esımden ayrıyım bıze sahıp ckmıyo bende burada babamın baskısından sıddetınden bıktım artk cocuk onlar yuz verdıgı ıcın benı dınlemıyo ben onun annesıyım dıyorum saat olmus 1 annem odaya gırıp gırıp duruyo cocuk bana yatalım annecım demıstı annemı gorunce havalandı sonra gtmek ıstedı ızın vermeynce dede dye aglamaya basladı odaya gırıp hemen cocugun yanında benı ıttırıp mudahale edıyo onlar ıcerı gırmeseydı ben onu aglasada uyutuyodm gıt annenle uyu dıyceklerıne cocuk aglıyo dye mdahale edıyolar cocuguma kural koyamıyorm bnların yuzunden benim dedıgımı yapmıyo bagırınca yapıyo bu seferde babam karısıyo tek basıma eve cıkıcam sımdı ev sahıbıde babamla da tanısmak ıstıyo bı kadın tek basına ev tutamazmı sımdı ben gıtmem dıyo cocugu baskasına baktır bakıcı bul dıyolar ne yapıcam blmıyorm cocugum bnden uzaklascak dye korkuyorum delı annen senın dıyo cocuga cocuk tabı durmaz oyle dyınce hepsının allah belasını yapayalnız kaldım bıtane cocugum var ondan guc alıyodum onu alıp gıttı baska ıcerde yatırdı smdı gt annenle yat dycegıne:(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İmkanın varsa çık kendine güveniyorsan ve gelirin varsa hiç minnet etme onlara
cocuga kım bakıcak ama bakcak ınsan yok mecburum 2500 kıra verıcem yeter mı asgarı ucret bana
Çocuğu bi müddet ailene bırak öyle bişey yapabilirsen tabi
Asgari ücretle geçinmek zordur hele ki çocuğun da varsa bide harcamana bağlı
napıyım koca ev tutmuyo burdada sıgıntı gbıyn
Her ne kadar baba evi olsa da bir süre sonra sığıntı gibi hissetmen normla kocadan da hayır yok zaten. Kendi ayaklarının üzerinde durmakta her ne kadar zor olsa da durmak lazım
Şu an ayrı misin kocandan. Konuyu konuşmak istersen fikir vererek yardım i olabilirm. Problemini anlatabilirsin
bos mhabete gerek yok
Haklısın. Allah yardımcın olsun
Özel degilse neden ayrıldınız belki bu sebepten ötürü baban böyle davranıyordur
konu burada cocugun yanında bana kotu davranısları cocukda onları bsey dycek dye yanımda durmak ıstıyo snra senı ıstemıyo cocuk dıyolar en cok bu canımı skıyo onlar yokken erkenden uyurdu benle
Sanırım anne baba eski topraklar kafalarına bişey koydugu zaman öyle gidiyorlar çocuğu bazı konularda eğitmen yol göstermen gerekir ağaç yaşken eğilir nasıl başlarsa öyle gider tedbir alman gerekiyor
o babayı alırım içinden geçerim pislik yaa
sesını cıkarmasa cocuk benden korkusu a hemen uyuyodu ztn hıcbıyonden sansm yoj ya Çok yaşa dye beddua et evını tut gıt dıyo naaıl yapıym tek basıma:(
tek basına zor nerde yasıyorsan yasa zor ama hayırlısı dile Allahtan seni yarı yolda bırakanlara inat daha iyi hayat yasa bunu yapabilirsin
ev tutucam ama hıc esyam yok napıcam blmıyorum
eşya bulunur ama kira falan nasıl halledecen ki zzor olacak bu durum konuşmak ister misin bunu
burada ezıyet edıyolar baskı yapıyolar cocugumda uzaklascak benden bnlarn yuzunden calıstıgım ıcın yardmdq alamıyorm ama yetmıyo kı
nerde yasıyorsun?
bıyerde yasıyorum işte
ona göre akıl verip konusabilirdik bu kadar kapama kendini arkadas olalım
Polise başvurun
mahkeme cocugu alır elımden. bu sefer
Alamaz kime verecek ki
Mesleğiniz var mı yaş kaç
calısıyorum 29
Meslek ne şehir ne
Çocuğunu kreşe ver
para mı yetıyo sankı neyle verıyım yedı bucugu buluyo gelmem
Yani kadın sığınma evleri var
Ya arkadaşlarınla ev tutun onlarla yaşayın
cok yardımcı oldun. orada hapıs mı olaym cocukla
Arkadaşlarınla beraber yaşa ev tutun
Sen hangi şehir
Güzelim çalışmıyor musun
calısıyorum para yetmıyo ama 2500 kıra bakıcıya yetmez ben gec ckıyorum delırcem cıdden artk:(((
Hangi şehirde yaşıyorsun
ne yapıcaksn
Aynı şehirdeysek belki iş bulmana yardımcı olurum en azından
ısım var ztn
Yetmiyor belli ki.. Eşin kızına bakmıyor mu
kızım yok oglum var cınsıyet belırtmeden kız neden dıyosun bakmıyo
Kaç bana?
gec dalganı
Yoo ciddiyim aile evinden kötüsü olmaz sonuçta
calısıyorum burada ev tutcam ama param eksık ozelden cık ordan yazıyım sanadamı kotu davranıyolar
Çıktım