Aşk İlişkileri Seviyo mu sevmiyo mu? Asyabenn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ayrıldık arkadaş kaldık ama ben bu çocuğun amacını anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo Seviyo mu sevmiyo mu? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Sevmiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çocuğu tanıyan sensin. Sen bile anlayamıyorsan iki üç cümlesine bakarak biz nasıl anlayabiliriz bunu. Burdan birinin yorum yapması sağlıklı olmaz. 0 4 Yorumla Asyabenn +1 yıl Teşekkürler ama şöyle sordum yani hem ayrıldık hemde böyle davranıyo ne anlama gelebilir anlamında nys anlatamadım kusura bakmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim, sorun değil ama dediğim gibi ne yapmaya çalıştığını ya da söylediklerinde samimi olup olmadığını en iyi çözebilecek kişi sensin. burada seviyor sevmiyor demek çok basit, dikkate almaman daha iyi olur fikrimce Yorumla Asyabenn +1 yıl Peki sağolun:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek :) Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ne kadar erkeksi konuşuyorsun 0 5 Yorumla Asyabenn +1 yıl Aşko mu olmam lazım dı? Yorumla minikkladyy +1 yıl Evet Yorumla Asyabenn +1 yıl Siz olun ben buyum:) Yorumla minikkladyy +1 yıl Acilen eğitilmen gereken konular var Yorumla Asyabenn +1 yıl Yok teşekkürler kalsın Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ergence 0 1 Yorumla Asyabenn +1 yıl Peki size göre öyle olabilir Yorumla
hayalperest5667 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Seviyor kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmiyor.
Çocuğu tanıyan sensin. Sen bile anlayamıyorsan iki üç cümlesine bakarak biz nasıl anlayabiliriz bunu.
Burdan birinin yorum yapması sağlıklı olmaz.
Teşekkürler ama şöyle sordum yani hem ayrıldık hemde böyle davranıyo ne anlama gelebilir anlamında nys anlatamadım kusura bakmayın
Rica ederim, sorun değil ama dediğim gibi ne yapmaya çalıştığını ya da söylediklerinde samimi olup olmadığını en iyi çözebilecek kişi sensin. burada seviyor sevmiyor demek çok basit, dikkate almaman daha iyi olur fikrimce
Peki sağolun:)
Ne demek :)
Ne kadar erkeksi konuşuyorsun
Aşko mu olmam lazım dı?
Evet
Siz olun ben buyum:)
Acilen eğitilmen gereken konular var
Yok teşekkürler kalsın
Neğişik amaçlar değişik niyetler
Ergence
Peki size göre öyle olabilir
git gel yaşıyor