Ama bir tartışma da beni firpaladi ve ara vermek istedim ama bunu izin vermiyo beni tehtit eder diye korkuyorum ama artık onunla yapamam bı anlık ti diyo bida olmucak felan dedi ama yapamıyorum kalbimi çok kirdi nasıl ayrılmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle ne kullandığını belirtirsen nabza göre şerbet verebilirim
Çok bilmiyorum ama buz diye bir şey demişti
Madde bağımlılığı yüksek takıntı getirir.
Kendine öz saygı ve öz bakımı yoktur veya azdır
Psikolojik olarak kendisinden çok çevresini yıpratır.
Kullandığı maddeye göre uyuzlaşır ya da cesaretlenir
O an içtiği maddenin etkisi ile duygu ve düşünce kabiliyeti belirlenir (tripler dedikleri şey)
Hırsızlık vb. Birçok suça meyilli olsa da birçok madde bağımlısı yaralama ya da öldürme olaylarından kaçar uzaklaşır mağdur ya da fail olma durumlarından ( kullandığı madde kriz getiriyorsa cinnet geçirebilir o ayrı bir durum)
Ayrılmak için iletişimi tamamen kesmen ve bir süre hiç denk gelmemen mantıklı olur veya dişli bir mahalle abisiyle işi çözebilirsin
Kullandığı maddenin de etkisi çok ona göre nasıl bir ruh halinde olduğu net anlaşılır o konuda bilgin varsa yazarsan daha detaylı anlatabilirim burdan yukarıda yazdıklarım genel ortak özelliklerin bir kısmı
Babam öğrenirse iyi olmaz ben denk gelmesem de o gelir
Yani kendi istediği olmayınca çok sinirleniyo ona rağmen başardık sevgili olmayı ona neden aşık olduğumu bilmiyorum bı anda oldu yani çevremdekiler piskolojik sorunları var diyo iyi değil ayrıl diyolar ama hiç ayrılmayı düşünmedim o ana kadar
Anladım met kullanıyor fakirin K*okaini diye geçer yüksek bağımlılık ve kriz getirir. Onun yanı sıra kullanan kişiler normal kişiler gibi düzenli beslenmek ve uyumaz bazen günlerce uyumazlar bu insanı agresifleştirir
Şöyle özetliyim alta
Kafasında çok kurar ( bu sebepten çeşitli senaryolar ile bela olmaya çalışabilir)
Yalan söylemek ağız alışkanlığı olur istemsizce sürekli yalan söyler kafasında kurduğundan (iftiralara hazır ol )
Agresif bir ruh hali olsa da madde etkisinde değilken uyuzlaşır ( içtiği zaman ise genelde aşırı bir cesaret özgüven gelir bu yüzden eğilimi varsa şiddete başvurması yüksek ihtimal)
Onun yanı sıra çok konuşur inanılmaz konuşurlar özellikle madde etkisi altındayken
Eğer ondan dişli tanıdığın varsa ayrılık sürecinde onu öne sür eğer yok kimsem yok diyorsan tüm iletişimi kesip bir süre göz önünden uzaklaş kaybettir kendini onunla bir ay kırk gün denk gelme ondan sonra zaten her şey normale döner.
Ayrıca buz dediğine göre muhtemelen ya Akdeniz bölgesinde ya da doğu veya Güneydoğu da yaşıyorsun
Met yani buz içen adam birkaç ayda sıyırıyor kafayı zaten yani onunla oturup iki muhabbet dahi edilmez benim çevremde çok var şimdilerde birine selam vermem yani
Aile yapın nasıl bilmiyorum yaşlarınız nasıl bilmiyorum ondan ötürü aile konusunda nasıl bir yol çizeceğin hakkında fikir yürütmem yalnış olabilir.
Evet o mutlaka gelecektir yapışır yani başka carende yok ama ilerki dönemlerde daha büyük sorunlar çıkar karşına hiç istemediğin bir pisliğin içine çeker seni de
Maraş ta yaşıyoruz ve çevrem de gerçekten çok kişi yalan söylüyor dedi ama bana da en sevmedim şey yalan demişti söylediği şeyler biraz abartı oluyor gerçekten ama kızlar şurasindan etkileniyor diye düşünüyorum
*aura
Ben 18 yaşındayım o 21 ailem çok sert ona rağmen her şeyi göze aldım sevgili olduk
Muhtemelen ondan etkileniyordur kızlar sever öyle şeyleri açıkçası.
