Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce özgüvenini sağlamaya çalış, para her şey demek değil. Yakışıklı, bakımlı ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak senin elinde. İş ve gelirin düşük olabilir, statü ve seviyene göre bir kadın ile evlenirsin. İyi de sever, sana kul köle olur. Bence algını düzeltmelisin arkadaşım, çok zengin kadın var ama çevresinde güvendiği adam olmadığı için kendini teslim edemiyor. Biraz sohbet ve dil, biraz da seksi bir duruş ve auro, çoğu şeyi halleder. Tümden paran yoksa, mecbur çok zengin birisini tavlayacaksın, bu da çok yetenek isteyen bir şey. Kolay gelsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumda giden kisi kiz degil erkek olur! Evlenmeyi dusundugum adam 3 yildir beraber oldugum adam ev kiralarina baktigimiz zaman ortadan yokoldu. Nisan istemedim dugun istemedim gelinlik giymek istemedim yeni mobilyalar istemedim. Sadece imam nikahina bile raziydim. Tek istedigim bir yuzuktu o da elim bos kalmasin diye. O ise kira fiyatlari yuksek diye sanki 3 yil boyunca hicbir sey yasanmamis gibi ailenin evine git dedi bana. Ben islerimi duzelteyim geri donersin demesini beklerken bidaha gelme dedi. Oysaki ben faturalari ve kirayi ortak odemeye raziydim. Ona bunu dememe bile firsat birakmadi bana. Sorunu kizlarda aramak yerine kendinizde arayin. Bir kiz sevdigi zaman guzel olan butun seylerden sevdigi icin vazgecer. Eski sevgilimin bana yasattigi travmadan dolayi artik bende bi zengin koca avcisiyim. Çünkü herseye gogus germeye hazir olan bi kadin olmak beni yordu
00 Yorumla
Zengin olmayanlar evlenmiyor mu? Fakirler bizden daha hızlı çoğalıyor yemin ederim. Tavşan gibi uruyorlar ayoll.
Ayrıca buradaki zenginlik kistasi ne? 10 milyon mu? 100 milyon mu? 1 milyar mi? Kime göre neye göre hangi ülkeye göre zengin? Bu liste böyle uzar gider...
Burada yapabileceğimiz tek yorum kaynakların ilişkilerde ciddi bir katalizör olduğu gerçeği.. kadında çevresindeki alternatiflerden en zenginini seçer zaten. Burada alternatifler arasından en zengini dedim dikkat ederseniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılZengin var zengin var şimdi aylık 100 bin tl kazanan zengin de var 1 milyon 1 milyar kazanan zengin de var
Soran+1 yılOkuduğum bölüm basit bir bölüm benim maksimum kazanabileceğim 10 bin tl falan
Soran+1 yılSonuç olarak ben 3 'ün 1 ini alırken zenginler istediği kadını tavlayacak yalnızlığa mahkumum
Bence daha çok kız tarafı zengin olup fakir taraf erkek olunca ve zengin kıza yüz vermeyince bir ego oluyor bu zenginlerde vay sen nasıl beni reddederim falan filan nefret ediyorum bu zihniyettekilerden.. dipnot gerçek anlamda seven birisi nedenden diil sevdiği için sever yani karşılıksız hiç bir şey beklemeden yani durumu belli ama o sevgisi o kadar büyük ki bunları sorun etmez ve birlikte aşarlarrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılZengin kız fakir erkeğe bakmaz bu mümkün değil zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakar ben çok zengin bir ailenin kızıyım ve bolluk içindeydim bir şeyi istemem yetiyordu taliplerimde hep zengin kişilerdi ama ben 1 TL bile birikimi olmayan birine aşık oldum aileme yüz çevirdim istemediler ve evlendik mutluyuz çok ama çok yoksulluk çektik kıyafetlerimizi bile yikamak için başka evlere götürüyorduk ilk zamanla sıfırdı her şey ama şu an herseyimiz var şükür %90 ikinci el ürünler ama sorun değil evet beğenmiyorum o eşyaları ama önemi yok kocamı seviyorum aynı evi paylaşmayı seviyorum şu an çok daha iyi durumdayız ama borç çok etraftakiler bana aptal diyor bu hayatı seçtim diye ama eşim dünyalara bedel tırnağını değişmem hiç bir şeye 9 yıl oldu yine olsa yine onla evlenirdim önemli olan zengin olması değil uyup uymamamız
13 Yorumla
Soran+1 yılİstisna bir durum sizinkisi
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNeden bakalım? Sizler 1 ev 1 arabaya sahip olmayı zenginlik olarak görüyorsunuz. Ciddiyim artık bu günümüz erkeklerinin tembelliğini anlamıyorum. Kadın hem çalışıp kendi arabasını alacak hem evle hem de çocuk olursa çocukla ilgilenecek sende bütün gün evde yatıp eşinin eşek gibi çalışıp ödediği arabaya bineceksin ve kendine ‘erkeğim’ diyeceksin öyle mi? Avucunu açta yala derim.
