Arkadaşlar selam,
Ben 8 aydır istemediğim bir ilişkiyi sürdürüyorum. İlişkinin ilk başında istemiyorum dememe rağmen çeşitli şekillerde kendini acındıran ve ilişki anlamında hastalıklı bir bağımlılığı olduğunu düşündüğüm biri var karşımda. Gerçekten karakteri kötü değil ama laftan anlamıyor hiç bir şekilde. Kırmadan belki 7-8 kez ayrılmak istedim bu 8 ayda ama hiç bir şekilde anlamıyor ve işin kötüsü ciddi düşünüyor ve ben artık kendimi nasıl soğuturum onu düşünüyorum. Bana lütfen fikir verin birini kırmadan gerçekten ayrılmak kolay olmuyor. Çok yoruldum sürekli evlilikten bahsediyor işini vs buna göre ayarlamaya başladı ama ben istemiyorum. Artık psikolojim bozulmaya başladı bu durumdan ötürü. Nasıl bir yol izlemeliyim lütfen fikir verin bana. Kötü eleştiri yapmayın lütfen bir cok yolu da denedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alıcan karşına konuşcaksın.
detaylı konuşabiliriz
Gerçekten kaç kez ayrıldım sayamıyorum bile ama bir şekilde kendini acındırıyor ve ben vicdan yapıyorum ağlıyor vs başka şeyler söylüyor. Ve şu an detaya giremiycem ama hayatını bana göre şekillendirmeye başladı ayrılsam suçlusu da ben olucam çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum:(
Ya kardeşim. Olmuyor diceksin. Evlensek bile , gözüm hep dışarda olıcak diceksin. Bunu kabüllenebilirmisin de
Sürekli senin için yaptıklarım var diyor işini bile değiştirdi ben bunların altında eziliyorum resmen ya :(nasıl bir psikolojiye girdiysem artık diyorum ki ne yapsam soğur benden
Hayır canım. O senin için ödün vermiş. Ama ömür boyu saygı sevgi duymayacağın bir insan içinde hayat birlikte geçmez
Evet verdi işte bende defalarca ayrılalım dememe rağmen kendimi anlatamadım anlamadı ve bunun altında eziliyorum psikolojik olarak :(
Ver ayarı
Ne demek kırmak istemiyorum ya kızım istemiyorum diyosun sen mutsuz olacağına kır gitsin boş ver senden önemli mi kır kalbini
İlgisiz alâkasız kalman sorunu çözecektir yokmuş gibi davran
Yok işte hayatını va de bana göre şekillendirmeye başladı iş konusu vs. Evlilik filan konuşuyor ayrılık konuşması defalarca yaptım defalarca ayrıldım. Ama hep bir yerden çıkıyor :(ayrılsam hayatında yaptığı değişiklikler için bana yüklenecek diye korkuyorum yalan yok
Nasıl bir ümit bağlamışsa artık sana ama şu bir gerçek sevdiğinle değil seni seven biriyle ol çok doğru bir söz aslında
Ben istemiyorum ama hem de hiç
O zaman burada devreye kaçan kovalanır kısmı giriyor en tehlikeliside budur dikkatli olman tavsiyesiyle
Kovalanmak da istemiyorum kendi halimde hayatıma devam etmek istiyorum hayırlısı
Yol ver ya kesin ve ciddi konuş m"lmısın sen
İşte psikolojik olarak bir baskı da hissediyorum kendimde senin için yaptıklarım diyip duruyor aylardır:( iki lafımdan biri ayrılalım oluyor ama sonuç sıfır
İstemiyorsun arkadasım ikile diceksin yol vericeksin zorunlu değilsin zorbalık gibi bir şey bu
Ya burada detaya girersem belki anlaşılır ama devlet memuru olacaktı mesela benim için ondan vazgeçti mesleğinden ama ben istemiyorum:( ve resmen psikolojik baskı da gibiyim belki de bu konuda yeterli direnci gösteremedim ayrılalım dedim defalarca ama haklısınız
Ayrıl ya ben bile gerildim burada ayril yol ver gitsin
Suçlamalarla gelecektir bana hayatımı etkiledin senin yüzünden kariyerimi değiştirdim vs korkuyorum bunları duymaktan ama haklısınız bunu yapmam gerek :( kendimi kötü hissediyorum
Sen bilirsin valla kesin konus isyan biyere kadar hadi bakalım haber bekliyorum senden
Konusucam gerçekten bu sefer bitirip yoluma bakacağım çok sağolun yoksa saglığımı bile kaybedicem hayırlısı
E yani geç bile kalmışsın yolun sonu De veda et uzatmaddn hiç sevmrm boyle kişileri
Yok uzatmayacağım ve engelleyeceğim artık son raddeye geldim
Evet yap bunu yoksa zor
bu konuyu aileye açma vakti gelmiş
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ayrılmak istiyorum sürekli ısrar sürekli acıtasyon yapıyor artık psikolojim bozulacak gerçekten:(
7-8 kez seni anlamayan birini 9. kez denediğinde farklı bir sonuçla karşılaşmıcaksın. Ailene aç konuyu bi karara bağlayın
Ailemde bilsin istemiyorum aslında başka çözümü yok mudur sizce
tatlı dilden anlamadığı belli şiddeti arttır o zaman. İllaki kalp kırılacak. Bu konuda suçlu hissetmene de gerek yok ona zarar vermemek için kendine çok daha büyük zararlar veriyorsun. Bu bencilliktir. Bu bencilliği kendinden çok ona göstermen lazım. Bu kadar insanları düşünürsen genç yaşında kel kalırsın benden söylemesi. Yüzün erken buruşur, ellerin kırışır, saçların beyazlar sonra bi tane d*llama için kendime ben ne yapmışım dersin ama iş işten geçmiş olur. En kısa sürede bu işi çözüm yoluna bakmalısın. Bu hayata bir kere geliyorsun. Kimse babanın oğlu değil.
Haklısınız aylardır o kadar mutsuzum ki psikolojim bozuldu artık nokta atış beş yorum yapmışsınız cesaretimi toplayıp bu sefer en sert halimle konuşacağım. Kalp kırmak bu hayatta en son istediğim şey. Ama ilişkilerde mecbur kalınabiliyor haklısınız
bi kararı verdiysen arkasında dur. 7-8 kez caydığın için 9. yu da caydırmak isteyecek. Bir adım bile geriye atma. Sızlansa da ağlasa da. Şimdi onu ağlatmazsan ilerde sen daha çok ağlayacaksın. Yardımcı olabildiğime sevindim.
Çok sağolun söyledikleriniz benim için önemli çaymayacağım onunla konuşacağım 🙏🏻