Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer üniversitede bölüme geçeceğim. bölümdeki erkek arkadaşlardan tam tanımıyorum ama 1-2 begenebilecegim tip var. nasıl etkilerim konusmuslugumuz yok kız arkadaşlari da var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Wp gurubu varsa ordan bul yaz veya dersle ilgili soru sor
kiz arkasasi olanlarla neden ilgileniyorsun.. bence bosta olanlara bakmalisim
Yok sevgilisi yok normal arkadaşlari
anladim.. ozaman ortak arladas edinirsin, arkadas olqrak takilirken baslar :)
Soğuk davranıyorlar çekiniyorum konusmaya
iste ders notlarini bahane edebilirsin.. veya yalniz gordugunde yanina hidip birsey sorabilirsin direk
Tamam teşekkür ederim az çekiniyorm bu kız bana yürüyo tepkilerinden
o sekilde davranmamalisim zaten.. yani asla bakis falan atma tanismadan once.. degilse kiz benimle tanistiya gelir olay.. bakmadan etmeden, normal birine birsey soruyor gibi arkadas olabislirsin.. degilse o da gerilir zaten. sonra arkadasken hersey daha kolay olabilir
Anladım peki Önceden bana yazan konuştuğum birileri oldu bölümden. çekiniyorm şimdi bölüme başlarsam karşıma çıkacaklar falan . umursamamis gibi mi yapmalıyım sence
aynen gorme bile.
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana burdan söyleyemem ama 😊
He dayı he
Ön yargı böyle bişey işte bak
Hemen de gizlenmiş naş
Kızım neler kaçırdığını bilmiyosun
Aynen aynen
Etkileyip birlikte mi olmak istiyorsun
Birlikte olmak da olabilir ama öyle adım çıkar begenip benimle ilgilensinler istiyorum
Yakın temasda bulunacak şekilde yaklaş onlara gözlerine uzun uzun bak konuşurken
Konusmuslugumuz yok birden böyle bir şey yapamam ama onlar da adım atmıyor soğuklar
Yardıma ihtiyacın olduğu konularda konuşmaya çalış onlarla
Hm tamam peki nasıl giyineyim, davranayim konuşkan erkeklerle anlaşan biri mi daha kenarda Cool biri mi dikkat çeker
Daha kenarda takılan biri ol kendimden biliyorum bu sene üniversitede bi kız vardı çok farklı bi tarzı vardı gothic böyle ama fazla çekici ve cool bi kız sende etkilemek istiyosan çekici bulduğun fiziksel özelliklerinin ön planda olduğu şeyler giy dekolte gibi
Ben genelde erkeklerle arkadaş oluyorm falan ama öyle yapmaym bu sefer diye düşünüyorum. hem yalnız olan kişi daha çok dikkat çeker konuşulması kolaylaşır demi. Ama bir iki kız var böyle ortam yapan erkek arkadaşi tonla olan herkes onu begeniyo instada falan
Aynen bahsettiğim kız da öyleydi ve gidip konuştum takıldım onunla sende öyle yap fiziksel olarak daha ön planda olduğun seksı şeyler gıy ilk günden dikkat çekerr
Ya bir iki kız var benden çirkinler. beğendiğim bir çocukla çok yakınlar o yüzden ben konuşmaya çalışınca o kız çocuğa yürüdü diye herkese yayarlar
Ya üniversite ora boşverr bidaha o insanları nerde göreceksin güzelsen onu kullanmayı dene
4 yıl gorcem ama
Çok kasma konuştuğumuz gibi ol yeter