz tecavüz eden birisine kimse onu kınamasın yakalarsanız sakın dövmeyin hakaret etmeyin onunla Allahı arasında günahı diyebilir misin:) asla asla asla! Hele bu iş bir yakınına hatta sana olsa Allah korusun tabi ama sadece ayakların yere bassın saçmaladığını bil diye bu örnekleri veriyorum.
      İsteyen dinden soğuyabilir zaten tesettürü istemeyen var gücüyle karşı çıkan bilip bilmeden ahkam kesen teşircilikten hoşlanan ve buna itiraz edene itiraz eden ZATEN SOĞUMUŞTUR DA ONU BUNU BAHANE EDİYORDUR! İnanan biri ölümüne inancına yapışır soğumak bir kenara! )

Yorumla
    • Senidebiriyakacak
      Senidebiriyakacak
      +1 yıl

@Okyanus52 Burası şeriat ülkesiydi ve şeriatçı şehitlerin kanları üzerindeyim atalarımın kanları üzerindeyim onlar gibi onlara layık onların gerçek torunu olarak! Şimdi onların 80 derece tersi olan onların canlarını feda ettiği yerde daha tesettürü bile savunamayan kimler varsa derhal bu vatandan çıkmalılardır:) tutarlılık akıl vicdan bunu gerektirir:) hem o şeriatla bütünleşen atalarının kanları üzerinde yaşa hemde tesettürün tersi teşhirciliğe yol aç yok öyle dünya buyrun alalım sizin gibileri dışarı:) kimse evinde kendine düşman barındırmaz bu kadar basit:)

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Ya insanlarin hayatina karismak senin haddine degil sen kimsin kendinizi bi bo. k sanmayin yazdigin hic bir seyi okumadim gerek yok:)

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

@Okyanus52 of ablam destan yazip kendini uzuyosun kimsenin dusuncesini degistiremezsin birak takilsin oyle onlar duzgun insanlar boş ver

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Burada önceden seriat var mis ahahahahah gotumle gülım bari hatirlatim ben sana burasi suanda Cumhuriyet ülkesi canısı begenmiyosan defolup gidersein Türkiye İran gibi hic bi zamn olmiycak şeriat dedigin şey olmiycak çunku burasi Müsluman bi ulke degill herkes sizin hauatiniza ayak uydurmak zorunda degil umurumda degil senin nasil yaşadigin su kücük beynine sok bunlari git İrana ozamn insanlari katletmeye devam edin yil 2023 siz bikmadiniz bu katletme dusuncesinden o pis elleriniz cekin insanalrin uzerinden diyorum ve baska da bir sey demiyorum sana

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Arabistanda zenginlik satafat icinde 10 tane kumali ama Müsluman insanalr sizi bekliuo Allahima sükür bu kadar ezik bi insan degilim YAŞASIN CUMHURIYET

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

@Tatliprenses_hchdh kardeşim dinle imanla alakan yoksa her haltı ye tamam

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

@Okyanus52 allahla arandaysa erkeklerin bakmasına da laf etme o zaman

Yorumla
    • Senidebiriyakacak
      Senidebiriyakacak
      +1 yıl

@unfaithful2002 dostum şeriat düşmanı dinden çıkar. Kendini boşa yorma bu nefsinin kölesi zavallılar müslüman şehitlerimizin kanı üstünde yer içer sçarlar başkada bi halt bilmezler hiç bir halta yaramazlar! Sokakları fuhuş yuvasına çeviren ahlakı çökerten din nedir bilmeyen tüm bu kadın erkek münafık kafir kim varsa kuzey koreye sürüp biz Allah ın emriyle bu ülkeyi idare edecez. Kendileri ağlasada zırlasada hoşlanmasada ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK! şimdi yallah kuzey korenize kendi inancınızın yansıması ülkenizde yaşayın ferah içinde ahahah. Biz tekrar imparatorluğumuzu kurarız sizin gibi içerden gemiyi delenler olmasın yeter!

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

Devir bozuk zaten şeriat olsaydı gençlerimiz bu kadar aşırı bozulmazdı

Yorumla
    • Okyanus52
      Okyanus52
      +1 yıl

Sizi kendi hayal dünyanızla baş başa bırakıyorum. Hayal dünyanızda birbirinizi haklı bulabilirsiniz.

