Zekadan hoşlanan var mı harbiden, varsa zekadan kastınız ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şu zekiyim denilen kadınlara baktığımda hep nedense şeytanlık yapmayı, kurnazca hareket etmeyi zekâ saydıkları için zeki kadın konusunda hüsran yaşadım, yaşıyorum.
Kadın 40 yaşına gelmiş, iç mimar ve arkeolog.
Çin lokantasında oturup sohbet ediyoruz.
Konuştuğu konular:
* Erkeğin cimri halleri,
* Yurt dışına 3 kere çıkmış ama 50 kere çıkmış gibi anlatımlar,
* Otomobili varmış da, Mercedes'miş, kaza yapmış perte çıkmışmış, artık araç bakmıyormuş falan filan.
Bu kadının zekayla ilgisi nedir denebilir?
Kadının iki sözü var, hep söylediği. Biri zeki erkek, iki cimri erkek...
Ha bu arada çin lokantasında ne ısmarladıysam, fotoğrafını çekip Instagram'a da koyuyor. Sanki tek başına lokantaya gelmiş de sosyal medyaya hava atıyor.
Hatta çin lokantasından sonra kahve dünyasına gittiğimizde yine ısmarladığım kahvelerin puanını telefonuna yükletti.
Gözümde küçüldükçe küçüldü ve pire gibi kaldı.
Bir de telefon parasını ödeyememiş de benim banka uygulamamdan faturasını da ödedim, hayır yapmak için. Çünkü kadın bildiğin namuslu görünen eskort kafasında...
Böyle şeyleri anlatmayı sevmem. Dünyanın en adi kadınıyla da olsam erkek adam "yediği yemekle, s*ktiği kadını" anlatmaz kimseye.
Benim buraya bunları yazma sebebim. Şu zeki kadınlar nerede yaşıyor? 46 yıldır Türkiye'deyim ve göremiyorum bunları.
En zekisi (dahiliye uzmanı) bile düşündüğüm kız bile bildiğin apaçi çıktı...
Eyyy Türk milletinin kadınları şu zekileriniz kimse çıksın meydana da analiz edeceğim. Gördüklerimin tamamı zekayı bırakın, hasta ruhlu, ne konuştuğunu bilmeyen, neden konuştuğunu bilmeyen, değerleri, prensipleri, idealleri olmayan kadınlardı...
Valide hanımın dediği gibi, "oğlum sen bu ülke kadınına bir kaç gömlek fazlasın".
Zeki kadın var mıymış soran hanımefendi?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen henüz 40 yaşında değilim ama çevre olarak hep mesleğine hayatına zekice yön veren kadınlarlaydım. Üniversite olarak türkiyenin ilk 3 üniversitesinden birinde mühendislik okuyorum ve kız sayısı az da olsa bulunan kızların en az 30%u sadece ineklemiş değil kendini geliştirmiş, şaşırtıcak başarıları bu yaşlarda kazanmış insanlar. Zekadan kastın da çok önemli tabi ki o yüzden sormuştum. Belki de bulunduğunuz çevre itibariyle bu tür insanlara henüz ulaşamamışsınızdır, ki sanırım aradığınız zeka kavramını anladığımı düşünürsem aradığınız insanlar Türkiye'de 25 30 yaşından sonra kalmaz diye de düşünüyorum. Arkadaşlarımın anneleri dahi 40 45 yaşlarında ancak 1 ay türkiye 1 ay yurt dışı şeklinde yaşayan kadınlar, denk gelmesi zorlaşıyordur belki :D
- +1 yıl
Yani sizin de yazdığınız yazıyla birlikte sadede gelirsek, zeki kadın sayısı o denli az ki, elmas gibi. Hem bulunmuyorlar, hem de yüz karası kömürlerin arasında kaybolup bir sobada yakılacağı günü bekliyorlar.
Zeki kadın seviyorum ben. Hayatına yön veren ve erkekle yaşamayı kolektif yaşam kültürü olarak gören, üstünlüklerini ve zayıflıklarının bilincinde, ayağı sağlam yere basan zeki kadın severim.
Bırakın dünyanın en çirkini de olsa, en itici görüntüye sahip de olsa, hatta Notre Dame Kamburu gibi bir şemale de sahip olsa Allah şahit olsun ki ben zeki kadın konusunda hassas ve duyarlıyım.
Güzel kadınlarla işim olmaz. Ha bakmadım mı daha önce güzel kadınlara... Baktım, konuştum, hatta evlendim de ama çekilmiyor. Bu yüzden 13 yıl önce boşandım, dayanamadım.
Bana zeki kadın lazım, erkekle yaşamayı kolektif yaşam kültürü olarak gören zeki kadın...
