Şimdi benim eşimin iş arkadaşının eşi çok yakindilar kız sürekli bize geliyordu kalıyordu duş alıyordu kocamla alkol bile içti ben de gittim bunları anneme anlattım anlatmamaliydim ama anlattım annem de gitti eşimi aradı sıçtı sıvadı onu tabi konuşurken de eşim isteydi herkes duydu bunu ben rezil oldum eşim rezil oldu artık eşim diyorki benden o eski sevgimi bekleme benden o eski güvenimi bekleme sıçtın sıvadın beni annene karşı beni savunmadin anneni bana tercih ettin beni sildin millete de kendini rezil ettin beni de rezil ettin iş yerinde herkes benle dalga geçiyor dedi benim ne yapmam lazım burada suç kimde
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim kocama değil bunları yapmayı geç göz ucuyla başkasına bakmasına müsaade etmem sen kendini çok ezdirmişsin suç onda tabi ki biraz mantıklı bakıp düşünürsen olaya tatlım.
Şimdi de o kadın ortak arkadaşlarımıza ne anlatıyorsa tüm herkes engelledi beni
Sen bence fazla müsama göstermişsin hala ne duruyorsun git ağzının payını ver evli biriyle yakın olan o
Benden yaşça büyük o yüzden hicbise demek istemiyorum saygı gereği kocamla konuştuğu zaman da bile bişe diyemedim geçen pazar da onun eşiyle benim işim iş için bir yere gittiler ben eşimi aramıyordum eşim sürekli beni arıyordu kadın ona ne yazmış biliyormusun nedir sürekli karını arıyorsun sana mesaj atıyorum diye nabzinimi ölüyorsun delirdi mi delirmedimi diye yazmis
Valla bak sana şu kadarını söyliyim ben o kadının kafasında saç bırakmazdım, net. Sen fazla rahatsın, kendine gel ve bence o kadına karşı cidden bir atak yap bu ne böyle?
Hazır konu da kapanmisken daha fazla uzatmayayım diyorum bende
Biri sizin evde nasıl duş alabiliyor o halde seks te yapıldı. Sem haklısın çok genişsiniz
Eşim öyle demiyor ama bizim evde duş aldı da ne oldu ben o dustayken sanki bişey mi yaptım sanki yatağa girdim de kendimi mi tatmin ettim veya ben ona bişey mi yaptım da o duşa girdi diyor
Tatmin etmiştir illaki
Benim eşim yapmaz
Kemal de yapmazdı
İşte arakadaşlar aile olmayı eş olmayı bilmeyen insanlarla evlenmeyin. Bu arkadaş gibi sorunları çözemeyen ailesine anlatan insanla hiç evlenmeyin eş seçmeyi bilin yoksa böyle rezil olursunuz. Sende biraz politika öğren.
Ben konuştum esimlede o kadınla da son ramaga kadar bişe anlatmadım ne zaman ki sınırlarımı zorladılar o zaman anlattım
İşte burada politika devreye girer. Neden sen ona demedin basta sevgimi eskisi gibi bekleme diye. Kaybetmekten mi korktun. Sana söyleyeceği laflardan mı.
Her ikisinden de korktum ne yalan söyleyeyim
Ama dedim ona ki soğudum senden
O zaman neden daha farklı yollar denemedin mesela onunla oturup konuşmak derken tavırlarını nasıl koydun
Oturdum konuştum onunlan bu kadınla konuşma bu kadın sana sürünüyor o da her şey bende biter dedi ne kadar surunurse sürünsün isterse çıkarıp önüme koysun ben hicbise yapmam ama ondan sonra kadına gidiyor diyor işte eşim böyle böyle dedi iki taraflı oynadı hep
Oha bu nasıl adam ciddi misin sen bana normalden yazsana
Ve hala beni savunmak yerine o kadının evine gidiyor kocasıyla arasını düzeltmeye çalışıyor
Sorunun eşinde olduğunu ne zaman farkedeceksin ya da suçlu sen olmadigini
Bugün de mesajlarını yakaladım gene hani gidecektik kocamı kandır gidelim izin vermezse gelirsin çay içersin gidersin
Olayın iç yüzünü tam bilmiyorum ama yani sence sorun cok buyuk degil mi?
Ne yapayım şimdi kayinlarim kaynatam tanıdığı ne kadar kişi varsa dedim bir kişi bile bana destek çıkmadı sen haksizsin dedi onlar arkadaşlar dedi biz ondan öyle bişey beklemeyiz dedi herkes beni attı bir kenara o kız çıktı üste
Annemde diyor gelme buraya o garıya Fırsat verme
Ne yapacağımı şaşırdım