- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinin kılık kıyafetine karışmak, özgüven eksikliği gibi görünebilir, ancak her zaman böyle olmayabilir. İlişkilerde her insanın farklı sınırları ve beklentileri vardır, bu nedenle sevgilinin kıyafetlerine karışması onun özgüven eksikliğine işaret etmez.
Bazı insanlar, partnerlerinin giyim tarzına ilgi gösterirler ve onların görünümünü beğenmek isterler. Bu durumda, kişi kendi tercihleri doğrultusunda bir şeyler söylemek isteyebilir. Ancak bu tür geri bildirimler, saygılı bir şekilde yapılmalı ve partnerin isteklerine saygı duyulmalıdır.
Ancak, sevgilinin kıyafet seçimleri konusunda sürekli eleştirel veya kontrol edici davranışlar sergilemesi, onun özgüven eksikliğine veya diğer güven sorunlarına işaret edebilir. Bu durumda, terapi veya danışmanlık almak, sağlıklı bir ilişki için faydalı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne giydiğine bağlı örneğin bi kız aşırı açık giyiniyor sa evet sevgilisinin karışmaya hakkı var çünkü kızın iyiliği için karışır malum ortalık sapık dolu açık görsün hemen kıza göz koyuyorlar o sapıklar i öldürüp katil olmaktan sa sevgiliye güzellik le söyleyip kız da sapıklara önlem alıp giyerse sorun olmaz ama tabi giysi aşırı açık olmadığı sürece kızı serbest bırakmak gerekir herşeyine karışmak doğru olmaz
00 Yorumla
Onu bunu bilmem. Erkek karışır.
Kadın erkeğin bu davranışına uygun hareket etmeli.
Ancak bir istisna var...
Kadınla tanıştığında kadının kıyafeti açıklık ve rahatlık üzerine ise erkeğin bir söz söyleme hakkı yoktur.
Kadın beni kıskandırırsa çuval bile giydiririm, yok öyle eşitlik kafası bende! Dağ kanunları geçerli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgürlük adı altında kalçasına kadar açıp geziyorsa ve etrafındaki insanlar senin sevdiğin insanın bedenine bakıyorsa bu adamdaki özgüven eksikliğinden kaynaklanmıyor size verdiği değerle alakalı kimse kimseye git kapan ya da bogazına kadar örtün diyerek gelmiyor. Her şeyin bir ölçüsü var.
06 Yorumla- +1 yıl
Herkes Müsluman degil bu ulkede buna siz karar vermiceksiniz madem oyle kadinlardan hoslanmiyosan sevgili olmazsin ben bunu ozguven eksikligi olaeak gormuyorum ama sen hakaret edebiliyosun cok karakterli bi davranis bu demi
Cevap sahibi+1 yılben kimseye hakaret etmedim farkindaysan ve yorumun muslumanlikla bir ilgiside yok.
- +1 yıl
Kalçasini gosteren kadın ne demek ya bilemiyorum bu ulkede herkes birbine asiri karisiyo bence herkes kendine baksa cok daha güzel olabilir
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama giyimin kuşamın bir yeri vardır bir erkek nasıl toplum içinde bacaklarını ayırıp oturmuyorsa ya da pijama ile sokaga cıktıgında dar giyinip penisini gosterdiginde anormal oluyorsa bedeninin hepsini her yerde gostermek kadın icinde normal olmamalı ben kadınları bedenlerini bu kadar ortada sunacakları basit bir hale getirecek kadar degersiz gormuyorum. Istediginiz gibi gezebilirsiniz umrumda olmaz inanın aslada art niyetle yaklasmadim hic bir kadina.
