6 senelik iliskimle kavga ettik. Askere gidiyor şimdide benim onu beklliycegimi bilmesine rağmen bana yolun açık olsun dedi. Terketti beni kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Planlı bir ayrılık bu. Askerden gelince anası biriyle evlendirecek biliyor. Kurtuluyor senden. Daha önceden planlamış. Defol git de
Evlilik adami değil
İstemiyo evlilik filan korkuzu var
Askerlik korkusu olabilir mi onu aldatacagimi düşünmüş olabilir mi
Öyle derler. Zamanını geçirdi seninle. şimdide başından atıyor. yapışma sende. askere gidince yalnızlıktan kıvranıp yazacak sana merak etme. o zamanda defol demelisin
Hayır yapismadimm
aldatılma korkusu da değil. Başından atıyor seni. Birlikte oldunuz mu?
Evet olduk ilki benim çocuğun yıllardan beri beraberiz
Bende öyle tahmin etmiştim. Üzülme. ne halin varsa gör de
Neden üzülmeyim ki vidanınla baş başa birakiyorum seni dedim değil bı sene yüz sene sonra da karşıma gelsen bugünü unutmam unutturmam dedim
İyi demişsin. oturmuştur içine. Ama merak etme. gitsin askere bak nasıl arıyor seni. o zamanda defol desen keşke.
Kaç ay sonra arar
Gitsin askere 3-5 gün sonra başlar orada oraya buraya sürterken canı yandıkça aklına gelirsin
Şimdi ki askerlik nasıl bilmiyorum
Nasıl hani surterken
Kısa dönemmi? nereye gidiyor? ne zaman gidecek?
1 sene sonra gelecekmiş
Yabancı bir yer sonuçta. şunu yap bunu yap diyecekler , oldukça can sıkıcı bir ortam ilk zamanlar özellikle. Ona iyi gelecek biri ile konuşmak ister. iyi günlerini özler. düşünme imkanı olur. bir sürü erkeğin içinde özler seni :)
Her erkek bekleyeni olsun ister onu bekliycegimi ve sevdiğimi biliyordu tartıştık kardeşi felç geçirmiş bende o kağıdı bilmeden burusturdum yırtıp zannedip bana tokat attı. Ara vermek istediğini söyledim ilki benim ona sahip çıkan bendim hala açık bı foto koysam kiskanir eder ama kendisini affetirmende s... Olup gidiyor
Bana hep sözler verdi evlilik adamı dehilim korkuyorum ya da seninle hep kavga ediyoruz seviyorum ama sen istediğim gibi değilsin diye her kavgamizda barismamizds biz birlikte olurduk bana ağlayıp evlenme teklifi ettiğini bile biliyorum
Ben ona o tokada rağmen yazdım o Tokat'ta rağmen yazdım bana dediği şey seninle. guzel zamanımız oldu ikiyi tanıdım yolun açık olsun kendi hayallarine ve hayatına yön ver dedi çekip gitti
Tokat mı. ok üzüldüm. artık hevesi geçmiş senden. oduna dönüşmüş. Kim oluyor ki vuruyor sana. Bence sen onu silmelisin hayatından. yazık etmiş ona verdiğin değere. inan o kağıt bahane olmuştur. o zaten bırakırdı seni
Evet tokat attı kardeşi felç geçirmiş ensemden tuttu o kağıda bak ne yazıyor naptiginin fskrinda misin diye bana tokat attı üstüne üstelik s... Olup gitti rahat bir şekilde
onu bırakamayacağını vazgeçemeyeceğini sanır. bence derhal sil engelle heryerden.
Zaten o beni heryerden engellemisti ben ona bugün fakeden yazdım aagzimin payını aldım
Çok yazık olmuş. Annen baban kıyamaz sana. saçının teline. Elin pislik adamı ensenden tutup tokat mı atıyor. Allah cezasını versin
Nolur yazma artık. Kendine haksızlık etme. Hayatında ihtiyacın olan o değil. Lütfen kendine değer ver.
Ona yazmıyorum yazmak istemiyorum
Tamam artık iletişimi kes. üzülme. çalışıyormusun?
