Aşk İlişkileri Karşı cinste neye karşı koyamazsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Şöyle şöyle olursa direnemem, karşı koyamam dediğiniz kadın/erkek modeli nedir? Karşı cinste neye karşı koyamazsınız? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Karşı koyamadığım bir şey yok. kimse benim için vaz geçilmez değildir. 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgilim Biraz yaklaşıp yavrumm desin, tamam diyorum ya bitti dünya bu kadar🥰 asla karşı koyamıyorum hiçbir şeyine 🥰 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Naif ve kibarsa Güler yüzluyse ve erkeğine itaat eden kadın tipi gibi gözüküyorsa Coook çekici oluyro 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Özgüvenli oluşu birde canım desin içimden bin canım çıkıyorsa :) 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Dişil enerji ahan da bu kız kıvama geldi Necati Ateş Rüştü’yü geçti kale boş …. 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İstersem çok iyi karşı koyarım istemezsem koymamYani bir özellik veya bir şey yoktur benim için 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ben istedim mi her şeye karşı koyarım tacişko istemem gerekiyor sadece 0 0 Yorumla
cilgin-haritaci Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Karşı cinsin hic biri umurumda değil sevgilim haricinde... Hatunum bana bi tebessüm etsin bi gülümsesin... Aşkımmmm desinnn... Hic biseye karşı koyamam... ❤️ 0 0 Yorumla
Dr_Bypass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tatlı gülüş, dişi enerji yüksekliği, dudaklarını ıssırması, çapkın bakışlar 😉 0 0 Yorumla
Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Öyle bi model üretilmedi henüz 1 0 Yorumla
Sine_mSu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Ses tonu, gülüşü, bakışı ve konuşma tarzı 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geniş omuzlu olmasına 0 0 Yorumla
bernalicious_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl masumluğa ve kibarlığa pek karşı koyamam 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mantıklı ve soğuk olan kıza 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karşı koyamadığım bir şey yok. kimse benim için vaz geçilmez değildir.
Sevgilim Biraz yaklaşıp yavrumm desin, tamam diyorum ya bitti dünya bu kadar🥰 asla karşı koyamıyorum hiçbir şeyine 🥰
Naif ve kibarsa
Güler yüzluyse ve erkeğine itaat eden kadın tipi gibi gözüküyorsa
Coook çekici oluyro
Özgüvenli oluşu birde canım desin içimden bin canım çıkıyorsa :)
Dişil enerji ahan da bu kız kıvama geldi Necati Ateş Rüştü’yü geçti kale boş ….
İstersem çok iyi karşı koyarım istemezsem koymam
Yani bir özellik veya bir şey yoktur benim için
Ben istedim mi her şeye karşı koyarım tacişko istemem gerekiyor sadece
Karşı cinsin hic biri umurumda değil sevgilim haricinde... Hatunum bana bi tebessüm etsin bi gülümsesin... Aşkımmmm desinnn... Hic biseye karşı koyamam... ❤️
Tatlı gülüş, dişi enerji yüksekliği, dudaklarını ıssırması, çapkın bakışlar 😉
Masumluğa tabi bulabilirsem
Zeka, esmer ten, merhamet
Öyle bi model üretilmedi henüz
Ses tonu, gülüşü, bakışı ve konuşma tarzı
Geniş omuzlu olmasına
masumluğa ve kibarlığa pek karşı koyamam
Centilmenliğe
Öyle bi model yok sldkfşs
Mantıklı ve soğuk olan kıza
Dudak
Güzel gülüş ve fizik