- +1 yıl
Genele bakip konusmadim ben ama konusurum istersen bak bakalim bu ulkedeki Muslumanlik oranina ve cogu kapali insanlar cok acik giyinen insanlarda var ama cogu ulkeden taciz oranimiz yuksek Avrupada herkes çıplak onlarin taciz oranina bak burada insanlarin dusunce yapisi devreye girer ben kadin erkek olarka bakmam yorumlarda da gordum kendi cinsini asagilayn kadinlar dusunce yapisi onemli
Cevap sahibi+1 yılInanın avrupada dusundugunuz gibi degil yıl basında hollandada cluptaydım adamlar kızların üstlerine çıktılar en son kaça kaça etrafımda 6 tane kız oldu. Olay muslumanlık ya da hristiyanlık değil ben deistim zaten. Ozgurlük dediler cinselligi sanki her önüne gelenle yaşanılabilir bir şey gibi gösterip insanları ucuzlaştırdılar. Giyim kuşam dediler açıldıkça açılıyor herkes kendine ya da hayatındakine değer vermiyor aile kurmak isteseniz saf ve temiz duygularla birlikte olabileceğıniz kanaatkar karsısındakine deger veren insan kalmadı. herkes bana karısma , sen ozguvensizsin , hayatima giren insan beni rahat ettirsin kafasında ama kimse karsisindaki ile biz olup kendinide törpülemeyi dusunmuyor empati kurmaktan yoksun yalnızlaşan bencil bir toplum oldu insanlık artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılLa bırakın kminist laflarını! Çıplak ya da teşhirci gezinmek için bulmuşsunuz öz güven lafını herkesi bu lafla kandırabileceğinizi sanıyorsunuz. Hem dersiniz ki beni böyle kabul et adam böyle kabul edince sonra dersiniz ki son zamanlarda erkekler niye kıskanmıyor!
O küçük aklınızla insanlığın dengesini bozup sürekli niye böyle oluyor diye denge aramakla ömrünüz geçiyor! Önce insanlığın dengesini bozmayın efendice dine uygun kapanın sonra adam karışıyor mu karışmıyor mu görün. Tam bir kazan-kazan olur ama bunu görebilecek akıl lazım. Nefsinize göre yaşayıp millete laf ediyorsunuz. Dengeyi bozanın ta kendisi sizsiniz.
123 Yorumla- +1 yıl
Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Herkes Müslüman da değil bu ülkede... Dinde zorlama yoktur diye gezinirsiniz etrafta, sonra gelirsiniz dinden soğutacak şekilde konuşursunuz. Ayrıca kendi hemscinslerineze de gözlerine sahip çıkması için eleştiri yapsanıza bazıları kapalı açık dinlemeden her kadına laf atıyor, sözlü ya da fiziksel tacizde bulunmaya çalışıyor.
- +1 yıl
@Okyanus52 açık giyinince karakteri düzgün erkekleri kendinize çekeceğinizi mi sandınız nerede abaza a*cı var onları çekersiniz
- +1 yıl
@Okyanus52 bazıları diye bir kelime geçmiyor açık saçık giyinen kadına düzgün adam denk gelmez iyi günler
- +1 yıl
Bazıları laf atıyor demişsin pardon tamam
- +1 yıl
Insanlarin kiyafeti seni niye geriyo kardeşim cok begenmiyosan bakmazsin kimse zorla evlenmeye calismiyo senle sevgili olma oyle insanla Allah sizin gibi dusunen erkeklerden korusun cok cahil bi bakis acisi bu
- +1 yıl
@unfaithful2002 her kadin ve her erkek bir degildr sirf erkek tavlamak icin oyle giyinen de var bakanda var ama bu ulkede dedigin gibi abaza cook duzgun adam yok ben aramiyorum acikcasi ve kendim icin giyiniyorum
- +1 yıl
@Okyanus52 bu herkesin bizim gibi düşünmesi değil İslamın emri hanımefendi ben ne diyorum sizin aklınız nerede hala. Ayrıca bu topraklar İslam toprağıdır bu topraklarda şeriat hüküm sürdü ve gün gelecek yine Allah ın emriyle şeriat yani Allah ın emirleri hüküm sürecek. İlle açılmak saçılmak isteyenler buyursun hollandası amerikası italyası yunanistanı ermenistanı kuzey koresi japonyası rusyası nereye istiyorsa gitsin açılsın açılabildiği kadar dönüş yine Allahadır!