19 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar geleceğini garanti altına almak ister sizler gibi anlık zevklerimizi yaşayıp habire farklı arayışlar içerisinde olmak istemiyoruz. Üzgünüm o kadın üstüne düşen görevi yapıyorsa çalışıp bakacaksın. Eğer erkeksen
- +1 yıl
Ya kime laf anlatıyorum ki ben. Birinizin burnundan girip diğerinizin ağzından çıkıyor. İşinize gelmiyor. Eşitiz kelimesini bile abuk sabuk yerlere çekiyorsunuz. Artık erkeklerden hiçbir şey beklemiyorum. Ne aşık olurum bir erkeğe ne de arkadaş bile olmam artık. Hepinizin tek bir amacı var o da seks
- +1 yıl
- +1 yıl
İşte üslubun da seviyen gibi yerlerde. Ben ne yazmışım sen ne cevap vermişsin. Siteyi etiketledim.
- +1 yıl
Site kaldıracak zaten yazdığını sen kimsin de buna karar veriyorsun?
- +1 yıl
Ben para için daha doğrusu bir erkekle bile beraber bile olmadım. Etraf senin gibi akılsız dolu çünkü 😀 bir de gizlenip yazmış. Yazık XD
- +1 yıl
Eh sen de haklısın gerçekler ağırına gitti ağla fakirsin. Asla zengin olamayacaksın. Bu yüzden de hiçbir kadın sana bakmayacak anca hayal kurarsın.
- +1 yıl
Ezik
- +1 yıl
hiç bir şeyin garantisi yok, yarını belirsiz olan bir günün acısı sancısını bugünden belirsizlik içindeyken kabullenmek ahmaklıktan başka bir şey değildir. Çok veya az insan anı yaşamalı, zirvedekileri ve diptekileri görüyorum, biri yokluğun sancısını diğeri bolluğun sancısı yaşıyor yani denklem aynı. En güzeli barınma, yeme içme, giyinme, ve bir iş tabiki de uyum içinde eksi ve artıları dengeleyen iki güzel çift
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaktım, bakıyorum da...
Evlilik aşamasındayız ve maddi anlamda hiçbir şey istemedim çünkü babası başında yok, annesiyle birlikte gücü neye yetiyorsa onu yapacaklar.
Düğün istemedim, sadece nişan o da takı takılsın diye... Altın, ev, araba, lüx eşyalar istemedim.
Ailem de benim gibi düşünüyor.
Abiyemi kiraladım, çalışıp ona destek oldum her şeyimizi birlikte aldık.
Bazı şeylerim eksik, sonradan da alsam olur.
şu an da dağın başında yiğidim benim, o sağlıklı olsun yeter hiçbir şeyinde gözüm yok. Kurban olurum ben ona ölürüm.
Yani kısaca siz denk gelmemişsiniz erkekler :)14 Yorumla
Soran+1 yılDağın başında derken asker mi nişanlınız?
Soran+1 yılDenk gelemiyoruz ki çoğu kız paracı çünkü. Az olan birseye denk gelmek zor ya
Cevap sahibi+1 yılEvet, asker:)
Cevap sahibi+1 yılNasip kısmet kardeşim, tabi ben de iyi niyetimden çoğu zaman saf yerine koyuluyorum ama olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin olmadığı için değil, eli ekmek tutmadığı için, bir işi gücü olmadığı için veya bir baltaya sap olamayıp ev geçindirebilme yetisinde olamadığı için bakmaz.
yoksa binlerce asgari ücretli çalışan var, onlar nasıl evlendi? Eşeysiz mü ürüyor bu millet?014 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücretli adama çalışan bir kadın bakmaz ki en fazla ev hanımı ev kızı bakar
Cevap sahibi+1 yılHiçbir kız yazmışsın sen de çalışan, memur veya başka bi statü belirtmemişsin ki?
Soran+1 yılZor işte tamam mı paran yoksa kız da yok ben üni okuyorum 2024 de mezunum sıradan bir bölüm okuyorum alacağım para işe girince maksimum 12 13 bin tl olacak o yüzden endişeliyim ya bakan kız olmazsa diye
Soran+1 yılDaha sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşındayım, 1 yıllık memurum. Aldığım net maaş 14200₺, başka ödemeler de alıyorum sağlıkçıyım 17-18bini buluyor.