Soran+1 yılZeki kadınların bulunmayı tercih ediceği yerlerde iseniz, hem sosyal hem coğrafi konum olarak, bence sıkıntı çekmemelisiniz bulmakta. Ancak sanmıyorum örneğin doğuda vs kalıcaklarını
- +1 yıl
Yaşadığım yer, zeki kadınların memleketleri ile özdeş olmuş mahaller.
Bugüne kadar belki 300 belki 500 kadınla tanışmış ve iletişim kurmuş biriyim. Çoğunluğuyla en fazla 1 görüşme yaptım, 2. görüşme içimden gelmedi. En son bu değerli yüksek lisans mezunu iç mimar ve arkeolog kadın olduğu için, örnek olarak da onu verdim.
Skolastik zihniyetle öğrenim seviyesini zeka sanan okumuş eşekler böyle oluyor demek ki...
En basit tanımıyla zekâ, her düşüncenin faydası ile her düşüncenin gerekliliğini, maliyetini, kapsamını ve şartlarını düşünüp şuur sahibi olarak karar verme mekanizmasını çalıştırmaktır. Bu benim tanımım. Çünkü zekaya etiket takıp profesör doktorum diyene de zeki denilen bir ülkedeyiz. Her değerin etikette ve gösterişte olduğu ülke.
Profil detayımı okursanız demek istediğimi anlarsınız. Tekrar olmasın diye buraya yazmıyorum.
Soran+1 yıl"Skolastik zihniyetle öğrenim seviyesini zeka sanan okumuş eşekler böyle oluyor demek ki..."
Dediğiniz gibi türkiye geneli zeka algısı akademik başarıyla orantılı olduğu için verdiğiniz örnek de düşüncemi doğruladığı için varsayım yaptım ve doğru anladıysam diye de belirttim ancak burada algılamak size düşüyor. Farklı düşünüyosanız tebrikler doğru yoldasınız. Sanırım Türkiyede zeki kadın kalmamış hepsini elden geçirmişsiniz. Başarılar :D- +1 yıl
Eskiden ağzı iyi laf yapan erkek modeli vardı. Kızları bu hâliyle tavlar, ilişki yaşarlardı. Günümüzde bu erkek modeli yine var. Ama artık tek değiller. Ağzı iyi laf yapan kadınlar türedi. Ben açık sözlü, dobra, keskin fikirli ve net olduğum için bu ağzı iyi laf yapan kadınları geçen yıla kadar fark edemiyordum. Gerçekten söyledikleri doğrudur diye düşünüyordum. Ben yalanı sevmem, yalan söyleyenleri de. Kadın da doğru söylüyordur diye düşünüyordum. Ama içimde art niyet ve yalan söylüyor olabilir algısı olmadığı için bu zokayı hep yuttum. Ta ki geçen yıla kadar?
Bu sitede kadınlar beni sevmez, net ve keskin konuştuğum ve lafımı esirgemediğim için artık gerçekleri biraz amiyane tabirlerle yüzlerine vuruyorum. Doğal olarak beni kadın düşmanı zannediyorlar. Bilselerdi yaşadığım tecrübeleri, kadınların yaşattığı aşağılık hallerini veya gördüğüm durumları, kadınlara çok da masum bakmayacaklardı. Yine valideyi getireyim ortaya. "Oğlum eskiden erkekler bozuktu, kadın ise bu bozukluğu toparlıyordu. Şimdi kadınlar bozuk, erkeğin toplarlamasına da müsaade etmiyorlar. Şeytan gibiler". Bakınız, bir kadın, kadınları anlatıyor. Derler ya kadın kadının kurdudur diye, doğruymuş.
