Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen özellikle kızlar yazsın.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar destek yorumlarınızı bekliyorum, lütfen)
Kızlar, bir kızı delicesine seviyorum. Kendisine açıldım, ama hayır dedi. O günden sonra ne zaman karşılaşsak, beni görünce güzelce tebessüm ediyor, saçını düzeltiyor ve tüm hoşlanma belirtilerini, sinyallerini veriyor. Ama tekrar yaklaşsam hayır olmaz diyor. Bu kızla ilgili ben ne yapabilirim? Devammı yoksa tamammı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka senin verdiğin ilgi hoşuna gidiyor. Seni istese direkt tamam derdi emin ol. Yolu ver gitsin.
Ya yarın birgün beni seviyordun neden mücadele etmedin dese? Benim de gönlüm vardı, sana işaretler verdim ama sen direnmedin kaçtın derse?
Hayır cevabını verdin, ben kimsenin peşinde koşacak bı adam değilim diyeceksin. Seni sevse istediğini söylerdi boş hareketlere gerek yok
İlgi manyağı prim verme bence
İlgi manyağı olan kızlarla nasıl davranılır peki? Yani bırak gitsinden başka çözüm olmalı bence
Yah kardeşim net ol ilgini göster hayır diyorsa engelle geç daha dün öyle birini engelledim kafam rahat sana da tavsiye ederim
Boşu boşuna bir yerlerini kaldırma bas engeli next de bu kadar zor değil koskoca ülkede kız mı yok la :D
Olmuyor ama, insan aşık olunca zor oluyor kardeş
Aşk falan boş iş hikaye egon sarsıldığı için bir iki gün modun düşer sonra hayatına devam edersin
Keşke öyle kolay olsaydı be kardeş
Öylede kolay kanka basıyon engeli kafa rahat oh mis :D
Senin ilgin hoşuna gidiyor sen değil
Yine yarım bir cevap)) Bana neden bu kadar güzel tebessüm ediyor o zaman? Bi kız böyle tebessümü yalnız hoşlandığı erkeğe yapar. burada da kaç defa bunu yazdılar. O zaman neden?
Sen seviyorsun ondan sana daha bir güzel geliyordur biraz kendini geri çek bence
Aynısının erkek versiyonu peki?
Nasıl anlamadım? Erkekler böyle yaparsa kesin seviyordur. Erkeklerde başka cevap yoktur. ))
Valla mi ay hemen sana olayları anlatmam lazim
Hangi olaylari?
Iste bu benim çocukla olayları anlatcam sen yorumliycan
Anlat, yardimci oluruz belki))
Burdan anlatmasamm özelden yazsam
İkimiz de gizli uyeyuz nasil olucak o iş)) Buradan yaz bence sen
Tamammdiir
Önce şunu anlatayim ikimizde 19 yaslarindayiz 9. sinifta tanışmıştık 5 sene oldu neyse 1 sene arkadaş kaldık sonra sevgili falan olduk sonra bu beni üzdü yani lise dönemi kız kankalari vardi genel sonra birakti tabi ama sonuç olarak üzüldüm ve onun için çok şey yaptım sınıfı geçmesi için ödevlerini falan ben yaptım proje performans neyse sonra zaten okul değişmişti sonrs biz bununla ayrıldık çevresi yüzünden o 9. sınıfta kaldı bu arada Şu an 12. sinifta yani ben mezunum neyse işte biz ayrı kaldık 6 7 ay falan sonra o yazdı konustuk arkadaş olarak ama sürekli yaziyodu sonra ben yine iletişimi kestim 8 ay ayrı kaldık bu sefer ben yazdım o da dünden razı gibi konuşmaya başladı bide şunda şaşırdım kiz cevresi olan bir insandı ya 12. sinifa gecer gecmez açığa gecmis cok sasirdim buna dukkanlari var orada calisiyor iste neyse hep napiyon falan diye yazdı 2 hafta önce yazdım bu arada neyse aramız iyiydi taki 2 gün önceye kadar geç yazdı bana bende doldum bi anda bu ayrı kaldığımız dönemler falan
dönemler falan üst üste geldi ses attim buna ama aglamakli çıktı sesim sonra mesaja cevap vermedi 1 gün sonra yazdı özür dilerim ama benden soğuman gerek dedi bende bu mu açıklaman dedim cevap vermedi sonra aradım açmadı bende engelledim 2 gün oldu bu engelleme işi Şu an engelli degil kaldirdim 1 gun sonra olay bu yani ama anlamıyorum yani ben üzüldüğümü belli etmesem konusucaz çocuk hep yaziyor çünkü
Unutamadığı birisi vardır nettt
Biraz zamanla bu kız bana gelirmi? Yoksa?
Kız hayır diyor. Bunda anlamayacak ne var
Hayır dediği için haklı nedenleri olabiilir, ama benden de hoşlanabilir diimi? yani böyle durumlar çok oluyor))
Yok olmuyor. Sen kendini avutmak istiyorsan o ayrı. Açıklamada iki defa teklifte bulundum ikisindede hayır dedi diyorsun? Bence daha fazlası tacize girer
Sen artık çok abarttın bence. Saf ve temiz aşk nerede, taciz nerede. İnsanların saf hislerini lütfen böyle yargılamayın ya. İnsan sevdiği kızın güzelliğine bile bakmaya kıyamaz. Bu durumdan taciz düşünen insanın aşktan, saf sevgiden bildiği yoktur, odunun tekidir
Bkz taciz: canını sıkma, tedirgin etme, rahatsızlık verme. sen bunu en saf duygularınla yapabilirsin, ama senin niyetinin pekte bir önemi yok aslında.
Canını sıksam kız beni görünce, benimle konuşunca tebessüm etmez, mutlu olmaz. Bu kızla arkadaşca bi ilişkimiz var. Ama sevgili olmaya hayır diyor.
egoist ilgi manyagi bence
Her kes kızı manyak diye etiketliyor ya))