Nedir bu zenginlik gafın kardeşim?
Ve benim de sevgilim olmadı dmeek ki neymiş, para ile maaşla alakalı değilmiş di mi?
Soran+1 yılSen reddetmişsindir yoksa emin ol erkekler sağlıkçı kızları çok çekici bulur
Cevap sahibi+1 yılSen bence bu kafadan çık.
Ciddi.
Soran+1 yılÇıkıyım da rezil mı oluyum kız ne çulsuz ne fakirsin diye aşağılasın sonra dimi
Cevap sahibi+1 yılNe alaka? Öğrenci olan birisinden ne beklesin akıl sağlığı yerinde olan biri?
Bence sen bi destek al, bu bir neden değil.
Binlerce asgari ücretli çalışan var ve sevgilisi var.
Senin nedenin bu değil. Bu bir neden değil çünkü.
Soran+1 yılPeki senin niye olmadı sevgilin?
Cevap sahibi+1 yılTercih.
Benim tercihim bu yönde oldu.
Sen de bence kendi tercihin olduğunu ve ekonomik durumundan bağımsız bir konu olduğunu kabullen..
Soran+1 yılKendi tercihim değil istemsiz bekarım. Sana demiştim istesen olurdu diye teklifleri reddedersen olmaz tabi
Cevap sahibi+1 yılÖğrenci iken bekar olmak normal değil mi?
Anormal bi durum yok. Herkesin zengin olmak gibi bi derdi de yok.
Kabullen bence sorun para değil.
Soran+1 yılPara değilse ne o zaman?
1 ev 1 arabası olması zenginlik mi ihtiyaç mı? Bu ihtiyaçtır. Yoksa da öncelik bu değildir. Kişinin karakterli olması ve size güven vermesi gerekir. Zihniyetin vr aile yapısının aynı olması da şart
Sizin zenginlikten kastınız nedir?12 Yorumla
Soran+1 yılParası çok olan erkek işte zenginden kastım. Toros arabası olan değil bmw arabası olan erkek mesela
- +1 yıl
Hiç bir kadın fakir biriyle olmak istemez eğer kendisi fakirlik görmediyse. Şunu düşün her kadın babasınınn ona sağladığı imkanları ona verebilecek adamla olmak ister çünkü alıştığı düzenden daha altına inemez ki bu bence çok doğal. Kendi bütçesine denk bakar. Ayrıca kendisinden bi tık üste de bakabilir. Ama ayda ortalama 20 bin kazanan bi kadın ayda 70-80 bin tl kazanan adama bakar e adam da ona bakar bu da normal
tabi ama milyoner peşinden koşuyorsa eh evet haklısın akıl kârı değil o kadın için de.
Denk değil ki
Kadınlar ilk görüşte tipe kılık kıyafete
Tanışmada konuşmana bilgine becerine
Beraberlik düşünüyorsa gelirine bakarlar.
bu sıralama kadının ne istediğine göre değişiklik gösterebilir.
00 Yorumla
+1 yılZengin olmanıza gerek yok ama eşinizi çocuğunuzu kimseye muhtaç etmeyecek seviyeye gelmemişseniz kızlar baksa bile babaları vermez. Verse de iki gün sonra geçimsizlik yüzünden aileni katledersin.
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi paraya mal edersen sen kızlara bakmazsın. Çünkü para yok bakmaz dersin :D oysa ki parayı hiç önemsemeyen kadınlar da var. Sadece baktığın yerleri değiştir
08 Yorumla
Soran+1 yılNerde öyle kadınlar hani
- +1 yıl
Her yerdeler
Soran+1 yılAllah allah hani ya göremiyorum!!!
- +1 yıl
önce şu kızlar sadeceye paraya bakar perdeni gözünden kaldır sonra etrafına bakmaya başla :D
Soran+1 yılŞu sitede bir günde amguard görmesem dişimi kırcam zaten
- +1 yıl
Hayatı siteden ibaret sanıyorsan sen zaten v*jina s*lak olmuşsun :D
Soran+1 yılSenin gibiler çok var sitede malum abaza kesim çok var
- +1 yıl
Seninle kaybettiğim boşa geçen 16 dakika. :D neyse
+1 yılSanki sevgiden çok anlıyorsunuz da işte böyle paranıza bakanları daha çok seversiniz. Evet paralı erkek seviyorum napim fakir erkeği
15 Yorumla
Soran+1 yılSeni kim sevsin
- +1 yıl
Asıl seni kim sevsin. Sorundada söylediğin gibi bide parasız erkeksen kim sevsin seni.
