Yeşil olanlar benim yazdıklarım. cok kez ozur dilense ve bir daha asla boyle demicegimi belirtsem affedilecek birsey olur mu?

Yeşil olanlar benim yazdıklarım. cok kez ozur dilense ve bir daha asla boyle demicegimi belirtsem affedilecek birsey olur mu?

Kafanda kurup sürekli rest çekiyorsan, ne bekliyorsun ki? Ben orada senin yaptıklarından dolayı yorulmuş ve bezmiş bir kadın görüyorum sanki. Affetse nolacak ki? Kimse değişmez. O senin rahatsız olduğun şeyleri yapmaya devam eder, sen de onun. Gerçekten can sıkıcı olaylardan biri bu kafada kurup üstüne rest çekiyorsunuz ya, kendinizi ne sanıyorsunuz siz erkekler anlamıyorum.
kafamda kurduguk yok ben yapici olurken o yikici oluyor hatta onun yikintilarini bile topluyorum alttan aliyorum asil siz kizlar kizsiniz diye her istediginiz olcak mi saniyorsunuz
Kafanda kurduğun bir şeyler var ki, özür dilemeyi düşünüyorsun, haklı çıktığı durumlar söz konusu. Ayrıca paylaştığın görsellere göre cevap yazdım, orada ne yazıyorsa o
kafanda kuruyon dedi ya olay ne biliyon mu resim cekipmek istemedi ve neden deyince cevap vermekte istemedi bu yuzden tartistik buna kafanda kuruyon diyo eve seni dinliyorum?
evet*
Sen de o da niye yazamıyorsunuz ya, yazdıklarınızı bin kere okumam gerek 😅
anlamadim acarmisin
barismak cok istiyorum onu ozledigimi dile getirmek icin sevdigimi dile getirmek icin bir yazi hazirlarmisin uzun olucak sekilde
Ne münasebet djjd
İşin içine kendin girdiğinde sorun oluyor karar vermede, işte bunu yapan o görünmez zincirle bağlayan duygularımız. Sen en içten kendince bir karar verdin zaten senin bir ilken var.
Ve o ilken geregi gereken şey neyse onu yap.
Cevap
8Cevap
Anladığım kadarıyla ilişkide mücadele veren sensin, yorulan sensin, ilişkiyi yürütmeye ayakta tutmaya çalışan sensin.
Dostum neden yapıyorsun kendine bunu :) Senden daha kıymetli bir şey var mı? Bu hayat senin hayatın ve tekrarı yok. Kendin için yaşa, mutsuzsan mutlu olabileceğin yolu seç. Seninle beraber mutlu olmak isteyen varsa zaten çıktığında yolda seni mutlaka bulacak. İlişkinin temeli sağlam olunca beraber zaten daha mutlu bir yola çıkıyorsunuz.
Sal gitsin :)
başkan bazen uzatmamak lazım, ne kadar uzatırsan o kadar totosunu kaldırırsın. belli ki bir şeyler çeviriyor ve söylediklerin üzerine tartışmak bile istemiyor.
acaba ayrilmak icin bahane mi aramis ya da acigimi mi aramis yani boyle mi demek istedin?
ne konuda yardim anlamadim?
kanka tek ve son sorum olucak cidden dusunceni cok merak ettim biseyler ceviriyor demissin ne ceviriyor olabilir?
Kız seni kendine benzetmiş manipüle ede ede. Sen de çıldırmışsın. Durup dururken kimse kafasından bir şey kurmaz
dostum bende cildirmisim derken hangi anlamda yani biraz acarmisin ve bisey sorucam sence bu kız manipülatif birisi mi?
