Aile önemli bir kavram. Seni korumak için her şeyi yaparlar. Sen uymazsın sorun cıkar ama sana sırt dönmezler. Her zaman kucaklayıcı olurlar. El oglu ise seni ortada bırakır.
ailen sonuçta, seni büyütmüşler bu yaşa getirmişler. Görüyoruz sevgisinden emin olup sonra başına neler gelenleri tabii yine senin fikrin ama. Kimse için aileni karşına alma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İsterseniz edebilirsiniz bize sormanıza gerek yok.
Gün gelir bu çocuk seni yarı yolda bırakabilir. Ailen ise her zaman yanında olur. El oğlu için aileye sırt dönme
Ailem beni sevmiyor ve hep kısıtlıyor
Sevdikleri için kısıtlıyorlar işte. Bak hemen başkasına kaçma düşüncen oluşmuş. Güven vermiyorsun demek ki
Onlar böyle davrandığı için bunu düşünmek zorunda kalıyorum ama
Aile önemli bir kavram. Seni korumak için her şeyi yaparlar. Sen uymazsın sorun cıkar ama sana sırt dönmezler. Her zaman kucaklayıcı olurlar. El oglu ise seni ortada bırakır.
O beni bırakmaz ama gerçekten seviyor ve saygı duyuyor daha sonra da evleniriz 🥰
Sen bilirsin. Yarın bir gün tv programlarında görmeyelim de seni :D
Yok artık 😅 korkutmayın beni
dostum olabilitesi olan şeyleri soyluyorum benim ki tahmin.. Cocugu sen tanıyorsun, kafana göre. iyi aksamlar
Teşekkürler iyi akşamlar
Rica ederim iyi aksamlar dostum
Kaçıracak ama evlenmeyecek mi
Evet çünkü küçüğüm daha 😊
Ne küçüğü be o zaman küçücük kızı nie kaçırıo mikip bırakacak demedi deme
Düzgün konuşun sevgilim o benim
Lan ben seni uyarıom bana ne yoksa ağlayan sen olacan
asla asla kabul etme
Neden 🙁
evden çıktığın dakika geri dönüş yok ve bunu kullanır çok ezer seni
Ama öyle biri değil
şimdi göremesin kaçtığında anlarsın kaçanların %100 pişman
hayır etme
Neden
elin oğluna güven olmaz sonrasında yarı yolda bırakır. O zaman da ortada iyi kötü bir ailen kalmamiş olur pişman olursun
Ailem çok kötü, beni kısıtlıyor hiçbir şeye izin vermiyor ve sevmiyor. Ama onun sevgisinden eminimm
ailen sonuçta, seni büyütmüşler bu yaşa getirmişler. Görüyoruz sevgisinden emin olup sonra başına neler gelenleri tabii yine senin fikrin ama. Kimse için aileni karşına alma
Kabul etmemelisin tabi ki de
Mutlu olacağız ama 🙁
Biz ne dersek onu mu yapacaksın
Hayır fikir soruyorum çünkü zor bir karar veriyorum ve tek başıma karar veriyorum
Kabul etmemelisin
Ama niye 🙁
Yarın sana daha kötü davranacagi icin
Ailem kötü davranıyor o öyle biri değil
Emin ol oda yapicak
Ne yapacak
Sen onun için sığınmış biri olacaksın yeri gelecek bagricak şiddet belki
Ama ben onu tanıyorum şiddete meyilli biri de değil. Beni seviyor en azından ailemden daha çok sevdiği kesin bağırmaz ve kötü davranmaz
Tamam senin kararin
Teşekkürler
Rica ederim harcatma kendi
Etttt
neden