Annem sevgilimi asla istemiyor ayrıl diyor sizce haklı mı?

Annem sen ne yaptığını sanıyorsun böyle geri kafalı mağaradan fırlamış ilkel biriyle nasıl olursun dedi zerre kafa yapınız uymuyor nasıl oldu da sevdiniz onuda anlamadım dedi bu adam din din din diye kafayı yemiş insanlıktan çıkmış bağnaz gözü kör sana ne verebilir hayallere bak senin hayallere bak onun hayallere bak adamın hayali hac umre namaz niyaz sana içki içme kapalı giy oje sürme makyaj yapma kafeye gitme diyen biri ailesine bak çok geziyor mu diye sormuş namaz kılıyor mu demiş bunlar aşırı dindar senin hayalin okul okumak yüksek yerlere gelmek çalışmak bu adam seni çalıştırmayacağını söylemiş sen nasıl tamam dersin dedi ailesi sana hayatı zindan eder mutlu asla olamazsın yarın öbürgün çocuk olsa anne başka baba başka fikirde nasıl eğiteceksiniz sana baskı yaparlar seni hor görürler akraba aile bir araya gelir sen çok farklı kalırsın sürekli kavga itmece kakmaca olur max 2 aya yanıma geri gelirsin zaman kaybetme ayrıl olmaz sizden baban vermez bi kere dedi haklı mı sizce? Galiba ayrılacağım ben yapacak bir şey yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yurtdışında doğdum ailem çok kültürlü gezmiş görmüş medeni ailelerSevgilim ise tam dersi aşırı dindar muhafakazar dedikleri türden.
Annem sevgilimi asla istemiyor ayrıl diyor sizce haklı mı?