Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bı şarkı vardı aklıma geldi şimdi;
Ata vurdum belleme
Gir koynuma terleme
Her yerim senin olsun
Uçkuruma elleme 😄😄😄 onun gibi al hepsi senin olsun 😊😊😊19 Yorumla- +1 yıl
Ozaman ben belden yukarısına talibim 😂 seni hunharca severim 😂
- +1 yıl
Olur sırayla de denerim artık 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Koşa koşa mı gelirsin 😂 veli efendi hipodromu mu? laa burası 😂 sakin sakin gel aceleye gerek yok arkandan atlılar mi kovalıyor hınzır 😂
- +1 yıl
Çokmu vahim duruyorum 😂 öyle deme duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇantam ofiste. Ni iki kimlik ve araba anahtarım var. Bi de kredi kartım. Zibidi gibi çıktım. Kaldım dışarıda. Cebimdeki anahtarı ofisin sandım... Değilmiş... Kaldım dışarıda. Verecek bi şey yok şu anda 🤣ama gel bi kahve ısmarlarım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sana telefonumu verirdim abla güveniyorum zaten :D istediğin kadar kullan senin olsun hatta :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa seni yerim ben 🤗 barışım çok teşekkür ederim inan vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Oda kartımı verebilirdim. Nasıl olsa eğitimdeyim git odada dinlen çık balkona aç bir şarap keyfini çıkart :)
13 Yorumla- +1 yıl
Oh mis valla çok iyi olurdu şarap değilde kahve içmek isterdim çünkü alkol kullanmıyorum kahvemi icincede vurur kafayı uyurdum valla..😂 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kolyeden birini seç.
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo süpermis 👍 en alttaki olurdu çünkü asker künyesini anımsatıyor bende var bir tane asker künyesi ismime özel yeğenim yaptırmış severwkte kullanıyorum ... vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKedi maması. Sokaktaki hayvanlarını beslersin diye😊
15 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍👍 benim bir kedim ve köpeğim var zaten onlara veririm ya da sokak hayvanlarını birlikte besleriz ... vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Ben hayvan sevmeyen insandan korkarım zaten 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Bende 🙏
- +1 yıl
Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Bende size 🙏💐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim olan değerli herşeyim senindir sana veremeyeceğim hiç bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Yaa teşekkür ederim 🙏 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Senin şu mütevazi alçak gönüllüğüne ne maddi ne manevi değeri biçilir dünyada seninle paylaşmak nasip etsin
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Senimi kıracağız canım sana her şey feda olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Oyyy senin canını yerim ben 🤗 teşekkür ederim çok naziksin
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pantolon ve t-shirt var hangisini vereyim ☺️
19 Yorumla- +1 yıl
Senin pantolunun kadar benim boyum vardır zaten 😂 en iyisi t_shirtini alayım ben ferah ferah giyerim kadınlar erkeklerin t_ shirtini ya da kazağını vss giymeyi sever gerçekten hoşuma gider bu.🤗 Vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin genç adam 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin 🙏
- +1 yıl
😂😂 yorum iki kere çıkmış şimdi farkettim
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim 🙏 samimiyetin için 🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılNazar boncuk işlemeli anahtarlığımı.. Baba yadigarıdır kıymetini bil cano :)
110 Yorumla- +1 yıl
Yaaa süpersin bende öyle şeylere çok değer veririm saklarım hatırası var diye iyi günlerde sağlıcakla kullan inşallah... vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Hı hım. Çok değerli inan. Dünyaya bedel benim için.
- +1 yıl
Benim de öyle vardır annemden hatıra babamdan saklarım hatta bir şey olur kaybederim filan diye kullanmam bile çünkü maneviyatci bir insanım ve manevi değeri olan her şey benim için çok kıymetlidir
- +1 yıl
Baban rahmetli mi oldu peki
- +1 yıl
Katılıyorum sana.
- +1 yıl
Evet. Maalesef.
- +1 yıl
Öylemi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🙏
- +1 yıl
Onun yadigarina baktıkça onu animsarsın
- +1 yıl
Amin çok teşekkür ederim. Tüm kaybettiklerimize rahmet olsun. Evet dayanağımdır onun hatırası.