Yorumla
    • Senidebiriyakacak
      Senidebiriyakacak
      +1 yıl

@Okyanus52 sen teşhircilik yapacaksın diye bu söylediğimiz ayetten gelen hakikatler rüya olmuyor hanımefendi! Sen yiyip içip sç. acaksın diye biz boş konuşmuş olmuyoruz! Madem yaradığın bir iş yok madem nefsim nefsim diye kafayı bozuyorsun az kenara çekilde burada bir işe yarayan insanlara mani olma bari! Neymiş hanımefendi sokaklar fuhuş olsa ne mutlu olurmuş bu mu yani hayat:) bune biçim boş bir kafa. Bu kadar mı şeytana uymak hoşunuza gidiyor hiç mi vicdanın sızlamaz erkekleri azdırmak ve günaha ortak olmak! Burada teşhircilik için çabalarken diğer tarafta sonsuz kere pişman olup bir daha dünyaya gönder beni Allah ım salihlerden olayım diye yalvaracaksın ee kafan bunu alabiliyor mu? Sonrada yaşasın cumhuriyet ahahahahah bu kadar cahil bu kadar keyfine düşkün biri bizim gibi ayık ve ayet hadis bilen birine cahilliğine bakmadan konuşup duruyor hala.
      Allah Kur an da diyor ki şeytanın ayak izlerine uymayın demedim mi size? Şimdi yatağınız cehennem! Orası varılacak ne kötü yerdir! Diyor. Gram aklın varsa bu ayetten sonra susar düşünürsün hanımefendi grammm!

Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

@Okyanus52 ağzına sağlık okyanus

Yorumla
  • Tatliprenses_hchdh
    Tatliprenses_hchdh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kiskanabilir okey ama bunu giyme sunu giyme bana diyemez yorumlarda igrenç seyler var bunlara bakmayin bunlar sokaklarda guzel kadın avı yapmaya calisir evine kadin olarak istemezler sanki kendileri cok duzgun insanlarda ya bi insani elestirebilmek icin kendinizin duzgun olmasi gerek de bunlar kadın düsmani old icin neyseki oyle igrenc erkekler bulmuyorum

2
    0 Yorumla
  • senaxozd
    senaxozd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bir erkek sevgilisinin açık giyinmesini istemeyebilir bu doğal bi durum ama açık giyinen birisiyle birlikte olup onu kısıtlaması oldukça düşük bi hareket bana göre

Rahatsız oluyorlarsa insanları değiştirmek yerine açık giyinmeyen kadınlarla birlikte olmalılar

1
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

Sevgilinin kıyafetine karşımak erkeğin vazifesi değildir kadın kendi tarzı beğenisi vardır tercihlere saygı duyulmalı birini nasıl tanıyorsan öyle seversin

1
    0 Yorumla
  • yasayanbjri
    yasayanbjri Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evet. Yani onun giyimine karışamazsin. Eğer karışıyorsan bu özgüvenin yoktur demektir.

2
    6 Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

Tamam sude

Yorumla
    • yasayanbjri
      yasayanbjri
      +1 yıl

Sude derken?

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

Öylesine takma isim dedim yarmasu deyim o zaman. Pardon yarmasu

Yorumla
    • yasayanbjri
      yasayanbjri
      +1 yıl

Ne diyorsun be

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

Bir şey yok kezbansu , bb

Yorumla
    • yasayanbjri
      yasayanbjri
      +1 yıl

Sus be ya

Yorumla
  • DearLinda
    DearLinda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Buna karşınan erkek mağaradan yeni çıkmış gün ışığını yeni tatmıştır nokta

2
    1 Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

@unfaithful2002 herkes Müsluman mi degil

Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İlk tanıştığında nasıl tanıdıysan o kız öyledir, ya hiç konusmayacaksın ya da değiştirmeye calısmayacaksın bence

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Kısıtlamak ile kıskanmak farklı şeyler. İkisinin ayırmak gerek

1
    2 Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Evet cok dogru bi yorum herkes kıskanir ama kisitlamaz

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      +1 yıl

@Tatliprenses_hchdh evet. Kıskanmak sevgiden, aşktan gelir. Kısıtlamak özgüven eksikliğinden

Yorumla
  • Qwerty13579
    Qwerty13579 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 81%
    +1 yıl