Hem açıl saçıl sonrada hemcinslerime bakma laf atma diyeceğiz öyle mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu akıl mantık ne varsa inkar etmektir sizinkisi. Böyle saçma laflarda zaten ancak kministlerden çıkardı tebrikler (!)
Hem içki iç hemde sarhoş olma hemde sağlığa zarar vermesin gibi tutarsız alakasız saçma laflar sizinkiler. İnsanlığın dengesini hem bozup hemde denge arıyorsunuz dedim ya ahanda gelip şıp diye beni ispat ettiniz. Elinizden asla gelmez ki tersini gösteresiniz, bu imkansız ne yapsanız ne deseniz dediğim hakikatı ispat etmiş olursunuz:)
Ayrıca Allah azimüş şan söyle erkeklere gözlerini sakınsınlar diye ayet vardır. Buna uymayan günahkar olur açılıp saçılan teşhir eden onları tahrik edenlerde aynı suça ortaktırlar ve kaç erkek boynuna bacağına göğsüne beline koluna sırtına saçına baktıysa aynı miktarda günah o kadına da yazılır. Bu iş böyledir ve bunun hesabını vermekten kurtuluş yoktur! - +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh müslüman rahatı yerinde keyif yapmaya çalışan nefsi için gününü gün edip nefsi için yaşayan değildir. Bizim örneğimiz Hz Muhammed a. s. v dır! O her gece az uyur çok ibadet eder az yer çok çalışır sürekli insanlara iyiliği emreder kötülüğü yasaklardır keyif yapmazdı!
Kur anda Allah emrediyor siz öyle ümmetsiniz ki iyiliği emredip kötülüğü yasaklarsınız diye.
Ve daha çoook ayetler var ama buraya kadar anlaşılmıştır.
Şimdi gelelim sizin zırvanıza. İnsanlar elbisesi bizi germiyor biz Allah ın emrini yerine getirmek için çıplak gezmeyin teşhircilik yapmayın diye söylicez tabikide ne sandın bizi gafil mi? Sen kimsinde seni dinleyelim sen tek bir toz parçasına dahi kendi canına dahi sahip değilsin yerde gökte ne varsa tümü Allahındır ve sadece Allahın hükmü geçer O böyle emretti bizde böyle yaparız bitti!
Ayrıca bakmazsın felan tam bir zırva! O halde sen bi toplu taşımaya binorada ne kadar erkek varsa tümü birden donunu indirsin sende bakma olur mu:) yahu niye bu kadar akılsızsınız, nefsinize köle olmuşsunuz iki lafta mat oluyorsunuz! Bizim gibi düşünenler değil senin gibi din cahillerinin ahkam kesmelerinden Allah bizleri korusun! Hem cehaletten geberecek kadar bitik ol hemde dini bilene yaşayana cahil diye ahkam kes sen bu rezil halinle ne gülünçsün! Aklını başına topla bi kere kaç defa Kur anın mealini okudun aklettin tefekkür ettinde bilip bilmeden cahil bilmem ne diye ahkam kestiğini sanıyorsun:) o gördüğün simsiyah karanlık cehalet kendinin ki, kişi kendinden bilirmiş işi! Dinin emirlerini sizin gibi kminist ağızları yapanlara eğdirip büktürmem ya biliyorsan konuş ya da sokakta sağda solda bilenden bilmeyenden duyduğun doğru yanlış bilmeden laf edeceksen sus! - +1 yıl
Bu ülke şeriat ülkesi değildir ilk önce bunu aklınıza sokmanızı isterim. Herkes kendi özgür iradesiyle karar verebilir ne giyip ne giymeyeceğine. Günahsa da bu Allah ve kişinin arasındadır sizi ilgilendirmez. Siz İslama yaklaştırmak yerine islamdan soğutursunuz insanları bu üslupla. Daha düzgün bir şekilde insanları İslama çekmeye çalışsanız kimse gelip de burada size laf söylemez. Ayrıca şeriatla yönetilen bir ülke istiyorsanız Suidi Arabistan, İran'a gidebilirsiniz. İyi günler.