- +1 yıl
Amin canım insallah rabbim sabrinida versin inşallah 🙏
+1 yılŞu an evimde pijamalarım ile oturuyorum. Ne yazık ki şu an verebileceğim bir eşyam yok :/
16 Yorumla- +1 yıl
Pujamalarini ver desem oda olmaz ki şimdi 🤣 sen çıplak kalırsın 😂 bari üstünü ver giyerim
- +1 yıl
Sanırım tişörtümü vermemden sorun olmaz :D Onu alabilirsin
- +1 yıl
Evet üst olur yatarken giyerim geniş rahat olur 😂
- +1 yıl
Muhtemelen oversize gibi olur ve fazlasıyla rahat olur :D
- +1 yıl
Kesinlikle ona ne şüphe içinde kaybolurum 😂 ama gerçekten rahat olur ferah ferah giyerim artık 😂 kadınlar genelde erkeklerin kazaklarıni , t_shirtlerini gitmeyi sever zaten neden bilmiyorum bu hoşumuza gidiyor
- +1 yıl
Bir de ben XXL giyiyorum :D Genelde erkeklerin kalıpları daha geniş olduğu için onlara ait kıyafetler kadınlara bol olduğundan rahat hissediyorlar içerisindeyken sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBisiklet sürerken bandanam var, renkli güzelde bir şey onu verebilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Süper bandanaya bayılırım 🤗 bazen koluma bazende çantama takıyorum hoşuma gidiyor 🤗 almış kadar oldum düşünmen yeterli genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
cebimde taşıdığım not var onu bizzat ellerinle almanı isterdim:)
110 Yorumla- +1 yıl
Hımmm peki ne yazıyor o notta
- +1 yıl
Bak şimdi eee ben nerden bilicem notta ne yazdığını şimdi ama 😂
- +1 yıl
😂😂 güven beni yoruyorsunnnn
- +1 yıl
Ya güven cidden ben hiç elimi erkeğin cebine sokmadım hee 😂 nasıl olur valla bende bilmiyorum seninle tecrübe edicez artıkın 😂
- +1 yıl
Ya korkarsam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana veremem bir şeyler almak istediklerim var 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Almadan vermek Allah'a mahsustur derler
Cevap sahibi+1 yılKonu kapandı ben şok
- +1 yıl
Ben BİM 😂 ya adamı öyle şoka sokarım işte 😂 hiç sağım solum belli olmaz 🤣
Cevap sahibi+1 yılArkama bakmadan kaçıyorum başka soruda bulacağım seni şu an gizlendim artık 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Herzaman beklerim 😂 gizliden yazan yüreği güzel adam 😂
+1 yılTokalarımı vereyim 😄 renkli renkli 🎀
13 Yorumla- +1 yıl
Renkli şeylere bayılırim 🤗 bende seve seve takarım 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺 bende sana rengarenk boncuklu kolyelerim ve bilekliklerimi vermek isterim
- +1 yıl
Teşekkür ederimm 🌸
- +1 yıl
🍁🌸🌼☘️🌺🌿🌻🌻💦🌷💠🌸☘️🌺🌻💠🌷🌹🌸☘️🌿🌺🌸🌸☘️💠🌺🌷
+1 yılvalla parfümüm olabilir, beğenemedim bir sürü parfüm aldım dağıtacak yer arıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 değişik kokuları denemeyi çok severim sen verirsinde ben almazmıyım hiç 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. İstanbul Kart :)
14 Yorumla- +1 yıl
Oooo komşu çocuğundan bir adet İstanbul karti geldi 😂 senin canını yiyeremm haaa 😂 teşekkür ederim vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık komşu çocuğu 🙏
- +1 yıl
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣
Parfümümü verebilirdim
29 Yorumla- +1 yıl
Sende çok düşüncelisin 😀
- +1 yıl
Ahaha neden senin gibi kokmasın çok mu güzel kokun var.
- +1 yıl
Ben değiştiririm arada bir parfümü mü 😊. Değişiklik güzeldir. 😊🤫
- +1 yıl
Şimdi susalım 🤫
- +1 yıl
@fesfs ooo süpermis 👍 her koku insan teninde farklı olur aynı olmaz merak etmek güzellik 🌺 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🙏🌺
Dolma kalemimi veririm. Ama bir şartla.