Evet sana suçluluk duygusunun kralını yaşatıyor, sen haklıyken seni haksız konuma düşürüyor. Sen toparlamaya çalışırken üstüne rest çekiyor. Senin yazdıkların da özgüvenin şişiyor bir narsistlik devreye giriyor. Kız diyor ben bunu kontrol edemem hop ayrıl. İletişim şekliniz zaten düşmanca hep suçlayıcı. Senin sabrını çok taşırımış onu fark ettim. Böyle kızdan hayır gelmez. Kız dediğin ilişkiyi kurtarmali, yanlış yapmamalı
kanka ne bilim kiz cok deger vericiydi be mesela ne zaman bulussak eli boş gelmezdi hep bi hediye alirdi acaba bunlar hep bi oyunun parcasi mi yoksa kiz cidden cok iyi birisi oldugu icin mi?
Bunlar bir oyunun parçası olamaz. İyi birisi olduğu içindir. Bu detayları sonra niye veriyorsun gebeş kaplumbağa :D o zaman sorun sende moruk. Narsistliğin kızı bıktırmış
kanka bilmedigin seyler var mesela kiz wpde muazzam aşk dolu konusuyor ama gercekte acayip sönük donuk eee boyle oluncada ben arkadastan öteye gecemiyorum ama bende wpde onun gibi yaziyorum
Sen yine de çok özele girme. Utangaçsa demek ki telde rahat yüz yüze zorlanıyor. Kızlar öyledir. Sen açacaksın oğlum onu. Kız sönük diye sönme sen daha çok alevlen ki kıza cesaret gelsin. Erkek adamsın tut elinden götür kızı :D
son bisey danisicam bi kere resim cekilelim hadi dedim hayir dedi neden dedim cevap vermedi eve gidince sordum ben oyle emri baki seyleri sevmem izin alcan sorcan dedi dusuncen nedir normal mi sence bu yaptigi
kanka bu arada sen yanlis okudun sanirim yesil olanlar benim yazdiklarim
Biliyorum yeşil olan narsist işte hemde gizliden gizliye :d egon fişek. Kızın öyle demesi yanlış. Sen kıza dersin ki "Gel resim cekilelim" oda olur veya olmaz der. Öyle yüzüne konusmayıp uzaklasınca izin alcan falan hayırdır ingiltere prensesiylemi konusuyorum dersin :D gerek yok öyle egolara tencere kapak olmussunuz kızla
kanka. bu resimlerde harbiden ego neyimi gordun ve bunu tek sen diyorsun
"İmkanı yok kaldıramazsin beni" sen halter misin ki kız seni kaldırsın. Kız senin dünyana girer kızı sen kollarında taşısın. Olay budur
barismak cok istiyorum onu ozledigimi dile getirmek icin sevdigimi dile getirmek icin bir yazi hazirlarmisin uzun olucak sekilde
Hayır.
Anladığım kadarıyla biriniz kafanızda birşeyler kuruyorsunuz ve karşı tarafa söylüyorsunuz. Sonra ikinizde ben böyle değilim diyorsunuz konu bu. Anlaşamıyorsunuz demek ki olmuyorsa boş ver
yani gecimsiz ve uyumsuz birisisin dedigim icin bana hakaret ettin diye bitirdi gecimsiz ve uyumsuz demek hakaret sayilir mi sence?
sadece bu yuzden bitti yani
Tüm bağlar kopmuş, aradaki saygı da zarar görmüş.. affedilecek bir şey olduğunu düşünmek bile hata.
Bitiririm itin gôtüne sokarım onu neyse egomu köşeye koyayım ilişkimi sarsacak hamlesi olan biriyle bırak ilişkiyi yanyana yürümem rahat duracaktı sen de harlamışsın önüne bak bitmiş affetmez
İteleye iteleye ilişki yürütülmez ya bırak bitsin
Ben niye hazırlıyorum benim ilişkim mi
Onun bir bitirmesi varmış ya da boğazına kadar gelmiş de olabilir
bi kere oturdu konustuk neden bana sarilmiyorsun neden arkadasin gibi davraniyorsun dedi ama ben inaniyorum seni acicam dedi olay bu yani cok istiyordu oda ama olmadi
mesela bi ornek daha vericem filme gittik ilk defa ve bir filmi begenmedim diye 2. gidicegimiz film icin istersen gitmeyelim sen cok secicisin ayak uydurmakta zorlaniyorsun dedi bende tek bisey icin neden genelleme yapiyorsun dedim
bisey daha dicem bakarmisin
Karşı tarafın bitirmesi çok doğal gerçekleri kaldıramamış. Yüksek ihtimal manipülatif biri
asla hic toleransi yok ve cok sabit kararli agzimla kuş bile tutsam kararini degistiremiyorum offff offf
mesela barissak ve eskisinden bile iyi olsak boyle bir kizla ileride buyuk bir patlak verebilir mi sence?