- +1 yıl
@Okyanus52 burası inşeAllah bir gün aslına dönecek şeriat ülkesi olacak demek istedim isterseniz tekrar okuyun ve dedim ki cıbıl cızlak dolaştığınız yer bir zamanların şeriat ülkesiydi. Şehitlerin kanıyla suladığı toprağa şehitlerin tersi inanışlarla ayak basıp gezen sizler nasıl haklı olabilirsiniz can mı verdiniz aksine nefsinize köle yaşıyorsunuz:)
Sen evinde kendi kendine günah işlemiyorsun ki, çıkıyorsun dışarı herkesi günahına ortak ediyorsun sonrada günahı Alkahı ile kendi arasında diye maval okuyorsun böyle saçmalamaya devam etmeyin lütfen çünkü ne mantığa ne dine uyuyor!
Madem günah kişi ile Allah arasında o halde otur azıcık düşün be! Niye Allah bir sürü ayette kötülükten sakındır emri bil maruf yap diye emretti? Evet cevap? Yani günahı kendisiyle Alkahın arasında olan günahlarda var herkesi ilgilendirenlerde var lütfen mantığa ve ilme davet ediyorum sizi. Bilmeden ezbere konuşmayın. Siz diye bilir misiniz tecavüz eden birisine kimse onu kınamasın yakalarsanız sakın dövmeyin hakaret etmeyin onunla Allahı arasında günahı diyebilir misin:) asla asla asla! Hele bu iş bir yakınına hatta sana olsa Allah korusun tabi ama sadece ayakların yere bassın saçmaladığını bil diye bu örnekleri veriyorum.
İsteyen dinden soğuyabilir zaten tesettürü istemeyen var gücüyle karşı çıkan bilip bilmeden ahkam kesen teşircilikten hoşlanan ve buna itiraz edene itiraz eden ZATEN SOĞUMUŞTUR DA ONU BUNU BAHANE EDİYORDUR! İnanan biri ölümüne inancına yapışır soğumak bir kenara! ) - +1 yıl
@Okyanus52 Burası şeriat ülkesiydi ve şeriatçı şehitlerin kanları üzerindeyim atalarımın kanları üzerindeyim onlar gibi onlara layık onların gerçek torunu olarak! Şimdi onların 80 derece tersi olan onların canlarını feda ettiği yerde daha tesettürü bile savunamayan kimler varsa derhal bu vatandan çıkmalılardır:) tutarlılık akıl vicdan bunu gerektirir:) hem o şeriatla bütünleşen atalarının kanları üzerinde yaşa hemde tesettürün tersi teşhirciliğe yol aç yok öyle dünya buyrun alalım sizin gibileri dışarı:) kimse evinde kendine düşman barındırmaz bu kadar basit:)
- +1 yıl
Ya insanlarin hayatina karismak senin haddine degil sen kimsin kendinizi bi bo. k sanmayin yazdigin hic bir seyi okumadim gerek yok:)
- +1 yıl
@Okyanus52 of ablam destan yazip kendini uzuyosun kimsenin dusuncesini degistiremezsin birak takilsin oyle onlar duzgun insanlar boş ver
- +1 yıl
Burada önceden seriat var mis ahahahahah gotumle gülım bari hatirlatim ben sana burasi suanda Cumhuriyet ülkesi canısı begenmiyosan defolup gidersein Türkiye İran gibi hic bi zamn olmiycak şeriat dedigin şey olmiycak çunku burasi Müsluman bi ulke degill herkes sizin hauatiniza ayak uydurmak zorunda degil umurumda degil senin nasil yaşadigin su kücük beynine sok bunlari git İrana ozamn insanlari katletmeye devam edin yil 2023 siz bikmadiniz bu katletme dusuncesinden o pis elleriniz cekin insanalrin uzerinden diyorum ve baska da bir sey demiyorum sana
- +1 yıl
Arabistanda zenginlik satafat icinde 10 tane kumali ama Müsluman insanalr sizi bekliuo Allahima sükür bu kadar ezik bi insan degilim YAŞASIN CUMHURIYET