Sende bana bir eşyanı vermen lazım :)06 Yorumla- +1 yıl
tamam ben sana ne vericem biliyormusun
çok amaçlı İsveç çakısı veriyim olur mu 🤗 - +1 yıl
Tm pikii 😊
- +1 yıl
Yaa senin canını yiyeremm haaa 🤣 bir şey istemem canın sağlığı teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
+1 yılBir el aynam var onu verebilirdim. 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Ya senin canını yerim ben güzellik 🌺 sen verirsinde ben kabul etmezmiyim hiç 🌺 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🙏 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
+1 yılBilekliğimi 🥰
11 Yorumla- +1 yıl
AA süpermiş çok severim takıyı 👍 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️
+1 yılSpor sonrası terli sporcu atletimi
13 Yorumla- +1 yıl
Beni buna layık gördüğün için teşekkürler yüreği güzel adam 😂
- +1 yıl
Önemli bir malzeme ama
- +1 yıl
Senin için öğledir saygı duyarım
Cebimde hap çantamda kahve var
110 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi bende hep bir tane kahve mutlaka taşırım şuanda bile var 🤗 yaa süpersin 👍 hiç hayır demem kahveye vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Senin canını yiyeremm haaa 😂 teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ablasının gülü 😂
- +1 yıl
Yaa senin efendim diyen dilini varya 😂😂 neyse sustummm 😂
- +1 yıl
😂😂😂
Güneş kremimi veya mandal tokamı verirdim.
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa senin canını yerim ben güzellik 🌺 sen verirsen ben beğenirdim zaten ❤️ vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
🌺🌿💠🌹🌻🌸☘️💦🌷💮☘️🍁🌸🌿💠💦🌷🌼☘️🍁🌸🌻🌹
Donumu vereyim asddjdk
12 Yorumla- +1 yıl
Bana biraz büyük gelir ama hiç sıkıntı yok ben çatal iğneyle onu daraltirim belinden 😂 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️
Hiç bişeyimi vermem niye veriyim
118 Yorumla- +1 yıl
😂 sende haklısın genç adam neden veresin ki
- +1 yıl
Ben şahsen sana şu cevaptan sonra hiç birşeyimi vermezdim çünkü ben birine bir şey veriyorsan karşılık beklemem çıkar düşünmem yaptığım hiç birşeyin karşılığını beklemem herzaman akan el değil veren el olmak isterim birisinin kalbine dokunmak mutlu etmek onu mutlu görmek ben işte ruhumu bunlardan besliyorum
- +1 yıl
Niye laa 🤣 bii kere versen hep veresin gelir 🤣
- +1 yıl
Ben değil sen ver işte 😂 herşeyide benden bekleme
- +1 yıl
İnsanın bedeni herşeyden daha kıymetlidir aslan parçası 😄
- +1 yıl
😂😂birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük bey
- +1 yıl
Var kulak memen 😂 en iyi orası ısırılır 😂
- +1 yıl
😂😂 bu nasıl yorum laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂
Cakmagimi verebilirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Oooo süpermiş belkide en çok kullandığım eşyalardan birtanesi sigara içtiğim için masamda şu an üç tane var çantamda en az iki çakmak mutlaka bulundururum oyuzden hiç kayıt demezdim 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺🌿🌺