yani gecimsiz ve uyumsuz birisisin dedigim icin bana hakaret ettin diye bitirdi gecimsiz ve uyumsuz demek hakaret sayilir mi sence?
son sorum olsun bu cevapla bi daha yazmicam😊
siyah yerlerde küfür mü ediyor.
öyle bir arsız kızla olmak saçmalık ztn
kufur etmiyor isimlerimiz yaziyor kanka onu gizledim. yorumun nedir bu konu icin?
kanka hiç ilişki adamı değilim ben, bir kızla bile konuşmuşlugum yok bilmem anlamam
Kanka kız kırgın görünüyo. Biz kadınlar en dominant sert karakterli olanımız bile sevdiğimiz kişiye duygusal bakıyoruz her şeye kırılabiliriz. Güvensizlik olmuş gibi duruyo her şeyi olduğu gibi anlat göster mutlaka o zaman içi hafifler. Küçük cümle ile ilişki biter, yoruluyoruz ondan 👍
kiz seni sevmiyor yarabandisin muhtemelen iyi olmus ayrıldıgınız
Klasik kız milleti. Blörf yapıyor sana. Peşinden koş istiyor. Sonrasında sana kendi kurallarını dayatacak
bi kere resim cekilelim hadi dedim cikardim telefonu hayir resim cekilmicez dedi sonra sordum neden diye cevap vermedi eve gidince cevap verdi bana emri baki seyler yapma bi izin al resim cekilebilirmiyiz diye dedi sen bu durumu nasil degerlendiriyorsun?
Erkeklik tarafı ağır basan birisi. Benim dediğim olsun tipler. Ondan daha baskın olamazsın çünkü ipleri ona vermişsin bir kere. Baskın olsan bile kabullenemez artık. Onun için yol ver gitsin. Erkek adamsın yahu. Biraz vur yumruğunu masaya
anladim cok tesekkur ederim
peki sence bakti buna laf geciremicem ondan mi gideyim dedi
Durduğun kabahat
ileriye donuk ne dusundun peki yani ne olabilirdi?
peki kizin bir kac cok olumlu yanindan bahsetsem olur mu
Hayır
nerde kufur var ben goremedim? ve sen erkek misin kiz misin? yesil olanlar senin ama anlayamadim
yesil yazi benim siyah olanlar onlar
tamam ben de oyle yazdim. kufur nerde. ve kizmisin sen
ben erkegim diger kiz arkadasim kufur nerden cikti kufurle ilgili bisey demedim ki
bir chmle yuzunden bitirilir mi demissin.. hangi cumle o halde bahsettigin
hayir ama sert olmus.. ben şu mesajlara baktigimda gordugum, kiz arkadasinin iliskinin kontrolunu elinde tuttugu.. senin cevaplarin duygusal. duygusal tepkiler vermissin yani
yapman gereken sen de bitirmis gibi davranman.. yani kendi hayatina bakiyor gibi davran. Onu takioten ciktinmi bilmiyorum ama cikmasan bike hikayelerine bakma, ona yonelik hikaye atma. ýok farzet. bence ancak bu sekilde iliskinin kontrolunu geniden alirsin veya nitecegi vardiysa sa anlamis olursun. ama bu sekilde olmaz.
