İnsan akıllı bir varlıktır, ne zaman nerede içmesini bilir, bilmelidir. Yakınlaşabilme ihtimali olan insanlarla gidip içilmez, içilirse zaten aldatması muhtemeldir. Bunun da bahanesi olmaz. Ortamlarda gidip içen, alemci bir kişilikten zaten yâr da olmaz, aldatması bir yana dursun.. Asla affedilmez, yarım bir şans bile verilmez.
Kimseye zorla bir şey yaptıramaz , hele bu konu kadınsa. Zorla birinle bir kadın ilişkiye gireceğini siz inaniyorsaniz , size diyecek bir şeyim olamaz. Sarhoşken oldu diyorsan o kadar icmeseydin ya da tanımadığın kişilerle niye içiyorsun demezler mi? Kendinizi kandırmaktan vaz geçin.
Şair bir şiirinde sarhoşluk insana yapmayacağını yaptırmaz, söylemeyeceklerini söylemez. Sadece normal halinde söylemeye ya da yapmaya cesaret edemediklerini yapması-söylemesi için cesaret verir der. Yani o normal halinde aldatmayı düşünmese sarhoş haliyle de aldatmaz. Şair burada çok haklı :)
İçmeseydi ya da içecekse evde arkadaşlarıyla içseydi. Tamam sarhoşluk da kafa gidiyor ama sarhoş olmadan önce bir düşünecek, ben sarhoş olursam yanlış şeyler yapabilirim o yüzden kızların olduğu bi yerde içmeyim diyecek.
Hayır böyle bir bahane olmaz ki zaten. sevgili aldatıyorsa bu karaktersiz olduğu içindir alkol falan hikaye geçsin bunu. aklı neredeydi. böyle bir kadını hayatımdan direk çıkartırım ben bir daha da yüzüne bile bakmazdım, biri aldatma eylemini "sarhoşluk" gibi bir bahane ile örtmeye çalışıyorsa, bu gerçek sorumluluğunu üstlenmemek ve kendisini aklamak için kullanılan bir savunma mekanizması olur yani kısaca bu kişi sevmeyi bilmiyor demektir. Bir ilişkide sadakat çok önemlidir ve eğer biri bu güveni sarsarsa, bu ilişkinin zedelenmesine neden olur ben güvenmediğim kadını nasıl sevmeye devam edebilirim ki?
Ben hiç sarhoş olup kendimi her şeyi unuttuğumu hatırlamıyorum insan yine bilinci açık oluyor en azından ben öyleyim kimsenin yanında sabah uyanıp biz ne yaptık da demedim bir şey yapsam yine bilerek yapmışımdır. Yani tamamen sarhoşluk aldatması palavra affı da olmaz
Agızlarıyla ıcsınler.. afedersın gotu bası dagıttıktan sonra ıcmenın anlamı yok. Bazı ıckıler serttır alıskın olmayanı carpar o ayrıda. Yanı hadı sarhos oldun dıyelım ınsanın aklı sevgılısını aldatacak kadar gıtmez. gıtmemelı.
Yalan yani o iş... kendını anın buyusune bırakanlar , bır kerecıkten bırsey olmaz dıyenlerın agzına pelesenk olmus , Bu sarhosdum hatırlamıyorum affet lafı.
Sarhoşluk bahane olmamalı. Hiç alkol kullanmadım. Ama kullanan arkadaşların çoğu yaptığı her şeyi gayet net hatırlıyor. Alkolün cesaret verdiği bir gerçektir. Bilinç altını da harekete geçirebilir. Hülasa, içinde olanı kolayca dışa vurur.
Manitası olanlara şunu öneriyim o zaman (kızlar için) sevdiğiniz sizle beraberkwn asla utsuz olmamalı eğer mutsuzda aldatabilir n ya da kavga ettiğinizde olabildiğince hızlı barışın çünkü mutsuz erkek bu olayı yapabilir :)
Sarhoşluk, bi şekilde bilinçaltını tetikliyor. Birini tanımak istiyorsan sarhoşluğunu da görmelisin. Ayıkken isteyip yapamadıklarını ve söyleyemediklerini...
şarhoş olmak kanuni bir zorunluluk mu? sarhoş olunca neden yararlı bir iş yapmıyor da gidip aldatıyor? bu bahanelere inanıp aldatan insanları da anlamam ben. ben olsam o dakika def ederdim.