- +1 yıl
🌺🌿🌹💠💠💦🌼🌸🌻🍁🌷🌺🌿☘️💦🌼🌸🌻☘️💦🌼🌻🌿🌺☘️🌼🌸🍁
+1 yılHiçbir şey vermem malım değerli
11 Yorumla- +1 yıl
Oooo bak bu beni üzer 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılKredi kartlarımı veririm :)
13 Yorumla- +1 yıl
Olur 500 TL'lik alışveriş yapar bırakırım 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Eyvallah :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılÜstümde bir şey yok desem
11 Yorumla- +1 yıl
Niyeki
+1 yılbeyaz önlüğü veririmm
141 Yorumla- +1 yıl
Ben çok severim biliyormusun doktor önlüğü bana yakışırmiydi bilmiyorum ama 🤗 almış kadar oldum düşünmen yeterli genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
kesin yakışır 🙏🙏
- +1 yıl
Senin kadar olmasada yakışır belkide
- +1 yıl
yakışır tabiki
- +1 yıl
Ertuğrul beyaz önlük diyince aklıma bak ne geldi " ben arka dişime dolgu yaotiracaktim ablamın tanıdıgi bir dis hekimi vardı özel kliniği var oraya git yaptır işinde çok iyidir esnafligi on numaradir vss dedi ismide Tarkan neyse randevu aldım gittim ablam gonderdigi için beni hemen aldı zaten koltuğa oturttu gerçekten çok esnaf bir adamdı çok anlayışlı sabırlı neşeli bir doktor neyse bana aç ağzını dedi bskti iki tane arkada dis var onları temiizleyip dolgu yapicam dedi bende dişçiden ödüm kopar heleki o aletleri önüme getirip koyuyor ya resmen csrpintim tutuyor neyse once iğne yapicam dedi aç ağzını dedi ben açmıyorum korktum adam bir daha denemek istedi yaptırmiyorum 🤣 sonra biraz sakinles dedi ondan sonra yaparız otur biraz burada dedi beni bıraktı gitti 5 10 dk sonra geldi neyse aldı eline aletleri iğneleri ben adamın kolunu tutuyorum bırakmıyorum itiyorum sürekli 🤣 sonra dedi srn kolumu tutma dedi kolumu tutarsan işimi yapamam dedi 😂 peki ben ne desem beğenirsin 😂 adam kolumu tutma dedi bende adama nereyi tutuyum dedim 😂 sonra adam önlüğümden tut madem kendini iyi hissedeceksen dedi bende tm dedim adamın önlüğümden tutuyorum ama adamın karnını da sıkıyorum korkudan ama iyice panik oldum neyse adam sağolsun anlayış gösterdi işini yaptı vss ama rezil oldum adama 😂 şimdi o diş hekimi rahmetli oldu kanserden gerçekten hem işinde çok uzmandi hem tam bir esnaf adamdı bizim aile diş hekimimiz olmuştu herkes ona giderdi
- +1 yıl
Dişçi koltuğundan çok korkarım oyuzden diş sagligima da çok özen gosteriririm vücudum da bakımına en değer verdiğim yer dişlerim dir
- +1 yıl
dış korkusu beterdir evet😂
- +1 yıl
Aynen öyle ama beni orada görmen lazımdı gülmekten ölürdün 😄 sanki 5 yaşındaki cocuktan hiç bir farkım yoktu 🤣 adama işinide yaptırmiyorum çok komiktim iyi adam orada beni dövmedi 🤣🤣
- +1 yıl
dis adamı her hale sokar tahmin edebiliyorum😂😂
- +1 yıl
Seninde önlüğünden tutarım artık 😂
- +1 yıl
önlük senin üstünde 😂😂
- +1 yıl