Bana bu kadar kötü şeyler yaşattı bugun ona yazdıklarım iki hafta sonra ciğerine oturacaktir. Bı insan nasıl olurda ben ne yapıyorum demez askerde ne olucak benimle evlenir misin diye kandiracak edecek beni kısıtlamaya çalışacak bı g. t korksuu gelecek ona ama ben bugünü asla unutmam evet hemsireyim ben
Unutma tabi. ne güzel işin de var. unutursun inş. Bence kurtuldum diye sevinmelisin. o aşağılık psikopat. ama emin ol kıvrana kıvrana yazacak sana. o bilmiyor nereye gittiğini.
Cocuugun ilki benim ilk optigi kişi benim hattaa ben onu ilk öptüm 18 yaşında ben değer verdim ben ısrar rttim üstüne düştüm
Çok ta güzel bı kızım o daha çirkin
Haketmiyormuş demekki. sana o şiddet içerikli davranışları yapabiliyorsa gözünde hiç değerin kalmamış. sıkma canını. inş. geçecek üzülme. şükür evli değilim de. gerçek yüzünü gördün işte.
:) çirkin ve psikopat herifleri seviyorsunuz ama ya. Bundan sonra seçeceğin kişiyi bana sor lütfen :) kriterleri ben söylerim sana
6 seneydi kolay mı ilknkez vurdu bana
6 sene boyunca ihtiyacı vardı sana demek. artık işe yarar biri olarak ta görmedi , bekleyecek biri olarak ta. Evlenmek için plan yapacak kadar kıymetli de değilsin gözünde. Sevgiliyken bunu yaptıysa evlenince neler omaz ki. kadına şiddet haberlerine konu olursun maazallah.
Uzagimdaylkan unide bile beni bırakmadı uzağa gitti atandı aramizds 3 saat var gidip gelirdik gene simdi gene uzaklık çıktı hem tokat attı hem bıraktı gitti hakkım helal değil
Gelipte beni sarmalamadi askerde ağlar durur yazar eder bı ihtimal ama istemiyorim 6 senemi çaldı
Bide diyo ki seni tanımak seninle. yasamak güzeldi bide bunu diyebiliyo
Seni istemiyorum diye ne kadar rahatça yazıp etti ama.
Anlıyorum. yolda bırakılmayı çok iyi biliyorum. emin ol pişman oluyorlar sonra. Her mutsuz olduğunda aklına sen geleceksin emin ol. 6 senemi çaldı diyede düşünme. güzel günler yaşadın. kötü şekilde noktalandı sorun bu. allah a havale et. layığını bulsun de. Hak vs helal etmeyip onunla tekrar yüzyüze gelmeyi bile isteme
Ben ne olucak diyim mi bu lafları ağzına tıkacak ağlayacak ben aglaticagima ant içtim geldikten sonra bir sene sonra bile it gibi dolanocak peşimde
Sen erkeksin dimi her erkke ister ki hani bekleyen olsun beni seven olsun şimdi gidecek askere bazıları savgilisiyle. konusacak kimisi de terkedilecek pisman olucak
Biliyorum köpek gibi yalvaracak , gelmeden , askerde iken başlayacak hemde. nolur yüzverme. el kaldırdıysa sana kavuşsa sık sık yapacağı şey bu artık.
Yüz vermiycem tabi ki
Sen erkek misin
6 yıl emek ve en güzel şylerini ona vermişsin. zamanını bedenini gülüşünü sevgini. belki kimseye bu dadar saf ve güzel duygularla yaklaşamayacaksın. onun için hiçbir şey yapma. kötü cümleler için kelimelerini bile harcama
evet erkeğim :) neden sordun? profilim de erkek ama
Ona yazmadım daha bişey yazmam da bu saatten sonra kendisi bilir başını o dört duvar olarak vursun yedek astsubay olarak gitti sanırım
Beni bekleme bir sene dediginr göre yedek astubay olarak başvurmuştu er olsaydı 6 sene olucakti
:) onun yıkımı daha bir başka olur. vasıfsız gibi eğitime tabi tutulacak ya. çok canı sıkılacak gör çok sürmez arar seni
İzin gunlri oluyor mu beni bilgiendirir misin yedek astubaylik nasıl
Evet gittiği yere ve birliğine göre değişse de genelde haftasonu izinli olur ama şehir dışına çıkamaz.
