Sevgilim beni asagiliyor aptalsin diyor her gun?

2 yilik mesafe iliskim var birbirimizi cok sevdik o benden 11 yas büyük benim yasim 18 onunki 27 ciddi dusunuyoruz hatta yakinda evlenmehe karar verdik o yanimda geldiginde para topladiginda ama sorun su ki ben 7 ay once bir tramva yasadim ve cok depresyadaydim aglardim panik ataklarim da vardi herseyden dolayi herseyden korkmaya basladjm ve hep yatakta uzaniyorum simdi o cok yardim eti bana evet ama bazen zamanlar oluyor bana cok bagiriyor aptalsin bilmem ne zaten depresyadaydim daha tam cikmamisim sanki ama daha iyiyim Şu an ALLAH'A sukurler olsun LA ILAHE ILALLAH ama iste o bana hep diyor yataktasin kalk hayati duzene kur bilmem ne aptalsin hayatla ilgi hicbirsey bilmjyorsun davranmayi bilmiyorsun resmen diyo sen canım bir kizsin hep oyle davranir ya kendisi hep evde oturur daha yeni iş buldu yani ben ona hic demedim isin yok bilmem ne aptalsin o diyor hersey erkekten bekliyorsun bilmem ne Şu an aslinda oyle degil kalkabilsem bi yataktan bu depresyadan kalkip gidip calisicam ama yapamadim onun sozler beni aciyor bazen cok agir konusur artik kiskanc da degil gibi sevmiyo eskisi gibi aşk da gostermiyo gideyim diyorum ayrilalim yok bunu yaparsan senden intikami alirim diyor seni seviyorum hep der ama agir davranir gidersen git sen kimsen senin icin kendimi degisitireyim sonrs gitmek istedigimde der intikami alirim bilmem ne cok iyi davraniyodu bastan ama zaman geçtikte bana cok kötü davranmaya başladı. Hep aşağılıyor, yaptıgım en ufak hatada aptal bir insansın aptalsın diyor ve bu gün icinde 5-6 kere en az yaşanıyor. Ne kadar canımın acıdıgı umrunda olmuyor. Ama iyi oldugu zamanda cok iyi davranıyor. Napıcam bilmiyorum her günüm beraber geçiyo hep yazisiyoruz falan ayrıl demeyin cünkü cok baglıyım ayrılamıyorum elimde olsa hemen şimdi ayrılırım. Lütfen yardım edin onu nasıl düzeltebilirim. Kendimi artık aciz ve aptal biri olarak görmeye başladım onun yüzünden zaten depresyadaydim yataktan zor cikiyorxum motivasyonum da yoktu o da oyle konusmaya basladikca bilmem valla
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada biraz once kavga etik benim 5,6 hesabim var diye dedim ne var bunda kendi fotomu bile koymadim yok kizmis dedi bende artik sifremi degistirecem sen hep yeni profil aciyorsun bilmem ne sifreyi degistirdi bana dedi ki artik profilime girme dedim tm senin kararin girmem artik saygi duyarim... giti sonra uyumaya...
Sevgilim beni asagiliyor aptalsin diyor her gun?