şimdi arkadaşlar bi kız var arkadaş ortamında tanıştık ama o sıralar ilişkisi vardı ilişkisi bitti 3 ay sonra yazdım yani buluşmanın üstünden 5 ay gibi bir süre geçmişti ve en sonunda yazdım ama şu an bi ilişki istemediğini ama benim de ona iyi geldiğimi söyledi.
Tabi ben arkadaş olamayız dedim net bir tavırla ya varsın ya yoksun gibisinden
Kafam çok karmaşık dedi önceki ilişkim beni yıprattı vs.
1.5 aydır wp üzerinden aramalar yazışmalar vs. konuşuyoruz
Son zamanlarda soğuk davranmaya başladı ve ben nedenini sordum
Tekrar ya varsın ya yoksun arada kalmazsın gibi bir konuşma yaptım istemiyorsan da söyle dedim ama yine kafasının karmaşık olduğunu söyledi.
Ben de artık yazmamaya başladım.
Her gün konuşan biz artık 1 haftadır konuşmaz olduk
Ama göndermeli şarkılar vs. atıyor
mesela dün bana Snap attı bakmadım hemen sonra girdim attığı Snapı geri silmiş
Bu kaçan kovalanır taktiğini fazla uzatmasam mı acaba sonuçta ilgili olan taraf benim uzaklaştığımı görünce göndermeli şarkılar vs. atıyor
Yani bu taktiği çok uzatmak ters teper mı?
Ve ne kadar uzatmalıyım bu taktiği?
Tabi ben arkadaş olamayız dedim net bir tavırla ya varsın ya yoksun gibisinden
Kafam çok karmaşık dedi önceki ilişkim beni yıprattı vs.
1.5 aydır wp üzerinden aramalar yazışmalar vs. konuşuyoruz
Son zamanlarda soğuk davranmaya başladı ve ben nedenini sordum
Tekrar ya varsın ya yoksun arada kalmazsın gibi bir konuşma yaptım istemiyorsan da söyle dedim ama yine kafasının karmaşık olduğunu söyledi.
Ben de artık yazmamaya başladım.
Her gün konuşan biz artık 1 haftadır konuşmaz olduk
Ama göndermeli şarkılar vs. atıyor
mesela dün bana Snap attı bakmadım hemen sonra girdim attığı Snapı geri silmiş
Bu kaçan kovalanır taktiğini fazla uzatmasam mı acaba sonuçta ilgili olan taraf benim uzaklaştığımı görünce göndermeli şarkılar vs. atıyor
Yani bu taktiği çok uzatmak ters teper mı?
Ve ne kadar uzatmalıyım bu taktiği?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Flört süreci her zaman karmaşık olabilir ve her iki tarafın da kafası karışık olabilir. Ancak, kaçan kovalanır taktiği bazen işe yarayabilir ama her zaman garantili bir yöntem değildir. Her insan farklıdır ve bu taktiği ne kadar uzatacağınız tamamen size bağlıdır. Ayrıca, bu taktiği uzun süre kullanmak, ilgi gösterdiğiniz kişinin sizi unutmasına veya başka birine yönelmesine neden olabilir.
Bu nedenle, sizin için en doğru adım, açık ve net bir şekilde konuşmaktır. Eğer bu kişiyle ilgili bir ilişki istiyorsanız, ona açıkça söyleyin ve ne istediğinizi açıklayın. Ayrıca, onun ne istediğini de öğrenmek için konuşmanız önemlidir. Eğer karşı taraf sizinle ilgili bir ilişki istemiyorsa, saygı duymanız ve uzaklaşmanız en sağlıklı seçenek olabilir.
Özetle, kaçan kovalanır taktiği bazen işe yarayabilir ancak her zaman garantili bir yöntem değildir. Eğer gerçekten ilgi duyduğunuz biri varsa, açık ve net bir şekilde konuşmak her zaman en sağlıklı ve doğru adım olacaktır.
Çok güzel açıklamışsınız lakin bunu konuştuk ve bana kafasının karışık olduğunu söyledi ama böyle göndermeli şarkılar vs. de atıyor
Sizce kendimi hatırlatayım mı yoksa daha yazmayayım mı
Eğer sizinle olan iletişiminde kararsız olduğunu ve kafasının karışık olduğunu söylediyse, kendisine biraz zaman tanımanız daha iyi olabilir. Göndermeli şarkılar gibi işaretler göstermesine rağmen, belki de sizinle bir ilişkiye başlamak için hazır değildir ya da başka nedenlerle kararsızdır.
Eğer kendisini hatırlatırsanız, onu bunaltabileceğiniz için ters tepebilirsiniz. Bunun yerine, onunla daha az sık iletişim kurmaya çalışın ve belirli bir süre sonra kendisine nasıl hissettiği konusunda tekrar bir konuşma açın. Onun hislerini ve düşüncelerini anladığınızı belirtin ve ne istediğini sormak için açık bir şekilde iletişim kurun.
Sonuçta, insanların hisleri ve düşünceleri değişebilir. Onunla açık bir şekilde iletişim kurarak ne istediğini öğrenmek ve nasıl hissettiğinizi belirtmek en doğrusu olacaktır.
şu an yazsam bile fazla konuşmadan kısa kısa cevaplar verip sonra kendi işime odaklanmam daha doğru olur sanki ve ben şu an bunu yazarken bana yine Snap gönderdi dün de görmeyince silmişti
Kendi işine odaklanman kesinlikle doğru karar aynı olay başıma gelmişti açıkçası işlerimiz daha önemli doğru kişi ise tekrardan olacak olan olur.
çok net hatırlıyorum bi kere soğuk sıcak oynamıştım ertesi hafta çocuk da aynı yapmaya başladı. eski taktikler bunlar yapmayın hemen anlaşılıyo ve soğutuyorsunuz
2 tarafın da gurur yapması aradaki ilişkiyi soğutuyor diyorsunuz yani
Peki bu kız ne istiyor
İstemiyorum da demiyor istiyorum da demiyor ve ben bunu açık açık sormama rağmen kafam çok karışık off ya falan diyor
bu kız gibi bi şey yaşamıştım bi çocuk beni seviyordu çocukla konuşmaktan aşırı keyif alıyordum ama manita olmak istemiyordum ama beni seviyo arkadaş da olamayız saçma sapan bi durum muhtemelen seni arkadaş olarak seviyo sen storyleri üstüne alınıyosun
Peki ben üstüme alınıyorum madem
Dün Snap attı uzun süre bakmadım benden silmiş Snapı
Neden böyle davranıyor o zaman
Arkadaş olarak görse önemsemez Snapı görüp görmememi
İstemiyorsa net olarak söyler diye düşünüyorum
Önceki ilişkisi yıpratmıs galiba ondan kimseyle düşünmüyorum demişti ama şimdi ben girince hayatına kararsız kaldı
bence de kararsız o zaman da sen böyle dengesiz bi tipi hayatında niye isteyesin
İlgi manyağı knk engelle geç :D
Valla bezdirdi knka yaa abicim bana net olsa eyvallah net de değil
En son onu yapacam gibi
En son değil hemen yap isteseydi gelirdi