Üzülmek istemiyorum birisinden ayrılırsam diğeriyle devam edip üzülmem sonra bir kişiyi daha bulurum böyle devam eder
Her ikisine de eşit değer verebilirim ben herkesi çok sevebilirim hiç sıkıntı değil
Ya hiç ya çok bundan sonra
Üzülmek istemiyorum birisinden ayrılırsam diğeriyle devam edip üzülmem sonra bir kişiyi daha bulurum böyle devam eder
Her ikisine de eşit değer verebilirim ben herkesi çok sevebilirim hiç sıkıntı değil
Ya hiç ya çok bundan sonra
Niyetim seni kötülemek değil ancak yanlış bir yolu seçiyorsun. Herşeyden önce empati kur senin yaptığını başkası sana yapsa ne olur? Sırf kendini üzmemek için başka insanların duygularını kullanmış oluyorsun. İnsandan insana geçiş yapman zamanla senin hiç bir şey hissedemeyen bir insana dönüşmene sebep olacak. Bu durum ne sana iyi hissettirir ne de hiç birşeyden haberi olmayan insanlara iyi hissettirir.
Bana yapılsa üzülürüm evet ama ben dengesiz biriyim ne iyiyim ne kötüyüm aslında bir sürü şey yazmak istiyorum buraya ama kendimi açıklayamayacak kadar yorgun hissediyorum ben anlatamayacağım veya anlaşılmayacak kadar karmaşık ve dengesizim kisaca soruya en güzel cevap seninki olduğundan eig senindir
Eig'ün bir önemi yok maksadım sözle dokunabilmek bu sebeple seni anlamam için kendini ifade etmen gerekmiyor çünkü bazı şeyler suskunlukla da anlatılır. içinin dolu oluşu ve söze dökemeyecek kadar yorgun oluşun ne kadar çok yıpratıldığının kanıtıdır. Aksi halde dengesiz veya karmaşık bir insanda değilsin kendini kandırma. Hayatına alacağın herhangi bir insan senin acını hafifletmez sadece erteler. bu sebeple "Acını zamanında yaşa" bırak içinde arşa çıkmış hislerin sakinleşsin aksi halde onların yaptıklarını yapmak bizi de farksız bırakır. Her zaman herşeyi kötüye yormamak gerek en güzel örneği ise bir daha eskisi kadar gözü kör olmayacaksın ancak şunu unutma; Kötülerin karanlığını ne kadar deneyimlersen iyilerin ışığı o kadar parlaklaşır.
Cevap
6Cevap
Alçaklık değil aldatmak oynamak bildiğin böylelerine çok sinir oluyorum
Bence böyleleri en iyisini yapıyor gerci ben bencil biriyim benim başıma gelmesini istemem
Sen böyle deyince bi mantıklı geldi bana 😂😂😂
Ama öyle valla 🥲
eh teorik olarak biraz öyle... ama olmayan bir şey değil tabi
bence insanlar ne kadar inkar etsede tek eşli değiliz, başkarlını beğenir, arzularız ama bunu kimse itiraf edemez.
Alçaklık yüksek kalır bence.
Yok kalmaz
Tost olursun dikkat et
Yapabilirsen yap sonuçta o sevgi herkese yeter
Ayıp olmasın
Yok olmaz artık bana yapılmış ayıp yapilacagi kadar biraz da kendimi dusuneyim
kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?