Evet daha elimden geçirmediğim 43 milyon kadın daha var? 300-500 ile durmam. Skor yapmam lazım. Ne de olsa kadınlar skorlara bakıyorlar. (Hiciv)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki ciddiyse zeka isterim. Ama amacım cinsellikse zeka olmaması daha iyi. Zekadan kastımız konuşurken saçmalamayan neyi nerede nasıl söylemesi gerektiğini bilen. Söyleneni anlayan anlayışla karşılayan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zekadan hoşlanıyorum ama erkeklerin çoğu kadınların fiziğine güzelliğen göre sçeiyor kızlarda aynı boya bakıp tipe bakıp seçiyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler fiziksel özelliklere bakar gadası
00 Yorumla İnan zeka varsa çok güzel yürüyor ilişkiler. Mesela bir davranış fark edildiyse ve buna uygun hareket edilince güzel oluyor. Bu tabi iki taraf içinde geçerli. Yani gündem ile alakalı bir şey hakkında konuşuyor olabilmek. derin bir espriyi anlayıp hiç beklenilmeyen bir yerde yapmak. Önemli bir şeyi hatırda tutup gerekeni yapmak. Mesela ben bazı şeyleri unutmamak için telefona not alırdım. İş yoğunluğundan dolayı unutabilirim diye. Bu saygı ile alakalı. İnanın zeka sadece bir kelime değil. İlişkiyi kolaylaştıran ve ziyadesi ile işte buna aşık oldum dedirten bir olgu haline geliyor. Bazen de daha zeka isteyen bir şeyi çözsek bile birlikte yapmak isteği ilişkiyi daha da iyi hale getiriyor ki. Bu zekanın üstünde bir zeka ve inceliktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepimiz ap*tal seviyoruz. Zekadan hoslaniyorum diyenler de bunu ap"al ama kendini zeki sınıfına sokmak isteyen kızları tavlamak icin lafta soyler. Ama sonucta onlar da buna dusecek kadar olanlari yani en ap'tal olanlari sever😂
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mantıklı ki gerçekten :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar sapyoseksüelim. Zekadan kasıt aslında birçok şey var. Nerde ne söyleyeceğini bilmesi, benim göremediklerimi görmesi, beni yeri geldiğinde benden iyi tanıması, bazen onun beni yönlendirmesi vs vs. Keşke bulsakta evlensek işte ama çıkmadı karşımıza bir türlü
10 YorumlaZeki insanı severim , ama kendini zeki sananlara ben zekiyim havalarına girenlere içimden istemsizce gülüyorum, burdaki insanların hepsinin zeka seviyesi ortalamadır. Zeki birinin burada işi olmaz üniversitede ders anlatır kitap yazar vs vs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ancak IQ'nuz benden daha yüksek ise ne düşündüğünüzle ilgilenirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her zaman dile getiriyorum insan önce zeki olacak.. fiziksel görüntü hiç önemli değil. Uzun kısa şişman zayıf esmer sarışın hiç sorun değil.. beyin şart..
10 Yorumla
+1 yılBen. Zeka hoşgörülü kesin konuşmayı sevmeyen ne istediğini bilen muhabbeti dini bilen kendini geliştirmeye açık kişi bütün güzellere değişmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aptalla uğraşılır mı? Zekadan kasıt bakış açısı, kendini geliştirmiş/gelişmeye açık olması, yorumlama ve yargılama, çalışkanlık, başarıları vs
10 Yorumla
+1 yılOturup bir kaç entelektüel sohbet etmek isterim. Tarih olsun edebiyat olsun bilim olsun sanat olsun :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılAptalı kim ne yapsın ya. Karşımda ki beni anlayabilmeli. Dahası bir çok şeyi kendisi düşünüp akıl edebilmeli. Pratik düşünmeli.
10 Yorumla Yalandır ya %90ı dış görünüşe bakıyor belki daha fazla dkkf
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanmıyorum önce tip bakar hepsi zeka var yok kime ne eomdoskdofkgphmhş
Soran+1 yılHa şimdi anladım ve evet çok mantıklı OSJDOSKDOFKHLH
+1 yılÇoğu erkek zeki kadından korkar 😄
21 Yorumla- +1 yıl
onlar canım olanlar:) zeka önemli:)
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBeyin kıvrımları daima kalça kıvrımlarından daha çekicidir...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. zeki kadın çatılmaması gereken kadındır ve ben bu kadınlara çatabilmek için bir ömür bekledim :)
00 Yorumla
+1 yılAkıldan ve felsefe vb. Farklı konular seven kadın çekicidir
Ama sadece bunlardan hoşlanmıyorum tabiki00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle biri her iki cinsiyette yok denecek kadar az kime göre neye göre zekisin?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde tipe bakmayıp sadece içerisinden bişeylerden etkilendiği için şans veren çok kız arkadaşım var ama 1 erkek bile görmedim güzel olduğunu düşünmediği biriyle vakit harcayan
+1 yılZekasını bana ve ilişkinin sağlamlığı için kullanıyorsa severim. Gidip bunu yanlış şeyler için kullanıyorsa zaten zeki olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılZekadan da hoşlanıyorum fizikten de illa biri mi olması lazım yani 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela çok güzel taş gibi kadın ama zeka yok ne desen anlamıyor diğeri de seni çok iyi anlıyor zekasıyla hayran bırakır ama tipinde hayır yok hangisi olcak eodnsodmfpmglh
- +1 yıl
Güzel olanla yatarım diğeriyle kanka olurum 😂
Güçlü kadin seviyorum kendi ayakları üzerinde durabilen zeki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zeki kadın bir başkadır. Zekasıyla erkeği de mutlu edebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılaptalı tek sınırları olmayan kadınlarda tercih ederim, isteklerimi sorgusuz sualsiz yapabilecek cesarette ve yetenekte olmalı. onun dışında çekilmiyorlar ve zeki kızlarla takılmak tercihimdir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen benimle aynı zekada ya da daha zeki insanlarla sohbet muhabbet etmesini severim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılya zeki olmayan kadına ne biliyim bence ota benziyo ya :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek şu ki erkekler zeki kadından kaçarlar ancak!!! Ben zeki kadın seviyorum leb leblebi misali
00 Yorumla Zekası fazlaymış azmış umrumda değil. Genç olsun güzel olsun bir de versin yeter
00 Yorumla
+1 yılEvet ben bir sapyosexuel biriyim. Ne kadar güzel olursa olsun cidden zeka seviyesi düşükse soğuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Diploma kariyer vs bunlar zeki olduğunu da göstermiyor
Kadının aptalı erkeğin başını belaya sokar.