Oda doğru 🤣 ozaman seni silkelerim Ertuğrul 😂 önlük benim üstümdeyse senle doktorculuk oynarız
- +1 yıl
tamamdir sayın doktorumm😂😂
- +1 yıl
Sen benim hastan olursun 😂 hep oynamak istersin zaten 😂 ben senin çocukluğuna inerim derine çok derine 🤣
- +1 yıl
sen benim doktorumsun😂😂
- +1 yıl
Sen benim elime kalırsan komaya
girer gençliğine doymadan gidersin artık 😂 bak eniştene vahşi cazibeme dayanamadı erkenden göçtü bu dünyadan 😂insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂 - +1 yıl
Offf seni şimdi sedyeye yatırmak vardı 😂 ah ulan ahhhh 😂
- +1 yıl
sedyenin üstüne sende çıkacaksan tamamdir 😂😂
- +1 yıl
Srn hastalarını muayene edetken sedyenin üstüne mi çıkıyorsun Ertuğrul 😂 şu meslek aşkın beni benden alıyor 🤣
- +1 yıl
doktorum sen olunca işler degisiyor😂😂😂
- +1 yıl
Artık yedi kişi ortak danaya girer gibi girerim sana 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂yavaş gel bari😂😂
- +1 yıl
Seni parçalarım Ertuğrul 😂
- +1 yıl
Hiç elimin dilimin ayari yoktur 😂
- +1 yıl
nasıl parçalayacaksan artikk 😂😂😂
- +1 yıl
Senin içinden gecicem Ertuğrul 😂 hep aynı statüde olmuyor böyle 😂 bihtıhğ yaa bir değişiklik olsun hayatımızda 😂😂
- +1 yıl
sağlı sollu geçeriz artik 😂😂
- +1 yıl
Yok sen pancar motoru gibi geçir 😂 ta ta tatatammmm
- +1 yıl
Günaydın doktorum seriye bağlarız artik 😂😂
- +1 yıl
Sanada kocaman günaydın 🌹🌻🌸🍁☘️🌼🌷🌷💦💠🌿💮🌺🌷☘️🍁🌸🌻💦🌷🌼🍁🌸☘️🌻
- +1 yıl
mis koktu gene🙏🙏
- +1 yıl
İnşallah misler gibide birgün olur cumlemiz için 🙏
- +1 yıl
Amin insallah🙏🙏
- +1 yıl
Seriye nasıl bağlıycam dizi setimi laa bura 😂 15 sezonluk film çeker gibi 😂 ah Ertuğrul ahhh 😂 ben bir ceviz ağacıyim Gülhane parkinda ne sen bunun farkındasın nede şarküteri farkında. 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Bak güldün güldün kesin vericen 😂😂
- +1 yıl
sana vermeyecem de kime verecem 😂😂
- +1 yıl
Verdin mi 😂
- +1 yıl
Aldın mı 😂😂
- +1 yıl
Almiyim mı 😂
- +1 yıl
Al tabiki 😂😂
+1 yılDonuma kadar al, donu bırak utanıyorum. 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Ben acımam donuna kadar alırım 😂
- +1 yıl
Gösteririm ama elletmem. 😂
- +1 yıl
Ben ellemeyince anlamam 😂 tuttuğunu yiyeceksin 😂 yediğini tutacaksın 😂 kafasındayım
- +1 yıl
Afiyet olsun o zaman. 😂
+1 yılcantami verirdim bide trenckotumu )))
13 Yorumla- +1 yıl
Ooo süpermis hiç hayır demem 🤗 Almus kadar oldum güzellik 🌺🌿🌺 düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
ne demek ben tesekkur ederim ))
- +1 yıl
🌼🌿🤣🍁🌷🌸🌼🌹🌹🌺🌿🌻🍁🌷🍁🌻🌸🌼💦🌹💠☘️🌺
+1 yılBluetooth kulaklık verebilirdim.
18 Yorumla- +1 yıl
Ooo süpersin hiç hayır demem 🤗 Almus kadar oldum genç adam düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
@fesfs sağol Allah razı olsun 😄
- +1 yıl
@fesfs aynen öyle Ertuğrulu severim ben 🤗 nerde nasil konuşacağını bilen bir adamdır saygılıdır oyuzden burdan ertugrula kucak dolusu sevgiler saygılar ✋✋✋
- +1 yıl
Eyvallah teşekkürler.
