Kızlar mala döndüm ne olur fikir?

Kızlar ben bi uygulama üzerinden bi çocukla tanıştım bir sürü mesaj atan oldu ama 50 kişi içinden bu çocuk beni çok cekti kendine daha yakışıklı olanlarda vardı ama bunun aurası tam tuutttuuuu benimle yazar diye bekledim ve yazdı. konuşmaya başladık snap istedi verdim bi gece oyle konuştuk sonra numarasını attı ara ya da yaz diye bende wp üzerinden yazdım çocuğa ama bu süreçte ilk konuşmaya başladığımız andan beri çocuk benden foto istiyor yüzümü atıyorum köprücük kemiğin çok güzel diyor gözlerin çok güzel ten rengin saç rengin çok güzel falan filan neyse wpye geçtikten sonra çocuk çok yoğun çalıştığı icin sadece yazıştık ama o yoğunluğuna rağmen bana sürekli nerdesin nasılsın napıyorsun dersine geç hadi falan diye mesaj atıyordu akşam da işten çıkıp eve geçince arıyor beni konuşuyoruz ama yine foto istiyor darlaniyorum ya isteyip durma diyince de farklı şehirlerdeyiz yüz yüze göremiyorum o yüzden istiyorum buluşana kadar böyle mecbur diyordu neyse sonra ben attım buna fotoğraf benim köprücük kemiği takıntım var köprücük kemiğini atsana çok hoşuma gitti dedi neyse bende attım sonra ısrarla g***üs fotoğrafına getirince konuyu sinirlendim amacın farklı ya konuşmayalım biz falan dedim ben taaa Allah’ın bursasındayım sen taaa nerdesin burada hiç mi yok geçip foto isteyeceğim kızlar sana niye yalvarayım ki iki gündür atmıyorsun zaten istesem her an atacak birini de bulurum al rehberim al galerim diye attı hepsini bana. bi yandan böyle güven verirken bi yandan da sadece telden farklı bir şey yasamak icin konuşuyor gibi geliyordu bende konuşmayı keselim çünkü sana güvenmiyorum ve aşık olmak istemiyorum dedim yoo kesmiycez bana aşık ol yanı gayette falan dedi akşam oldu aradı yine foto istedi bende atmıyorum ya dedim tamam bir daha istemiyorum diye trip attı bir de sonra kapatalım telefonu dedi bende sinirlendim engelledim doğru mu yaptım ya hiç güven vermiyor ama veriyor gibi de anlamadım ki çocuğu ve çocuktan cidden etkilenmiştim ya acil yorum yapın noluuurrrr
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle erkeklerin de ne düşündüğünü merak ediyorum tanırsınız yani hem cinsinizi
Kızlar mala döndüm ne olur fikir?