mesaj atarsa da bemen cevao verme , 2 saat sonra mesela goruldu yap ve cevap yaz. cevaota da gayet kisa cumleler kur. Bem de dusundum , haklisin, seninde yolun acik olsun. gibi kisa oz cumle kur.
imkani yok barismaz asiri gurur yapan biri ve baya bir inat birisi
ve unutma, uzun cumleler. kuran, kendini aciklamaya calisan, duygusal tepkiler veren iliskide zayif taraftir, iliskinin kontrolu diger taraftadir. Dik dur biraz canim, sana kiz mi yok:)
ya bak benim de iliskim var 6 aydir. Giderse gider kafasindayim. Cunku kimseyi zorla tutamazsin, zaten gidecek olan bi sekilde gidiyor. Kiz arkadasinin da gidecegi varsa emn ol hicbir sozle tutamazsin. Arti hakaret degil sozun, abartma. dedigimi yap. bolsans
ya ileride yine yapicaksin diyor yemin ederim asla yapmicam diyorum dusundesini asla degistiremiyorum
iste kendini gucsuz yalvaran taraf konumuna sokmussun. ve benjm yazdiklarimi bile okumani tavsiye ederim. cunku farkli bir noktadan bakiyorsun.
Laf ebeliği yapmış. O kim ki daha iyisini bulamayacaksın, anlaşamayacaksın.
o yazilari yazan benim yesil renk olanlar benim yazdiklarim
Kusura bakma da sen de öylesin demek ki kaçmış kız Sdfghjkld
cok ozur diledim yemin ederim bi daha olmucak boyle sey dedim ama
Kız bitirmiş başkasını bulur artık
Emin oldan sonrasını okuyunca seninle mi ugrascam birini bulurum demiştir net
birbirimizi asiri seviyorduk ama yani beni birakmasi cok cok zordu
Kimse vazgeçilmez değil buna emin olabilirsin sende silineceksin
kafada kurma ve eski defter kelimesi ogurmeyi cagristiriyo
İşte böyle tiplere bukadar uzun açıklama yazmaya degmez bırak degmesini parmagının ucuna degmez bahane aramış bitirmeye
kesinlikle bahane aradi zaten son zamanlarda hep sıkıştırıyordu beni. wpden seni cok ozledim iyi ki benimlesin falan yazip realde arkadas gibi bile degildi
Şerefsizmiiş bırak defolsun at gibi giden it gibi dönermiş bu yazar sana geri engelle defolsun
İçinde motorluk var kızın. Bırak dikilip çöpe atılsın başkaları tarafından.
Bu konuşmaları bir yerden hatırlamıyorum 🤣
nerden hatirliyorsun anlamadim?
Yani ilişkiler hep aynı konuşmalar falan
benzer bisey mi yasadin yani
Aynen
Kendin yaz
anasına küfür etsen daha iyiydi
ciddi mi diyorsun kanka
Naptın da bıktırdın kızı wq
Mesajdan bir şey anlamadım
Cidden üzüldüm, daha iyileri çıkar merak etme
veya ayrilmak icin bahane mi aramis sence?
Demek ki yeteri kadar sevmemiş
Zaten çok birikmiş içinde, başka şeyler de olabilir
E zaten kız kaçıyor sen de kovalıyorsun
Ya sen kıza o kadar çok yüz vermişsin ki
Kız seni kullanıyo farkında bile değilsin
peki beni kullandigini nasil anladin yani nerden anladin
E bitti demişsiniz
Sen gidip özür falan dilemişsin
Ve kız, senin onu asla bırakmayacağını biliyo artık
yok canim ugrassamda olmuyo yani ondan degil
Bence önüne bak
O kızı unut
Engelle
Yoksa kız seni kullanır
Ki kullanıyo da
Uğraştırıyo ve sen hâlâ onun peşindesin
anladim cok tesekkur ederim beni zaten asiri boguyor asiri sıkıştırıyordu bi yanda iyi oldu
Zaten bitti diyorsa zorlama yolunuza bakin
boş ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?