Esimin ailesi yuzunden cok huzursuzum?

Evet evleneli daha 3-4ay olmasina ragmen tahammul seviyem sabrimi bitirdiler diyebilirim. Esimin ailesi Yani KV istiyoki her hafta geliyim hatta haftada daha cok kez geliyim vs ve bende elbette yapmiyorum. Her kafami gördugunde nerdeyse ayni sey ” gözukmiyosun ortalarda ” dedi bu haftasonu bende daha gecen hafta bayramda burdaydim biliyosun 5 gun Calisiyorum 2 gunde bi haftasonum var dedim. Ben ne desem bi kadin olarak beni asla anlamicak cunku cok cahil ve Sanki ben Sadece Onlarin Emirleri altinda olmak zorundaymisim gibi davraniyolar.
Alttan alttan baska gelinlrtiyle karsilastiriyolar ben anliyotum mesaji ama umursamiyorum. Soguk ve resmi takiliyorum cunku sınır ne bilmiyolar.

Görumcem benden 11 yas buyuk olmasina ragmen turlu yalanina ve gicik hareketlerine maruz kaldim tabi bunu esim sessiz falan diye acikta yapmadi alttan alttan ve fazlasiyla kiskanc ama cok seviyomus gibi gereksiz samimiyet göstermeye calisir. Bana nispet yapar cok seyi ama ben Hic birinide umursamiyorum. Ben resmi durdukca Onlar ustume ustume geliyo sınırlarımı fazlasiyla zorliyolar. Esim arada kaliyo ve Bunlarin hayati tantana oldugu icin bende kacga gurultu kaciniyorum daha az görusuyorum evlendigimeen beri her hafta gittigmizde oldu ve cok bunaliyorim Esime sen kendin git dedim kac kez tartistik.

2 haftada bir kalabalik Yani Esimin kardesleri yokken kv ye gitmeyi dysunuylrum ama bu sikayetleri yuzunden artik onuda istemiyorum. Bana akil verin inanin sinir hastasi oldum.

Esimin ailesi yuzunden cok huzursuzum?