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh kardeşim dinle imanla alakan yoksa her haltı ye tamam
- +1 yıl
@Okyanus52 allahla arandaysa erkeklerin bakmasına da laf etme o zaman
- +1 yıl
@unfaithful2002 dostum şeriat düşmanı dinden çıkar. Kendini boşa yorma bu nefsinin kölesi zavallılar müslüman şehitlerimizin kanı üstünde yer içer sçarlar başkada bi halt bilmezler hiç bir halta yaramazlar! Sokakları fuhuş yuvasına çeviren ahlakı çökerten din nedir bilmeyen tüm bu kadın erkek münafık kafir kim varsa kuzey koreye sürüp biz Allah ın emriyle bu ülkeyi idare edecez. Kendileri ağlasada zırlasada hoşlanmasada ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK! şimdi yallah kuzey korenize kendi inancınızın yansıması ülkenizde yaşayın ferah içinde ahahah. Biz tekrar imparatorluğumuzu kurarız sizin gibi içerden gemiyi delenler olmasın yeter!
- +1 yıl
Devir bozuk zaten şeriat olsaydı gençlerimiz bu kadar aşırı bozulmazdı
- +1 yıl
@Okyanus52 sen teşhircilik yapacaksın diye bu söylediğimiz ayetten gelen hakikatler rüya olmuyor hanımefendi! Sen yiyip içip sç. acaksın diye biz boş konuşmuş olmuyoruz! Madem yaradığın bir iş yok madem nefsim nefsim diye kafayı bozuyorsun az kenara çekilde burada bir işe yarayan insanlara mani olma bari! Neymiş hanımefendi sokaklar fuhuş olsa ne mutlu olurmuş bu mu yani hayat:) bune biçim boş bir kafa. Bu kadar mı şeytana uymak hoşunuza gidiyor hiç mi vicdanın sızlamaz erkekleri azdırmak ve günaha ortak olmak! Burada teşhircilik için çabalarken diğer tarafta sonsuz kere pişman olup bir daha dünyaya gönder beni Allah ım salihlerden olayım diye yalvaracaksın ee kafan bunu alabiliyor mu? Sonrada yaşasın cumhuriyet ahahahahah bu kadar cahil bu kadar keyfine düşkün biri bizim gibi ayık ve ayet hadis bilen birine cahilliğine bakmadan konuşup duruyor hala.
Allah Kur an da diyor ki şeytanın ayak izlerine uymayın demedim mi size? Şimdi yatağınız cehennem! Orası varılacak ne kötü yerdir! Diyor. Gram aklın varsa bu ayetten sonra susar düşünürsün hanımefendi grammm! - 1 yıl
@Okyanus52 ağzına sağlık okyanus
+1 yılKiskanabilir okey ama bunu giyme sunu giyme bana diyemez yorumlarda igrenç seyler var bunlara bakmayin bunlar sokaklarda guzel kadın avı yapmaya calisir evine kadin olarak istemezler sanki kendileri cok duzgun insanlarda ya bi insani elestirebilmek icin kendinizin duzgun olmasi gerek de bunlar kadın düsmani old icin neyseki oyle igrenc erkekler bulmuyorum
20 YorumlaBir erkek sevgilisinin açık giyinmesini istemeyebilir bu doğal bi durum ama açık giyinen birisiyle birlikte olup onu kısıtlaması oldukça düşük bi hareket bana göre
Rahatsız oluyorlarsa insanları değiştirmek yerine açık giyinmeyen kadınlarla birlikte olmalılar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin kıyafetine karşımak erkeğin vazifesi değildir kadın kendi tarzı beğenisi vardır tercihlere saygı duyulmalı birini nasıl tanıyorsan öyle seversin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Yani onun giyimine karışamazsin. Eğer karışıyorsan bu özgüvenin yoktur demektir.