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 🙋🙋🙋
- +1 yıl
@fesfs teşekkürler Naciye bil mukavele
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılabla sabah sabah neyin erotizmi bu ya :D
110 Yorumla- +1 yıl
Erotizmin günü saati mi olur laa 🤣
- +1 yıl
bana sabah absürd geliyo :D
- +1 yıl
İnsanın libidosu düşük olunca öyle olur 😂 her şey absürt gelir 🤣
- +1 yıl
Bu bir erotizm sorusu da değildi ayrıca geken cevaplarda erotizmle alakalı dehil zaten deliğganlı 😂
- +1 yıl
sabah erken kalkıp işe gidince onu düşünecek vaktin olmuyo ondan diyelim
- +1 yıl
Bizimde düşüncek zamanımız olmuyor merak etme sen nasıl işinin pesinde koşturuyorsan bende öyle koşturuyorum sabah bırak erotizmi ise kendimi zor atıyorum
- +1 yıl
Tekrar altını çizerek söylüyorum bu bir etotizm sorusu değil zaten
- +1 yıl
Sanada kolay gelsin rabbim çalışma gücü versin insallah 🙏
- +1 yıl
takılıyorum ya sakin
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılkalem defter verirdim
15 Yorumla- +1 yıl
Aslında süpermiş çünkü en çok kullandıgim ataç gerecler bunlar 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Benden sana şarkı da hediye olsun https://youtu.be/tZJMlOidwME
- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim çok naziksin eline emeğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
ne demek jefkfje
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılGünahımı vermem sana 😂😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 incindimmmm
- +1 yıl
😂😂😂😂 dedim bile
- +1 yıl
Çok günahın var mı bari ben taşıyabilirniyim 😄😄
- +1 yıl
Onu da vermem 😂😂😂 altından kalkamazsin 😂😂😂
- +1 yıl
Beni bukadar düşünmen gözlerimi yaşarttı doğrusu deliğganlı 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Gülme 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üst sweatshirt olurdu, çantamda verilecek tek şey allık
00 Yorumla
+1 yıl@duygusalkaktus hanım rica etsemm bir mesaj atsan da çok az bir vaktini alacağım oluru mümkün mü bunun🤔haaa şimdiden de teşekkür ederim olumlu ya da olumsuz hangisi ise sonuç, sonuçta sen keyfin ve kahyası nasıl isterse öyle olur dimi👋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şer serbest mi 😃 😃
113 Yorumla- +1 yıl
Bilnem vereceğin şeye bağlı bu
Cevap sahibi+1 yılBaksır olur mu mesela 😃
- +1 yıl
Baksır veren çok oldu 😂 bihtıhğ yaa bir değişiklik olsun hayatımızda 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTüh geç kaldık. Senle reklam filminde oynayacaktık. Sattığımız üründen vereyim bari 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 olur olur sen nasıl arzu edersen 😂 ee ne saticaktik ürün neydi ki 😂
Cevap sahibi+1 yılBeni ne çabuk unuttun sen ya 😃 prezervatif satacaktık 😃
- +1 yıl
Sende kendini unutturma zalımmm 😂
Cevap sahibi+1 yılHemen hemen her sorunda varım. Bazılarında gizli bazılarında açık 😃😃
- +1 yıl
Peki şimdi neden gizlisin
- +1 yıl
Bir sürü gizli üye var yazan ben senin kim olgunu bilememki
Cevap sahibi+1 yılBen yorumları yazarken enerji bırakıyorum. Sen o enerjiyi alınca bilmem lazım ben olduğumu 😃 çıkayım mı gizliden 😃
- +1 yıl
Hadi çık vok merak ettim şimdi
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bak 😃 tanışalım gel 😃
+1 yılBoxerım sana çok yakışırdı 😂
111 Yorumla- +1 yıl
Biraz beli büyük gelirdi ama sorun değil ben çatal iğne ile belini daraltırım 😂 ohh miss gibi olur 😂
- +1 yıl
Belim incedir benim 😂
Odun gibi değil yani 😂 - +1 yıl
Canim one ne suphe. Ama dar olsun üstüme otursun ben dar kıyafet severim
- +1 yıl
Otursun tabi:)
- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Hep benim üzerimdeyken oturmasın, biraz da senin üzerindeyken otursun, ben de aynı şeyi diyorum 😂
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂😂
- +1 yıl
Sen de uçlarını inşallah 😂 Öpeyim geçsin demeyi de bana nasip etsin inşallah 😂
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük bey 🤣
- +1 yıl
Beni muhatap alırsan sevinirim 😂
+1 yılRuhsatlı tp9 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılpara veririm
12 Yorumla- +1 yıl
Tam insanına veriyorsan çünkü paradan anlarım 🤣 isim muhasebe zaten 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
+1 yılIslak mendil 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Ohhh mis gibi olurdu valla bende sürekli kullanırım zaten teşekkür ederim güzel bayan 🌺 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