Değil benim hoşuma gidiyor kıskanılmak, kısa giyince üzerime ceketini vermesi filan 😌

0
    0 Yorumla
  • İsviçrededelibiri
    İsviçrededelibiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle kendine güven eksikliği. Yani gerçekten bu devirde böyle şeyler kaldı mı ya.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

özgüven eksikliği değil eğer erkek karışıyor ise biliyor ki erkeklerin bakıcağını hatta onun da diğer kızların açık saçık kıyafetlerine baktığı için kimse sana bakmasın die istiyor eğer kız karışıyorsa ona yakışan şeylerin kızlar tarafından dikkat çekici olabiliceği için karışıyordur

0
    0 Yorumla
  • soyluberatt
    soyluberatt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl

Ben daha kıyafetine karışılan erkek görmedim, bence sorun erkeklerde degil...

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Karışırım. Ne ile alakalı olduğu da umurumda değil. Neyse ki sevgilim yok ajsj

0
    0 Yorumla
  • melihyakicii
    melihyakicii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Değildir gayet kendime güvenim var ama karışırım. Sevgilime tenine göz değmesin.

0
    0 Yorumla
  • remon
    remon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Hayır. Karışmak değil de. Gidileceği mekana ve yere gore dikkat etmesini soyleye biliriz.

0
    0 Yorumla
  • kissmemore
    kissmemore Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Hiç alakası yok. Adam biliyor hem cinslerini o yüzden. Ben dikkate alırdım eziklikle değil korumakla ilgili. Şahsi görüşüm.

4
    15 Yorumla
    • pervasızadam
      pervasızadam
      +1 yıl

Helal kral helal, doğru bir açıdan yaklaşmışsın. Erkekler biraz kardeşim. İnsan kendini bilmeli. Ben de yavşağım mesela. Kfjfjf Ama erkeğim diye dolaşıyorsan da yanında erken olan kadına da bakmazsın mk hayvan gibi. Ki bunun cinsiyet ile de pek bir alakası yok. Her duygu insan için, ama insan olmak lazım önce.

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

Helal olsun kissme

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Korumak? Kimden koruyo kendi cinsinden mi ozamn erkekler pis varliklar bu yorumdan bu cikiyo valla ben anlamam cok iyi erkeklerde gordum cok kotu kadinlarda herkes kendime sahip ciksin yeter

Yorumla
    • kissmemore
      kissmemore
      +1 yıl

Erkeklerin fıtratında var bu pis varlık olmakla ne ilgisi var? kendine sahip çıkmakla ilgili bir konu da yok. Konu birinin diğerine verdiği değer inan o değeri göstermese senin açık saçık giyinip milletin ağzına sakız olmana göz yumar. Bu mu istediğin erkek?

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Gercekten Müsluman insanlar bilir ki erkeklerin göz kapaklaridir zina eger bakipta bide onu agzinda sakiz yapiyosa o gercek bi Müsluman degildir ayrica diyosun ya sakiz olmak falan çok duzgun insanlar insanlari elestirmez ben bunu cok gozlemledim bilir cunku kendi eksigini de o yuzden ben kendimi kisıtliycak bi erkek istemem aramiyorum da acikcasi kendime yetiriyorum her zamn tavsiye ederim

Yorumla
    • kissmemore
      kissmemore
      +1 yıl

İslamdan dem vuracak olursan kadınlara da ne vazifeler düştüğünü pek ala bilirsin. Ama yaşadığımız düzen gereği artık herkes özgürdür istediği şekilde giyinire büründük. Giyinsin de zaten başkasının halkına girmedikçe. Fakat burada savunduğum ve anlatmak istediğim bir erkek karışıyorsa bu hem cinslerinin düşüncelerini bildiği içindir. Sen kendine karıştırtmazsın adamdaki güven duygusunu öldürürsün bu senin bileceğin iş. Tavsiyem hayatın gerçeklerini biraz öğrenmendir.

