Ben neden böyle dengesizim? Ne yapabilirim?

Arkadaslar 24 yasindayim. Iki tane iliskim oldu ikiside cok kisa sürdü.
Hos güzel edebli bir bayanim ama gel gör ki yakisikli birisi benimle tanismak istedigi zaman cok ukala ve kirici oluyorum. Yani sanki o kisi her söyledigi seyde hata yapiyormus gibi korkutuyorum insanlari. mesela gecenlerde bir cocukla tanistim. Hersey yolundaydi. Cocukla ayni boydayiz. Oda dediki benim yanimda topuklu ayakkabilarina veda etmelisin. Gülüp grcmek yerine ne dedim dersiniz? Sana veda etmeyi tercih ederim. Insanlara laf soka soka karsimda hepsi mal gibi kaliyor. Benim gibi bir kizdan beklemiyorlar. Bu dengesizligimi sebebi ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Sosyal cevrem cok genisdir hemen arkadasliklar kurarim bunlarla sk sk görüsürüm. Ara sira arkadaslarima karsida böyle olabiliyorum ama cok nadir. Mesela arkadaslarim beni elestirmeye kalkissalar cok keskin bir dil kullanip karsimdakileri kirabiliyorum. Ama genelde asiri yakisikli tiplere karsi böyleyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslarbu sorun sadece yakisikli tiplerde oluyor. Hani bu her kizi elde edebilirim diye düsünenler var ya iste onlar. Gidiyorum bulusuyorum bir cay iciyorum dört bes laf sokup mutlu huzurlu evime gidiyorum.
Ben neden böyle dengesizim? Ne yapabilirim?