+1 yılGitarımı
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin 👍 bendede gitar var amatörce bir kaç şarkı calabiliyorum ama akordunu bozdum sanırım akorduna bir baktırmak gerekiyor 🙋 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
+1 yılCüzdanımı 😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
Ooo süpermis 👍 vermiş kadar oldun düşünmen yeter genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ne demek 😉
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalbimi verirdim😉
110 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu süpermis 👍 kalbi olan erkeklere bayılırım 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Sakatatcı gibiyiz yürek dalak kokoreç
- +1 yıl
Kuzu şiş adana ciğer kellepaca işkembe ne veritim abime 😂😂
- +1 yıl
Önce önden verirsiniz sonra beğenirsem arkadanda isterim
- +1 yıl
Komşu çocuğu yıkıldım şu an 🤣 şaka şaka benim boyum bukadar 😂
- +1 yıl
Tamam 1-2-3 tıp
- +1 yıl
☕☕☕ bir çay iç hararetini alır 😂
- +1 yıl
Olur tatliş
- +1 yıl
🙋🙋
- +1 yıl
Mahallendeydim bugün
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılBeremi verirdim
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa süpermiş siyah olsun ama olarmı 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 iyi günlerde sağlıcakla kullan inşallah
- +1 yıl
Mavi asker beresi 🙃 Teşekkür ederim güzel dileklerin için 🌼
- +1 yıl
Sen asker misin peki genç adam
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılFlash Bellek
13 Yorumla- +1 yıl
AA süpersin 👍 çünkü flaş lellegim kayıp zaten şu an evde bulamıyorum çok iyi olurdu güzellik 🌺🌿🌺 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
😘😘😘
- +1 yıl
+1 yılKemerimi vermek isterdim :)
04 Yorumla- +1 yıl
Süper mis 👍 belki bana büyük gelir kullanamam ama her gün görebileceğim bir yere koyar baktıkça seni hatırlarım olar mı 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Olmaz olur mu belki de kullanabileceğin farklı amaçları olur :)
- +1 yıl
Napıcam 😂 seni mi kemerle kırbaçlıycam hınzır 😂
- +1 yıl
Hemen de aklına kötü şeyler geliyor :) ben bişeyler bağlarsın ip gibi kullanırsın falan diye dedim aaaa :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoxerımı verirdim
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa senin canını yiyeremm haaa 😂 onu bana verince sen ne giyeceksin ulu orta öyle dolastirmıyım ben seni hee 😂 ben sana kiyarmiyim😂 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılAhahhs bu kadar seni mutlu edecğini bilsem tüm boxerlarımı verirdim nsnsnd
- +1 yıl
😂😂 ya senin canını yiyeremm haaa 😂 akşam akşam espiride yapıyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılSağol cınım 😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılP. vatif
17 Yorumla- +1 yıl
P. vatifi napıcam ben laa 🤣 eşim yok sevgilim yok balon yapar oynarım artık 😂
Cevap sahibi+1 yılBebelere balon misali👏👏
- +1 yıl
Hee başka ne işime yarayacak 😂 içine su doldurur yoldan geçenlere atarım 😂
Cevap sahibi+1 yılAtacağın kişiye dikkat et içindeki suyu boşaltıp başka şeyle doldurup sana uzatmasın😆😆
- +1 yıl
Olur ederim 🤣
Cevap sahibi+1 yılOda hoşuna gider gibi ama😆
- +1 yıl
Gider gider niye gitmesin şimdi hiç kullsnmayip evde tutsam daha çok üzülürüm en azından oynayınca aklıma gelmez 🤣 hem değerlendirmiş olurum
Gri bilek çoraplarımı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüğüm , günlük kullandığım çakmak 🤔
00 Yorumla
+1 yılKupemi veririm
18 Yorumla- +1 yıl
Brnde seve takarım 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Çokta genç sayılmam 🤣
- +1 yıl
İnsan olduğu değil hissettiği yaştadir öyle degilmi genç adam
- +1 yıl
Teşekkür ederim bir şey sora bilir miyim
- +1 yıl
Tabiki buyrun
- +1 yıl
Burdan soramam
- +1 yıl
Neden burdan soramiyorsun peki
- +1 yıl
Neyse boş ver
+1 yılorganımızı olmaz mı
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi organını demeye yemin ediyorum korkuyorum 😂😂
- +1 yıl
:))) - +1 yıl
Gülmee 😂😂
- +1 yıl
korkma 18 yasında ılk defa mı olcek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl💄 ruj
11 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı rujmu süpersin bayılırım 🤗 vermiş kadar oldun düşünmen yeter güzel bayan 🌺🌿🌺 ağzına yüreğine sağlık elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Paefum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne