Cocugumun yanında sıddet goruyorum babamdan yardım edın lutfen ben ne yapıyıö naasıl yol ızlıyım?

esımden ayrıyım bıze sahıp ckmıyo bende burada babamın baskısından sıddetınden bıktım artk cocuk onlar yuz verdıgı ıcın benı dınlemıyo ben onun annesıyım dıyorum saat olmus 1 annem odaya gırıp gırıp duruyo cocuk bana yatalım annecım demıstı annemı gorunce havalandı sonra gtmek ıstedı ızın vermeynce dede dye aglamaya basladı odaya gırıp hemen cocugun yanında benı ıttırıp mudahale edıyo onlar ıcerı gırmeseydı ben onu aglasada uyutuyodm gıt annenle uyu dıyceklerıne cocuk aglıyo dye mdahale edıyolar cocuguma kural koyamıyorm bnların yuzunden benim dedıgımı yapmıyo bagırınca yapıyo bu seferde babam karısıyo tek basıma eve cıkıcam sımdı ev sahıbıde babamla da tanısmak ıstıyo bı kadın tek basına ev tutamazmı sımdı ben gıtmem dıyo cocugu baskasına baktır bakıcı bul dıyolar ne yapıcam blmıyorm cocugum bnden uzaklascak dye korkuyorum delı annen senın dıyo cocuga cocuk tabı durmaz oyle dyınce hepsının allah belasını yapayalnız kaldım bıtane cocugum var ondan guc alıyodum onu alıp gıttı baska ıcerde yatırdı smdı gt annenle yat dycegıne:(

Cocugumun yanında sıddet goruyorum babamdan yardım edın lutfen ben ne yapıyıö naasıl yol ızlıyım?