6 senelik ilişkimle çok kötü ayrıldık 4 aydır da konuşmuyoruz. Tamamen ondan soğudum yani asla yazmaz ve asla da konuşmam. Yeni yoluma bakmaya başladım biriyle çıkmaya başladım 1 hafta çıktık beni terk etti üstelik aşık olmuştum. Az önce aradı açmadım mesaj attı cevap yazmadım. Cumartesi de 1 senedir bazen arada konuştuğum ve beğendiğim çocukla buluşma ayarladık. Haftasonu da beni beğenen birisi buraya geleceğini söyledi. Şu an kafam beynim çok karışık ne yapmalıyım? Şoktayım ya?
hiçbiri dönsün diye bir şey yapmadım gezdim eğlendim önüme baktım onları düşünmedim okuluma odaklandım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle olur zaten herkes ayni anda gelip kafa karıştırir 😂
Hayatımda ilk kez oldu anana
Ahahah yzacaktım prdon
Yaş kaç ki 😂
29
Kanka herkes üstüne gelecek şimdi herkes yazacak aşıkmış gibi davranacak seni kendine çekmeye çalışacak ve kafan hayli karışacak bence tadını çıkar ve egonu tatmin et ama sakın kaptırma kendi birisine şu an 😂
Öyle yapacağım sanırım ahahha ama bir yol çizip evlenmem gerekiyor sanırım yaş geldi 30 a. Üzülüyorum yolumu bulamadım. Aslında şu 6 seneliğe takılı kalmasaydım bu anı daha önce yaşıyor olacaktım.
Heh işte anlatmak istediğim farkındalık geldi 😂 kendini fazla kapatmıştın dışarı farkında değildin. Yani benimde 30a az kaldı ama şu ülkede şu ekonomide evlenmek zor ya istemiyorum gibi istiyorum bir yandan ama garip ve zor çok takılma evliliğe önce bi tadını çıkar 6 senelik ilişkiden çıkmışsin özgüveninde yerine gelsin biraz nefes al.
Ben sanki 30 uma geldim yaşlandım gibi hayat durmuş gibi hissediyorum ama dışardan 22 duruyorum
Ya banada öyle oluyor bazen ne ara geldik bu yasa diyorum 😂 kanka yazda iki oshbet muhabbet goy goy yapalım
Alooo
Kısmet açma büyüsünü var bağlama büyüsü de var mı 🙄
Valla hastalar hayırlı kısmetlerin olsun diye dua ediyordu tuttu mu acep
Kimler
10/10 hareketlerde bulunmuşsun bundan sonra da biraz yavaşlat ve iyi düşünüp yoluna bak.
Üçünün de mantığıma sığmayan şeyleri var mesela biri 6 yaş küçük. Diğeri başka şehirde. Diğeri profosyonel dolandırıcı kızları yani.. bunlar mantığıma yatmamış yönleri
Dolandırıcıyı direkt elemeni tavsiye ederim. Kaldı 2
Yaş sorun olur mu? 6 yaş olana aşığım. İkimiz de avukatız
Yaşlar kaç
Benim 29 onun 23
Olgun biriyse olabilir, why not?
Olgun ama ailesi istemezse? Kendisi sürekli aynı yaşta olsaydık deyip duruyor ama sevgili gibi takılıyor. Zeki olması da ayrıca beni etkiledi tipi de aynı şekilde
En başından ailesinin ne düşündüğünü sorabilirsin açıkca
Ailesine söylememiştir yeni konuşmaya başladık aslında 1 senedir tanışıyorduk ama o sevgilim var diye benden uzak durduğunu söyledi
İşte iş bu konuşmalara geldiyse en azından ailesinin ne düşebileceğini sorabilirsin
Aynı anda dönmeleri 😁
Sırayla dönselerdi de bari hepsiyle deneseydim ahahahahahahaah
bana da el atabilir misiniiiz
Formülü söylüyorum sil mesaj atma hayatına bak aklına dahi getirme sürekli gez story at
Dediklerin arasında zaten sadece aklıma getiriyorum
O da normal aklına getirmen benim de geliyordu sonra başkasıyla konuşmaya başladım asla gelmiyor
Döner mi dersin tsiagdkahdks
Bana ilk 6 senede bahsettiğim çocuk 1 sene sonra dönmüştü
Bizide bir okuyup üfle
Beni kim okuduysa ahshf