00 Yorumla
+1 yılZeki kadın hastasıyım sen ne diyorsun bacım :d
00 YorumlaYok bence çoğu erkek zekaya değil başka şeylerine bakıyor..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. En iyisi ortalama olmak, sadece zekaya bakarak hareket eden çok azdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Ben gerçekten etkileniyorum Zeki bı kadın yönlendirse rahatsız asla olmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes dış güzelliğe bakıyor
Kaportayı beğenmezse kişiliğine hiç bakmıyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zeka olamzsa olmaz kesinlikle. Gün geçer güzellik gider ama zeka sohbet baki kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aptal insandan hoşlanmayı geçtim tahammül bile etmekte zorlanırım
00 Yorumla
+1 yılHayir herkes aynı degil, şahsen benim fikrimce aptal bi adamin hayatimda en ufak bi yeri olamaz
00 Yorumlabennn. :) zeki kadın candır yaptığı hersey güzel olur. aptalı ne yapayım bela sadece
00 Yorumla🤚🏻. Zekadan kastım basit konuları açıklamana ve ya anlatmana gerek kalmadan anlayabilmesi.
00 Yorumla
+1 yılBen zeki olduğum için kadın ne kadar zeki olsa bana yetersiz gelcek aptala mahkümum o yüzden
00 YorumlaZeki kadın baştacıdır, muhabbet edemeden ilişki mi yürür uzun süre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZeka istemiyorum. Fizik istiyorum
10 Yorumla
+1 yılKullanmaya canım daha iyi zeka işi sıkıntılı
117 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ediyorsun😂😂😂 Sizin gibiler yüzünden hep evde kalmalar çoğaldı😅😂😊
- +1 yıl
Zekiler çoğunlukta diyorsun
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Tabii bak bana😂😏😊
- +1 yıl
Sen dert etme evde kalırsan haber et dostun ne güne duruyor 😂😂😂
- +1 yıl
Buluruz sana bir canım 😅😅😅
- +1 yıl
Saalaak yazdım canım çıkmış
- +1 yıl
Ben öyle her salağa tav olacak kız değilim😂😂😂😂
- +1 yıl
Bizim salo iyidir tam senlik
- +1 yıl
Evde kalsam bile kriterlerim hep olucak😅😅😂😉😊
- +1 yıl
Seki kadına da salo erkek gider
- +1 yıl
O kriterler mezara kadar
- +1 yıl
Neymiş kriterler canım dostum
- +1 yıl
Hayır zeki kadınlar, zeki, ağır, ciddi ve soğukkanlı erkeklerden hoşlanır😏😌
- +1 yıl
Ciddiyet ciddiyet ve ciddiyet tamamdır efendim
- +1 yıl
Evet aferin😅😅😅😅😂😂😂😂😂😊
- +1 yıl
Aferini de cebimize koyalım 😎😎😎
Hem zeki hem güzel olsun
00 Yorumla
+1 yılAhlak edep anlayış empati sevgi saygı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSapyoseksüel kadın mı 🙄
00 Yorumla
+1 yılZeki kadının bakışı yeter...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılVardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce fizik sonra zeka gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılAptal olan aptal arıyor işte
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Popodan daha çok hoşlanıyolar
00 Yorumla
+1 yılZekani nasıl gostericen pekk
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Hoşlanan varsada yalan söylüyodur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Aptal kadına tahammül edemem ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılFarkederse kahrolayim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBen mal seviyom 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi aptal sever
10 Yorumla Var diye umuyorum..
10 Yorumla
+1 yılPoposu nasıl
11 Yorumla- +1 yıl
🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhani öyle bir kız? :)
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Zekadan hoşlanan erkekler gerçekten var mı yoksa hepiniz mi aptal seviyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler