Bence zaten malum işi yapınca azgınlık azaliyordur ayrıca hayallerdeki kadınlar bacım veya ünlü olabilirler onlardan fa bize pek fayda gelmez bence
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Azgınlık değil benimkis zaten, hayalim böyle bi kadındı imkanında vardı, ama ben istemeden birine aşık oldum ve okadar dedim bu senin istediğin kadının fiziğine sahip değil çok küçük karım ama bir türlü vazgecemedim büyü gibiydi simdi çok pişmanım ama geri dönüşü yok
En fazla 5 sene sonra hepsi aynı. Bu evlilik denen şeye bu konularda çok fazla anlam yüklememek lazım.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bekarsin sanırım. Uzun boylu idi benim hayalim belli bir güzelliğe sahip olacak anlattım soruda benim karım tam tersi insan haliyle üzülüyor öyle kadınları gorunce
Yok ya kimse ilk aşık oldugu kadın ile evlenmedim benim hiç sevgilim olmamıştı yokluktaydim, çok ağır yaşadım ilk defa bi kizla konuşmak bana çok heyecan verdi istemediğim bir tip olmasına rağmen evlendim ama çok tatlıydı ya halen tatlı sadece sorun fizik
Sensin sapık ne alaka sapık ya hayalidmeki kadın ile evlenemedim diye ve öyle bir iadin istiyorum diye sapık mi oluyorum milelt nasıl aldatıyor akrisini neler neler yapıyor sapık değil ben mi sapığım
Ya ozenmiyorum o aldatanlar her türlü pisliği yapanlara sapık demiyor ama benim istediğim farklı diye bana sapık diyor o zoruma gidiyor istediğim bir kadin İle evlenemedim yalan mı soyleyeyim.