Önce rüyamda gördüm , rüyamda kağıt üzerindeydi. Sonra kahve içtiğim fincanda gördüm ters çevirmemistim fal vs değildi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence yardım alın halisünasyon olabilir
Psikiyatrist e randevum var zaten o tarz şeylerim varda hiç halisünasyon görmedim
Kahve fincanı ise boş verin sallayın gitsin. ben normal hayatta canavar gördünğüz sandım.
Ha o genelde kafamın içinde ses sadece bazen de karanlık biri ama korkunç bir yüz görmedim ha hırkaları benzetme oluyor o da korkutmuo
Havas ilmi bahsedilmiş olabilir.
3 harfliler önce ürkütmeden görünür bu yeteneği olan insanlara eğer kafayı yemeden bunu kullanmayı bilirsen. Bu bir yeteneğede dönüşebilir aklınızıda kaybedebilirsiniz.
Bu ilmi eğer alırsanız iyiye kullanın.
Tedavi amaclı bu tarz insanlara ihtiyaç oluyor çünkü.
Bide bunu ticari amaçlarla kullananlar var.
Ki onlarla müslüman olanlar iletişimde olmaz zaten.
Ha doğru benim 2. kisilik öfke bütün kötü varlıklara karşı öfke taşıyor ve geceleri her karabasan vakası bitisinde o kişiliğim aktif olunca sanırım fazla öfkelendi bana bunu öğren mi demek istiyor buna ihtiyacı olması şaşırttı çok güçlü normalde garip
O kısımlarını bilemem ama askerde bir arkadaşım vardı. Kaza geçirmiş ölümden dönmüş araftan ondan sonra gözündeki perde kalkmış iletişme geçmişler.
Ama o fal vs için kullanıyordu onları geceleri inleyerek uyuyordu çocuk sürekli. Eşim bile var diyordu 🤷♂️
Çocuk benimle ilgili bişeyide söyledi ben inanmadım ama sonradan gerçek olduğu ortaya çıktı.
Bu tarz şeyler var gözümle gördüm adam badimdi hakkında kötü konuşanları bile kelimesi kelimesine ne dediğini söylediğine şahit oldum aynı ortamda konuşlanmayan şeyleri bile biliyordu. Nasıl yapıyorsun diyordum bana söylüyorlar diyordu.
Pisikolojim bozuldu benimde çok uykusuz nöbete gittim onun yüzünden. Ama bana boşuna korkuyorsun sana zarar veremezler zaten diyordu. Niye dediğimde yıldızın çok yüksek koruman çok güçlü falan diyordu ben anlamam onun söyledikleri bende inanmazdım ama onuda yaşadık gördük. 🤷♂️
Ya onlar halledilir halledilmeyen asıl şey psikoloji beyinin kendisi , ki bu da onların işi. İletişime geçme gibi bir isteğim yok ama bu kafamdaki kişiler kişilik mi onlar mı öğrenmem gerek bu yüzden araştırıyorum
Iletişime geçmek istemiyorsan kolayı var. Ayet-el kürsi sürekli oku felak nas bunlar korunma dualarıdır. Yatmadan önce okursan basında sabaha kadar seni bir melek bekler. Yani kurtulursun bir süre sonrada sıkılıp bırakıyorlar çünkü. Bide büyük abdestin herzaman olsun gusül yani oda kalkandır. Sen yaratilandan korkma yaratana sığın bide merak etme insanın başına lüzumsuz meraklarda iş acar.
Zaten korkum yok sorun korkuya aç olmam zaten...
O kadar detayını bilemem. Ben kurcalamam senin yerinde olsam. Nasıl onların bizim aleme geçmesi yasaksa bizimde onlarla iletişime geçmemiz eğer Allah tarafından bu yetenek verilmediyse yasak.
Sor bakiyim ailende bu yetenek olan birisi var mı? Bide iyi olanları korkunç görünmezler sana korkutucu görünüyorlarsa sıkıntılı olanlarıdır.
Korkunç kime göre korkunç yani gulen surat güzeldir ama bana korkunç gelir ailem de bizzat cin çıkaran biri var zaten büyükbabam da zamanında çok uğraşmış falan
Soydan gelen el geçmesi olabilir.
Bunuda bu işi iyi niyetli yapan birini bulup soracaksın. Musallata uğrayan insanları tedavi amaclı yapar bu insanlar ve ücret almazlar. Bu tarz birinden konu hakkında detaylı bilgi alırsın.
Bu yetenek var kimileri hurafe falan der ama ulak görevi gören insanlar var yani ne desek yalan olur. Bu konu denize adım atmak gibi derinleştikçe altında ne var bilemezsin. Berzah alemi bizim için öyledir. O yüzden karıştırma derim bak yine illa öğreneceğim diyorsan dediğim tarzda birinden öğren.
Musallat gibi bişey olmasın bu tarz şeylere fal olsun ya da metafizik şeylere ilgin oldumu hic
Şey psikologa ve psikiyatriye gidiyorum ya şizofreni ya çoklu kişilik ya da kendine tanı koyan biriyim
Şizofreni olan biri ben şizofrenim demez bu tarz şeylerle uğraştıysan ya da tanıdık birileri ile ugrastiysa bu varlıklarla ilgili bişey olabilir haberin olsun.
Zaten öyleyim demiyorum ama birkaç kişinin sesini kafamda duyuyorum ve o varlık olsaydı sence kendi ırkını bile yok edecek kadar öfkeli olur muydu
En iyisi sen bi doktora görün derim ama çok daha başka şeyler yaşarsan kabuslar artarsa bir bunuda düşün derim musallat ihtimalini.
İzlenme hissi falan yasiyomusun
Yani namaz kılıyorum kuran okuyorum psikologa ve psikiyatriye gidiyorum eğer musallat gibi bişey varsa çok sabırlı sanırım yoksa da ben sabirliyim o halde henüz ilaç vermedi ama psikolog kendisi yönlendirdi psikiyatriye
İzlenme hissini hep yaşıyorum kucuklugumden beri bu yüzden kendi kendime konuşurum hep o korku olmasın diye
Anladım yinede bi okut kendine istersen güvenilir tanıdık birine git musallat yok falan dersede psikolojik bişeydir muhtemelen
Bilmemeleri gerek yakınlarımın bilirlerse öyle bir şey olmasa bile olur sıkıntı kendi kendime halletmekte zor eğer psikolojik sorun çıkarsa ilaç verirlerse ilaç ve kuran ile dengelemeye çalışacağım
Sen bilirsin tabi nas felak ayetel Kürsi okumayı ihmal etme ama bence psikolojik değil açıkçası inanmıyorum çünkü yaşamıştım
Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ne olduğunu da bilemiyorum ama yaşayan birini arıyorum bana olanları anlatır mısınız lütfen
Anlatıyım ilk izlenme hissi ile başladı sonra zamanla karaltılar geçmeye falan başladı nerdeyse her gün bişey hissettim falan bi ara tam dibimde sonra garip garip ürkütücü üyalar görüyodum uykumda bağırıyodum gece korkuyodum falan bu tarz şeyler.
Bunları yaşıyorum zaten xkwbd karabasan gelirken kahkaha sesi duymuştum erkek sesi vs geçenlerde de yatağımda kendime zorla dokunuyordum orada da geldi
Anladım ama açıkçası banada psikolojiktir diyenler oldu ama ben psikolojik olduğuna pek inanmıyorum böyle şeylerin