Bulabilir mi demiyorum buraya dikkat arkadaşlar, eski sevgiliniz buldu mu sizde daha iyisini, yerinizi dolduracak birini bulabildi mi söyleyin bakalım 🙈

#orkide
Bulabilir mi demiyorum buraya dikkat arkadaşlar, eski sevgiliniz buldu mu sizde daha iyisini, yerinizi dolduracak birini bulabildi mi söyleyin bakalım 🙈

#orkide
Eski sevgilim olmadı maalesef. ama eski sevgilim olsaydı bile benden daha iyisini bulabilir benden daha yakışıklısını bulabilir benden daha zenginini bulabilir ama benden daha çok sevenini daha güzel sevenini bulamaz. zaten benden daha iyisi olduğu için gidiyorsa gitsin. bu gerçek sevgi değildir. seven insan tipe fiziğe bakarak sevmez. kalbi için karakteri için sever her zaman. ama günümüzde maalesef bu tür ilişkiler de hiç kalmadı. herkes paraya ya da dış güzelliğe bakıp seviyor ne yazık ki bu da aşka olan inancımı azaltıyor benim.
Bu konuda hakkında bir tespitte bulunamam. Her zaman iyinin daha iyisi vardır sadece bunu söyleyebilirim. Bulur ya da bulamaz o da onun bileceği iş. Allah yolunu bahtını açık etsin derim sadece
Bulduysa Allah mesut bahtiyar etsin benim böyle şeylere artık kaybedecek derdim yok. Eski sevgili mevzularını komple bir daha açmamak üzere kapatıp rafa kaldırdım. Bitti
Hangisi olduğuna göre yanıtı değişir Eski sevgililerimin ikisi evli. Birinin karısı hakkında bilgim yok. Diğerinin karısına ben bin çekerim. Zaten onunla evlenmeden önce benimle şansını denedi ama ben istemedim. Bir başkası evli değil. Üç yıldır tekrar aklıma girmeye çalışıyor ama bende bitti mi biter.
Cevap
36Cevap
Gerçekten ilgilendiğim bişi değil benden daha iyisini bulmuş bulmamış😂
Bulduğuna eminim ama bunu ıspatlayamam
Ne yaptığı ile hiç ilgilenmiyorum. Bulabildiyse de mutluluklar dilerim
Eski sevgilim ile ilgili bilgim yok. Mutlu olmasını dilerim.
Evlendi bile 😂kendini kakalayacak birini bulduğuna göre daha iyisinimi daha enayisinimi buldu orası muamma 🤣🤣🤣
Hayır ama kime göre neye göre benden iyi, o yüzden ben hayır desem de belki ona göre benden daha iyidir. Zevkler ve renkler işte
Buldu çocuk bile yaptı :)) herkese mutluluklar dilerim 🫶
Ben mükemmel biri değilimki, benden daha fazlasını daha iyisini bulabiliceğinden eminim..
kimse vazgeçilmez değildir, insan insandan üstündür, herkesin farklı yapısı karakteri vardır, vs vs tabiki bulunur ama denk gelmesi önemlidir, biraz şans biraz kısmet.
Bulduysa Allah mutlu etsin, maziyi özleyenlerden değilim çok şükür :) bulamadıysa da Allah sabır versin, sahibine bağışlasın :D
Hiç sevgilim olmadı. Ama olsa benden güzelini tabi ki bulabilirdi. Bulunmaz Hint kumaşı değilim sonuçta ve bizlerden iyileri de var.
Benden iyisini bulmayı geçtim birini bulduğu an eski sevgili olarak da kalmaz hiç olur. Barışma imkanını elimizden almış olur

bulmustur tabiiiki
herkes nerde mutluysa orada kalsin
İşim bitti bir de eski sevgili mi takip edeceğim. Bulsa bana ne bulmasa bana ne
Şu an hala g*tünü çayırlara sürüyordur beni kaybettiği için
Benden iyisini bulabilir.. önemli olan benim gibisini asla bulamaz...
Eskide kaldı kendileri ne yaptıkları pek umrumda değil
Umrumda bile değil ama benim gibi birini kaybetti
Bana sorarsan benden iyisi yok. Tabii kime sorarsan en iyi kendisi.
Unuttum bile umrum değil bularsa bulsun banane adı üstünde eski
Eski sevgiliniz sizi hala alakadar ediyorsa çok zaman kaybediyorsunuz.
Bulmuştur belki bilemem ama bulduysa da mutluluklar. :)
İlgilenmiyorum.
İnan bilmiyorum 😂 engelli her yerden 😀
Hiçbir bilgim yok umarım bulmuşlardır
Valla hapiste olduğundan benden iyisini bırak benim cinsiyetimde birini bile bulamamıştır mdmddmmd
Burdan eski sevgilime sesleniyorum gerçekten yanındaki benden iyi değil kaybeden sen olmuşsun kurtulan ben Yarabbi Şükür 👍🤲
Benim gibisini bulabileceğini hiç sanmıyorum
benden iyisini bulmaz ama bulur
Daha güzelini kesin bulur
Bilmiyorum ilgilenmediğim için
Benden daha iyisini bulamaz bence ama o bilir.
Pek haberim olmuyo pek ayrıldıktan sonra.
Bulabildiyse helal olsun
bilmiyorum galiba beni hiç ilgilendirmiyor
Bulmuştur illaki herkes bulur bence daha iyisini
Bilmiyorum hicbirindende haberim yok ama oguzhanin olmaz ins canimi yakti gitti
Takip etmiyorum onu.
Eski olduğu için eskide kaldı bilmiyom ki
Bulamadı. Zaten bulamam da demişti.
Bilmiyorum hepsini gömdüm
Bulmuştur bulunmaz Hint kumaşı değilim
Bilmem eskide kalmış
Bilmem haberim yok, bulmuş olabilir.
Bulamadi haberlerini aliyorum