26 Yorumla- +1 yıl
Tamam sude
- +1 yıl
Sude derken?
- +1 yıl
Öylesine takma isim dedim yarmasu deyim o zaman. Pardon yarmasu
- +1 yıl
Ne diyorsun be
- +1 yıl
Bir şey yok kezbansu , bb
- +1 yıl
Sus be ya
Buna karşınan erkek mağaradan yeni çıkmış gün ışığını yeni tatmıştır nokta
21 Yorumla- +1 yıl
@unfaithful2002 herkes Müsluman mi degil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk tanıştığında nasıl tanıdıysan o kız öyledir, ya hiç konusmayacaksın ya da değiştirmeye calısmayacaksın bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlamak ile kıskanmak farklı şeyler. İkisinin ayırmak gerek
12 Yorumla- +1 yıl
Evet cok dogru bi yorum herkes kıskanir ama kisitlamaz
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh evet. Kıskanmak sevgiden, aşktan gelir. Kısıtlamak özgüven eksikliğinden
+1 yılDeğil benim hoşuma gidiyor kıskanılmak, kısa giyince üzerime ceketini vermesi filan 😌
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kendine güven eksikliği. Yani gerçekten bu devirde böyle şeyler kaldı mı ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılözgüven eksikliği değil eğer erkek karışıyor ise biliyor ki erkeklerin bakıcağını hatta onun da diğer kızların açık saçık kıyafetlerine baktığı için kimse sana bakmasın die istiyor eğer kız karışıyorsa ona yakışan şeylerin kızlar tarafından dikkat çekici olabiliceği için karışıyordur
00 Yorumla
+1 yılBen daha kıyafetine karışılan erkek görmedim, bence sorun erkeklerde degil...
00 Yorumla
+1 yılKarışırım. Ne ile alakalı olduğu da umurumda değil. Neyse ki sevgilim yok ajsj
00 Yorumla
+1 yılDeğildir gayet kendime güvenim var ama karışırım. Sevgilime tenine göz değmesin.
00 YorumlaHayır. Karışmak değil de. Gidileceği mekana ve yere gore dikkat etmesini soyleye biliriz.
00 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok. Adam biliyor hem cinslerini o yüzden. Ben dikkate alırdım eziklikle değil korumakla ilgili. Şahsi görüşüm.
415 Yorumla- +1 yıl
Helal kral helal, doğru bir açıdan yaklaşmışsın. Erkekler biraz kardeşim. İnsan kendini bilmeli. Ben de yavşağım mesela. Kfjfjf Ama erkeğim diye dolaşıyorsan da yanında erken olan kadına da bakmazsın mk hayvan gibi. Ki bunun cinsiyet ile de pek bir alakası yok. Her duygu insan için, ama insan olmak lazım önce.
- +1 yıl
Helal olsun kissme
- +1 yıl
Korumak? Kimden koruyo kendi cinsinden mi ozamn erkekler pis varliklar bu yorumdan bu cikiyo valla ben anlamam cok iyi erkeklerde gordum cok kotu kadinlarda herkes kendime sahip ciksin yeter
- +1 yıl
Erkeklerin fıtratında var bu pis varlık olmakla ne ilgisi var? kendine sahip çıkmakla ilgili bir konu da yok. Konu birinin diğerine verdiği değer inan o değeri göstermese senin açık saçık giyinip milletin ağzına sakız olmana göz yumar. Bu mu istediğin erkek?