Kaç gün izni oluyo
İzinleri nasıl yani
Haftasonu c. tesi pazar izinli oluyorlar.
Her hafta mi
Nöbet olmadığı zamanlarda her hafta. ama genelde nöbet yazarlar bir gün kışlada olabili. r
Sence ne zaman sonra arar eder
Merak ediyorum bı erkegin kafasına ne zaman vurur diye
:) Bir erkek olarak kimseye böyle bişey yapmadığımdan ne zaman pişman olunur düşüncem tahmin sadece. Ama alıştığın düzenden başka bir yere gittiğinde ortam da istediğin gibi olmadığından fazlasıyla sıkılacak , doğruyu yanlışı düşünür durur. Normal hayattaki koşturmacadan belki pişmanlığı çabuk olmaz derdim ama askerde bol bol düşünür. sanmıyorum 1 ayı geçmez iletişim kurması. hele ilk bir kaç gün zor olur onun için ve sana yazabilir
Peki askerliğe alışır mi sıkıcı değil mi bir sene de olsa
Yedek astsubaylık nasil bişey şimdi onu da bilmiyorum ama keşke er olarak. gitseydi
her şekilde sıkıcı. alışması 3-4 ayı bulur. alışınca bulunduğu yerde çapkınlığa başlar.
Cidden öyle mi olucak
Aldatma filan gece başka yerde kalma durumları olabiliyor mu
Evet. genel izlenimlerim böyle. nereye gitti?
Bilmiyorum nereye gittiğini
evet kalabilir başka biriyle
Of bilmiyorum
İçime. darlik giriyor
Biraz sabret. 6 yıl böyle bir kaç cümle ile silinmez. Onunda 6 yıllık bir yer işgali var beyninde. biraz sabırlı ol.
Bilmiyorum
Keman çalmayı öğrenebilirsin
Hicbisey istemoyorum onunla ilgili Allah belasını versin
Verir sen merak etme. Nerede yaşıyorsun?
İstanbul'da
Hemşire hanım bu şehirde bir erkeği unutturacak çok güzel aktiviteler var. en başta bir enstruman çalmak için kendini zorlamalısın. O kadar çok iyi oluyor ki.
şu an sinirlerim bozuk
Farkındayım :) gıdıklasak bile gülmezsin sen şimdi.
Ağlıyorum nasıl güleyim
Ağlama lütfen sil gözyaşlarını. komik videolar izle. bir film aç hadi. Lütfen bunun sana bir faydası yok. Psikoljin bozulacak. kendini düşün. bir an önce bu sıkıntıdan kurtulman lazım
O da ağlasın vicdanım öyle soğur
Biraz bekle lütfen. eğer dayanamıyorum bana dönsün dersen okur üfler getirirz onu sana geri
Büyücü musun
Yo büyücü değil mühendisim. ama büyü haricinde bişeyler biliyorum.
Ne muhendisisin
Elektrik.
Ne güzel
Evet. üzülme sen. biraz bekle. eğer kendi gelmezse getririz hiç endişen olmasın
Ben büyü yapmak istemem ki
:) büyü değil. bende yapmam. ama başka yöntemler var büyü değil. biraz sabret ama ağlamadan lütfen. iğne yaparken acıtmamalısın :)
Nasıl yani iğne yaparken acitmamalisin
Sen mutlu ve iyi bir hemşire olmalısın. Üzgün canı sıkkın olma ki iğne yaparken acıtma diyorum :)
Sabahtan beri hiç tanımadığım biriisi derdimi dinliyo
Bana iyi geldin teşekkür ederim
fake hesabın galiba
:) evet sakıncası yoksa
Sen nasıl uygun görürsen. Konuşur yazışırız uygun oldukça
Yazdım