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

Tatlim ben kimsenin hayatini burnumu sokmuyorum kendimi cok duzgun gormuyorum cunku herkes kendini düzeltsin ondan sonra gelsin kiyafete karissin kiyafetten önce ben karakterine bakiyorum neyse senin kriterlerin bu demekki herkesin hayat gorusu farkli

Yorumla
    • kissmemore
      kissmemore
      +1 yıl

Bence sen benim ne demek istediğimi anladın sorun yok :)

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

@Tatliprenses_hchdh erkeğin göz kapağını kapatmasını gerekiyorsa kadının daha fazla kapatması gerekiyor dine göre

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

@unfaithful2002 inandigin dine gore canisi neyse tartismiycam kim ne yapiyosa yapsin

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

@Tatliprenses_hchdh inanmıyorsan dinim hakkında yorum yapma o zaman

Yorumla
    • Tatliprenses_hchdh
      Tatliprenses_hchdh
      +1 yıl

@unfaithful2002 inaniyorum canım da senin gibi her seye maydonez olmuyorum önce donupte kendime bakiyorim ne kadar düzgün bi insanim diye sende bak öyle yorum yap

Yorumla
    • kissmemore
      kissmemore
      +1 yıl

Kimsenin Müslümanlığı kimseye düşmez ayrıca konunun buralara kadar uzanmış olması da saçma hoşgörülü olalım her fikre.

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

Erkek bakamaz kadın giyer diyor böyle bir zekasızla tartışmak saçma zaten evet

Yorumla
    • unfaithful2002
      unfaithful2002
      +1 yıl

Sözde müslüman diyilir

Yorumla
  • pervasızadam
    pervasızadam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Sence de bence de herkesçe de öyle olmalı. Bir kadını yanında taşımayacak, koruyamayacak kadar eziksen öl ya. Gözlere engel olamazsın ama bir yere kadar. Tabii burada gevşeklik ile kıskançlık arasında ince bir çizgi olduğunu da unutmayalım mk. :)

0
    0 Yorumla
  • Byhavacı
    Byhavacı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Ufak tefek karışmak normaldir bence hiç karışmıyorsa bir sıkıntı vardır bana göre. Kısıtlayıp kimseyle görüşmesini istemiyorsa bu özgüven eksikliği olabilir işte

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır ya insan sevdiğini kıskanır özgüvenle alakası yok

0
    0 Yorumla
  • unfaithful2002
    unfaithful2002 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır sen erkek olsan anana bacına karına kızına mini etek mi giydirecektin ? Rahat geniş erkekler takmaz bu durumu sadece

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Kesinlikle çok saçma bir hareket

1
    0 Yorumla
  • Atesyesil1
    Atesyesil1 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Manitam istediğini giyebilir özgürdür

1
    1 Yorumla
    • Atesyesil1
      Atesyesil1
      +1 yıl

Kendisini nasıl rahat hissediyorsa

Yorumla
  • nedennnFASULYE
    nedennnFASULYE Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

kesinlikle öyle
    eziklik

1
    0 Yorumla
  • Seda23344
    Seda23344 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Fikir verebilir ama karisamaz surekli

0
    0 Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Değildir ama nedir onu ben de bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Me1issaaa
    Me1issaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Kıskanıyorr ya bırak kıskansın daha iyi 😏

0
    0 Yorumla
  • Paten34
    Paten34 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

çok abartmıyorsa karışmaya luzüm yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hayır özgüven eksikliği degil feminist karı

0
    0 Yorumla
  • Pasara
    Pasara Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Öyle zaten

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

kıskançlık bence

0
    0 Yorumla
  • Ameli00
    Ameli00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
  • QueenOfTheFate
    QueenOfTheFate Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Denebilir.

0
    0 Yorumla
  • nisamrs
    nisamrs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Bence değil

0
    0 Yorumla
  • safaktr05
    safaktr05 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Biraz

0
    0 Yorumla
  • canımsıınsen
    canımsıınsen Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • ckekdk
    ckekdk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • serghvcj
    serghvcj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yok bee

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinin kılık kıyafetine karışmak öz güven eksikliği midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliyi stalklamak güvensizlik midir? 84 cevap verildi
Sevgiliye kendini güvendirme? 1 cevap verildi
Birini beğenince saçmalamak öz güvensizlik mi? 23 cevap verildi
Sevgiliyi stalklamak güvensizlik belirtisi midir? 137 cevap verildi
İkili ilişkide kaçınmak öz güvensizlik midir? 8 cevap verildi
Sevgilinizin fazla yakin kiz arkadasi sizi rahatsiz eder mi? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