Soran+1 yılKonuştu içi ve dışı aynı olan çirkin
- +1 yıl
Sen de melek
Soran+1 yılİkile
Kadının ilk baktığı erkekte "ÖZGÜVEN", ikinci sırada ise "TUTTUĞUNU KOPARAN" olmasıdır.
Para konusu yiyici kızlar için geçerlidir ve onlar zaten yatmalık tiplerdir.
10 YorumlaEvlilik söz konusu ile bakmaz ama diyelim ki ciddi bir şey yok o zaman zenginlik şart değil ama olsa tabi ki avantaj
05 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar zengin değilim diye sevgili yapma gereği duymadım zaten bakmazlar diye
Soran+1 yıl23 aga benim yaş daha manitam olmadı
Bakması icin bir kere kızın zihniyeti önemli ve çok zor o da öyle birinin çıkması dünya genelinde çıksa çıksa aşağı yukarı 200 kişi zor çıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. tam tersi zengin erkekleri sevmeyen bi ben miyim ya çoğu yavş@k oluyo çünkü (bazı erkekler hariç)
01 Yorumla
Soran+1 yılZengin erkekler güvenilir değil evet
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBakar bakmasına ama bu bulduğun kıza bağlı genelde..
00 Yorumla
+1 yılÇoğu bakmaz, maalesef
Ama herkes aynı değildir tabii ki
00 Yorumla
+1 yılBakmaz bakar diyenler daha hayatı tanimamis insanlar her zaman rahatlık ister
20 Yorumla
+1 yılBakar var bir arkadaşım kıymeti bilinmedi
Şimdilerde mahkemede dava ile uğraşıyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her kıza yetecek kadar zengin erkek yok ülkede ayrıca artık erkekler de paraya bakıyor mesela ben
00 YorumlaKadınların zengin erkeklere baktığı anlayışı tamamen yanlış kadinlar üstüne başına kişisel gelişimine duruşuna ve bakımına dikkat eden ve bir şeylerle ilgilenen işi yoksa yani bu tarz erkeklerden hoşlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTip varsa kas varsa köpeği bile olurlar. İliğini kemiğini kuruturlar😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kullanırlar sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılparadan dert yanmayin mk bunun cinsiyetle alakasi yok erkeklerde kendinden yuksek maas alan istiyo
00 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar genelde zengin olup olunmamasına bakmayız. Sevgi göstermesi güvenilir olması karakterli olması daha önemlidir bizim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen o yüzden ne kadar efendi iyi erkek varsa yalnızlar
+1 yılBakar kardeşim her şey maddiyat değildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bakar ama para ve statüye bakar çoğu kız yabancıysa bakmıyor onda da dil sorunu var
20 YorumlaGönül işte otada konuyor b😆kada
Zengin fakir farketmez.01 Yorumla
Soran+1 yılEder
Bakmaz! Bakar ben insanlığına bakıyorum paraya bakmam diyen kızların samimiyetine asla inanmam!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmam ben de
+1 yılTC kızı bakar ağzın laf yapsın biraz tıp 2 gün sonra kendini bile verir takma bunları
00 Yorumladuzgun biriyse bakar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün adama da bakmaz bu kızlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenginler her zaman öndedir çünkü en iyi arabalara binerler en iyi mekanlara giderler para insana her zaman öz güven verir
20 Yorumla
+1 yılBakarım diyen yalan söylüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi adına konuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde bakmaz ama arasindan paraya onem vermeyen bir kac kisi cikar
10 Yorumla
+1 yılKolay kolay bakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendine yetemeyene bakmam ultra zengine gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok bence yakışıklıysa işler değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçasıbir isi gucu varsa evine cocuklarina bakabilecekse zenginlik önemli değil
10 Yorumla
+1 yılParası olmayan erkeği anası bile sevmiyor artık 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Bakan elbet var fakat genel olarak dediğin doğru.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun uzunsa bakarlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil aga
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Fakir erkegi sadece annesi sever
00 Yorumla
+1 yılBakmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyinsizsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYo bakabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alakası yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden yok?
+1 yılBen bakarım
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki bakarsın kanka bakmazsınız demedik zaten ya
- +1 yıl
Zahideler hep koca yürekli olur zaten
Soran+1 yıl@Godlike_Ruler_ evet abi maşallah bu zahidelere valla keşke bana da bir bakan zahide olsa sjjsjsjs
yoo bakar
10 Yorumla
+1 yılBakar illa ki biri.
00 YorumlaHayır, bakar.
00 YorumlaBu devirde zor sanki
00 YorumlaBakmaz tabiki
00 YorumlaBakar
01 Yorumla- +1 yıl
Bakmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakarım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakarsınız biliyoruz