Evet doğru tahmin etmiştim çünkü bu tabir bu bölgeler dışında kullanılmaz bende adana çocuğuyum
Çevrendekiler doğru söylüyor met içipte doğru kelimesi olan olmaz çalışmaya mecali olmaz ama buz içince yalnış anlama libidiosu yüksek olur buda öyle pis bir şey
Yani sana hiçbir yerinden fayda gelmez gerekirse ailenden her türlü baskı altına alınmayı göze alarak kurtar yakanı tavsiyem budur bunu bir abi veya kardeş olarak söylüyorum
O tanıyor mu aileni
Evet beni çok sıkıştırıyor tek kavgamız cinsellik olurdu zaten
Yani ablamı biliyor çok tanımıyor
Umarım cinsel birliktelik yaşamadın ya da online bir şey yapmadın onunla
Cinsel birliktelik yaşadı isen hastalık kapabilirsin
Online bir durum olduysa kayıt yapmıştır muhtemelen elinde koz olsun diye
Wp den SS alınmıyor diye biliyorum o da almam zaten feln demişti ona çok güvendim ilk kez onla konuşmuştum böyle şeyleri
Ailenden yardım istemen en iyisi gün geçtikçe işin içinden çıkılmaz bir hale girersin başından konuş ailendeki en yumuşak kişiyle ilk defa biriyle tanıştım bir anlık oldu sadece tanıştık konuştuk sonra olmaması gerektiği için uzaklaştım ama o uzaklaşmıyor tehdit ediyor dersin biraz sert gelirler üzerine belki ceza alırsın ama sen söylediğin pişman olduğun uzaklaştığın için de bir artin olur hem çabuk atlatırsın ailenle olan sorunu hemde çocuktan kurtulursun
Aileme söyleyemem hayatım daha da kötü olur babam öldür beni
Almıştır inanmadın umarım
O zmaan ayrılmadan bir şekilde telefonunu sıfırla onun galerisine de gir ne var ne yok sıfırla galeride felan kilitli kasa varsa oraya da atmıştır sil hatta mümkünse kilitli kasayı boşaltıktan sonra arkadaşları ile konuşmalarına bak varsa bir şey sil sonea da telefonu fabrika ayarlarına sıfırla
Ailenin baskıcı katı olduğunu öğrenirse türlü şantajlar yapar bu sefer boyun eğerswn kurtulamazsın boyun eğmezsen aileni kendi doldurur daha kötü bir duruma girersin
Telfonunu hiç boş bırakmıyor ki bir kere masaya koyduğunu hatırlamıyorum
Hemde üç tane telfonu var
İşin zor o zaman cidden yavaş yavaş uzaklaş hatta sürekli soğuk yap ayrıl barış ayrıl barış en son ondan dişli temiz biriyle arkadaş ol sizin oralardan o şekilde uzaklaştır o zaman
Ondan dişlisini bulmak çok zor geçen gün bir şey yapmış karakola düşsem de iki saate çıkarım dedi
Bir şey sorabilir miyim bu met i nerden alıyor olabilir
İçiciliğin cezası kağıt üstünde var fiilen yokta ondan ki basit suçların hepsinde iki saatte çıkarsın karakoldan
Uyuşturucu kullandığı için şikâyet etsem işe yarar mı sence benim ettiğimi anlar mi
O ettiğini anlamaz ama yalnızca denetim yer yani bir kapıdan girer diğerinden çıkar bu sana sonuç getirmez ama başka bir çözüm bulmalısın
Ne yapacağımı bilmiyorum kavga çıkarınca ayrilmiyoruz sadece ben yorulmuş oluyorum
Nasıl ayrılmıyorsunuz bitti de git arama birkaç gün bak öyle oluyorsa sıkıntı yok öyle olmuyorsa çeşitli yollar bahaneler sür sürekli hiçbir şekilde yüz verme konuşma
ya da ters psikoloji yap sürekli ona yüklen hani o kadar üstüne git ki artık bunalsın ve seni bırakmak istesin
Şimdi sen ondan uzaklaşırsan peşinden koşar illa ama sen ona bu şekilde aşırı baskı uygular sürekli üstüne gelirsen senden bıkar.
Bana bir ara kötu davrandı için ayrıldım iki hafta sonra yazdı afetmicektim ama gerçekten seviyor ve pişman gibiydi onun kimseden özür dilicegini düşünmezdim benden diledi bugün hikaye atıp cevap vermedim mesajına biraz sinirlendi Ama böyle şeylerle ayrilcak biri değil gibi
Cinsellik konusunda yakınlasma ayrılma ama barışma sürekli üzerine git içtiğini bırakacak bu ortamdan komple kopacaksın telefonun da benim kontrolüm altına olasak vs. Birde çok saçma bahanelerle sürekli üzerine git bu tavırlar her insanı bunaltır. Birde şöyle söyleyeyim kabul etmezse de bahane etmiş ayrılmış olursun yine
Bir defa kaçırdın şansını birdahakine iyi kullan
Tamam teşekkürler zaten telefonu nu hiç vermiyo bu konudan kesin kavga çıkar
Evet bu sebepten birşeyler yakalarsın unutma kaçarsan kovalanırsın ters psikoloji yap sen kovala o kaçsın sonunda bırakırsın
Ya şimdi üstüne gidiyorum Instagram şifreni ver felan dedim verdi kavga çıkarmama izin vermiyor
Veriyor mu şifrelerini
Evet verdi Instagrami
Daha çok şey iste o zaman bir yerden sonra bikacaktir madde kullanma şunla bunla gezme diye bunalıma sokmaya başla
Kızlari takipten çıktım kendim farkedince kızar heralde
Evet onun içici arkadaşlarını da çıkar
Arkadaşlarından bahsetmiyor bana
Konuştuğu kişiler yok mu İnstagram'da hepsini at takipten
Farketmis biraz kızdı sende çıkar felan dedi çocuk sanki çıkarmadim bir iki saat yazmadı sonra yazmış gülüm felan diyo üzülüyorum hala seviyorum onu ama olmaz bizden artık
Bak ileride daha çok sıkıntı yaşarsın yani şöyle bir şart koy ya tedavi olursun kesin olarak düzenli normal bir hayat yaşar bu çevreden de uzaklaşırsın ya da sonu olmaz zaten ki bırakmaya da bırakmaz bundan da eminim
Seviyor olabilirsin yine sevebilirsin ama olmayacak duaya amin demek ya da sonu olmayan bir yola girmek anlamsız kalır
Olmuyo ne yapsam da olmuyor işinin olduğunu bildim bi saate görüşmek istedim görüşmeyi ve ortalığı ayağa kaldırdım ben olsam kendimdeb ayrılırdim ama o sürekli aradı hala dönmedim ama
Böyle bi malla ilişki yaparken bize mi sordun gdfg
Çok yardımcı oldun sağol
Ne demek rica ederim fsjdf
Kullandın randoma bak
Nolmuş
Hiç devam et
Zamanla ayrıl,