- +1 yıl
Gercekten Müsluman insanlar bilir ki erkeklerin göz kapaklaridir zina eger bakipta bide onu agzinda sakiz yapiyosa o gercek bi Müsluman degildir ayrica diyosun ya sakiz olmak falan çok duzgun insanlar insanlari elestirmez ben bunu cok gozlemledim bilir cunku kendi eksigini de o yuzden ben kendimi kisıtliycak bi erkek istemem aramiyorum da acikcasi kendime yetiriyorum her zamn tavsiye ederim
- +1 yıl
İslamdan dem vuracak olursan kadınlara da ne vazifeler düştüğünü pek ala bilirsin. Ama yaşadığımız düzen gereği artık herkes özgürdür istediği şekilde giyinire büründük. Giyinsin de zaten başkasının halkına girmedikçe. Fakat burada savunduğum ve anlatmak istediğim bir erkek karışıyorsa bu hem cinslerinin düşüncelerini bildiği içindir. Sen kendine karıştırtmazsın adamdaki güven duygusunu öldürürsün bu senin bileceğin iş. Tavsiyem hayatın gerçeklerini biraz öğrenmendir.
- +1 yıl
Tatlim ben kimsenin hayatini burnumu sokmuyorum kendimi cok duzgun gormuyorum cunku herkes kendini düzeltsin ondan sonra gelsin kiyafete karissin kiyafetten önce ben karakterine bakiyorum neyse senin kriterlerin bu demekki herkesin hayat gorusu farkli
- +1 yıl
Bence sen benim ne demek istediğimi anladın sorun yok :)
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh erkeğin göz kapağını kapatmasını gerekiyorsa kadının daha fazla kapatması gerekiyor dine göre
- +1 yıl
@unfaithful2002 inandigin dine gore canisi neyse tartismiycam kim ne yapiyosa yapsin
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh inanmıyorsan dinim hakkında yorum yapma o zaman
- +1 yıl
@unfaithful2002 inaniyorum canım da senin gibi her seye maydonez olmuyorum önce donupte kendime bakiyorim ne kadar düzgün bi insanim diye sende bak öyle yorum yap
- +1 yıl
Kimsenin Müslümanlığı kimseye düşmez ayrıca konunun buralara kadar uzanmış olması da saçma hoşgörülü olalım her fikre.
- +1 yıl
Erkek bakamaz kadın giyer diyor böyle bir zekasızla tartışmak saçma zaten evet
- +1 yıl
Sözde müslüman diyilir
+1 yılSence de bence de herkesçe de öyle olmalı. Bir kadını yanında taşımayacak, koruyamayacak kadar eziksen öl ya. Gözlere engel olamazsın ama bir yere kadar. Tabii burada gevşeklik ile kıskançlık arasında ince bir çizgi olduğunu da unutmayalım mk. :)
00 YorumlaUfak tefek karışmak normaldir bence hiç karışmıyorsa bir sıkıntı vardır bana göre. Kısıtlayıp kimseyle görüşmesini istemiyorsa bu özgüven eksikliği olabilir işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ya insan sevdiğini kıskanır özgüvenle alakası yok
00 Yorumla
+1 yılHayır sen erkek olsan anana bacına karına kızına mini etek mi giydirecektin ? Rahat geniş erkekler takmaz bu durumu sadece
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok saçma bir hareket
10 Yorumla
+1 yılManitam istediğini giyebilir özgürdür
11 Yorumla- +1 yıl
Kendisini nasıl rahat hissediyorsa
+1 yılkesinlikle öyle
eziklik10 YorumlaFikir verebilir ama karisamaz surekli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir ama nedir onu ben de bilmiyorum
00 Yorumla Kıskanıyorr ya bırak kıskansın daha iyi 😏
00 Yorumlaçok abartmıyorsa karışmaya luzüm yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır özgüven eksikliği degil feminist karı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle zaten
10 Yorumlakıskançlık bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDenebilir.
00 Yorumla Bence değil
00 YorumlaBiraz
00 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaEvet
00 YorumlaYok bee
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri