Aşık olduğunuzda hormonlarınız çılgına döner...

#emre00 ®
Aşık olduğunuzda hormonlarınız çılgına döner...

#emre00 ®
Eskiden heyecanlı falan olurdum, mutlu olurdum, onu görmek için can atardım. Aşkta gerçekten yaşlanmış gibiyim. Şöyle ki; aşık falan yok olamıyorum. İyi ki de olmuyorum kaç senedir. Şimdi ki, ilişkilere bakıyorum mide bulantısı iyi ki de yok bu duygularım.
Eğer zamanla oluşan aşktan bahsediyorsaniz tam bir çılgınlık çunkü zamanla bir kibritin ucu kadar olan ateş yangınlara dönüşecek seviyelere gelebiliyor. Ve bu çok usulca gerçekleşiyor. Zamanla olduğu içinde kalıcılığı bir o kadar dehşet oluyor. Eğer böyle bir aşkı deneyimlediyseniz ve karşı taraf sizi terkettiyse o yangınlar bir anda kül oluyor. Evim dediğiniz o insana aşık olmakla evinizde yangın oluşmasına izin veriyorsunuz. Eviniz kalbiniz ve yangınlar söndüğünde kalbiniz küle dönüşüyor..
maalesef🥲
Aşık olmak nasıl bir his bana göre ; Zeynep' in 7 günü adlı film gibi. Siyah beyaz başlayan bir film karesinin onu gördüğün an, renkli bir sahneye dönüşmesi.😌 🎥🌈
Zeynep'in 8 günü diye yazıp araştırabilirsin ben bulamadım. 🍁🎥
Bu bir seri aslında Zeynep, Ali, dilber Yazarken yanlış yazmışım. 😄Zeynep 'in 8 gününü sevmiştim ben daha çok. Anlattığım Zeynep' İn 8 günü. 🙂
Onu bulamazsan hachiko izle en sevdiğim film o. 😊
Rica ederim. 🙂
Eic için teşekkür ederim 😊🪁
Yeni doğmuş gibi =) musmutlu
hehe aynen :D
Cevap
18Cevap
Aşka inanmıyorum ama ilk kez nefes alıyormuş gibi olabilir. ya da kör birinin ilk kez görmesi gibi. ya da sağır birinin ilk kez şarkı dinlemesi gibi.
Öyle bi his ki, yüzüne bakınca içim aydınlanıyor, dünya nüfusu sadece bizden ibaret, kızdığım zamanlarda bile yine ona sarılmak istiyorum, her sabah günaydın mesajında kalbimden milyonlarca kelebek havalanıyor sanki, onun dışında aşık olduğumdan beri daha iyi bi insanım, daha pozitifim, daha güleryüzlüyüm ve daha bir sürü şey...
Burnunda hep yeni çıkmış ekmek kokusu, hem önüne gelen herkese anlatma isteği sonra aman kimse bilmesin diye içinde taşıma telaşı. Hem her sözcüğe küçük nazlı çocuklar gibi küsme, hemde en ufak tebessümde içinde coşkular olması.
Aşk, değişik duyguları aynı anda tattıran, sevdiren, sevindiren, seven duygudur.
Ben hasta gibi hissediyorum. Kalp ritmim bozuluyor, vücut ısım yükseliyor, nefesim daraliyor.
Bir kişiyi hayatının en zirvesine çıkartırsın ve gözün ondan başkasını görmez. Heyecan başta olmak üzere dünyadaki tüm pozitif duyguları benliğine yüklersin. Kendisi gibi tarifi de zor..
üç harfliden gelsin ne gelirse korkma çarpılıp bölünmekten aşk demişler. Aslınca o üç harfli başka bişey 😂
Cin cin
Ben ekstra huysuz ve gergin olurum sanırım..
Nasıl hissedildiğini unuttum nasıl olduğunu bile unuttum neyi unuttuğumu da unuttum konudan o kadar uzağım bu arada soru neydi 🤔
he okudum ama "Nasıl hissedildiğini unuttum blı blı blı..." yine aynı yoruma gidiyor olay kısır döngü bu 😂
tamam ben bi koşu olup geleyim jdjasjdsad
Yılanın deri değiştirme dönemi gibi bir şey aşk😅 deri değiştirmeden önce başkasının, değiştirme sürecinde de başkasın ve sonuçta bambaşka oluyorsun😅
Etrafındaki herkes anlıyo pozitif değişimi. İçtiğin suyun yediğin ekmeğin tadi değişiyor. Nefes alip vermek bi anlam kazanıyor aşık olunca... Sonsuz bi güç hissediyorsun içinde... Biliyorsun herkesten daha güçlü sekilde o aşkın peşinde koşacağını, sevgilinle her sorunun üstesinden geleceğini... Başı dumanlı, karlı koca daglar bile senin kadar heybetli duramıyor... Anlatamiyorsun hislerini aşık olunca... ❤️
Karşıma biri çıkıp bunu hissettirdiği zaman bu yorumu güncellerim
@kalbisukun belki de çıkmıştır
O gun asik olduysam-canimin sıkıldığı her gun oluyorum da- akşama kadar anlamlı anlamsız vakitli vakitsiz komik olan olmayan herşeye gülmek için bahane ararcsına gulerim. Gereksiz aşırı mutlu olurum ask güzel şey
Ben misal aşık olunca aşık olduğum kişiye toplum içinde psikolojik şiddet uygularım ve ona karşı düşmanca hisler beslerim. Neden bilmiyorum istemsizce... Sonra onu görmediğim zamanlar ise onsuzluktan ölürüm. Hasta olsun umursamazmış davranırım ama dayanamayıp geçmiş olsun diye mesaj atarım ;-; Onu yalnız görünce konuşmayacağım ulan derim ama daha sonra mahvolacağımı bildiğim için konuşurum... Vasatım ya...
Sadece onu düşünürsün, sesini duyunca için bı hoş olur, içinde kelebekler uçuşur, o kişinin saçmalaması bile güzel gelir insana
Bence tarifsiz bi his, bişeye benzetemiyorum
Bipolar gibi olursun aklın bir karış havada sana küfredene bile gülümsersin
Mutlu hissedersin kendini, sonra tecrübe edindikten sonra vay be geçiciymiş dersin :)
Yerinde duramazsın.
Hayallere dalar mutlu günleri düşünürsün.
Daha canlı hissedersin. Sonra da o iş bitince ruhsuz, harcanmış hissedersin.
Kelime ile tarif edilmiyor çok karmaşık bir durum ama kontrol kaybına yol açıyor o kesin
Çocuk gibi hani çok üzgünken biri gelir en sevdiğin çikolatayı getirir ya o an kalp atışın yükselir kendini uçuyor gibi hissedersin işte onun 1000 katı
Çok kıymetli bir şey bulursun. Sonra bulduğuna pişman olursun. Çünkü nereye koyacağını bilemezsin.”
Eskiden aşırı mutlu olurdum şimdi bilmiyorum valla hevesim yok gibi ama seviyorum sadece hayat yoruyor
Tam görseldeki gibi aslında. Eğer onun bakışını yakaladıysam ya da bir iltifatını dünyam renkleniyor her şey can buluyordu. Öyle bir mutluluk ki sanki her şey güzel insanlar güzel yaşamak güzel.. Sen sen olmuyorsun da sanki rüyada yaşıyorsun.
Aga ben bunu tarif edemem :D Türkçem yetmez
Beynini kemirir gibi aklında olur
Bilmediğim duygular, konular. 😃
Aşık olunca kırgınlık hissediyorum
Olunca anlıyorsun tarifsiz bir şey cjxj
Sevmek güzelleştirir insanı
mantığım daha çok çalışıyor
Heyecanlı, düşünceli ve güzel hissedilir.
Anlatılmaz yaşanır...
Her türlü duygu durumu yaşanıyor. Bipolar gibi😄
Bilmem benim için bir devir kapandı. Her şey boş.
İlk önce güzel sonra acı
Beyinini yemiş gibi
Beynini
canım gibi oluyorum
Büyük heyecan
Çok kötü bir duygu
Heh tam adamına sordun
Aşık olmadım
Evet kör olurduk aşktan
Aptal gibi
Hiçbir fikrim yok 😄
Bilmiyorum ya