Finansal okur yazarlık öğren hisse senetleri, tahviller, var bunları araştır küçük küçük alarak paranı gelecek için arttırırsın hisse senetleri orta uzun vadeli yatırımdır ufakta olsa gelirin vardır az az al bide finansal okur yazarlık öğren hayatta para kazanma altarnatifi çok kendinizi başka şeylere mahkum etmeyin
Hayatın boyunca senle kalacak bu şey haberin olsun. Çoluk çocuğa karışırsan eğer ve kız çocuğun olursa yüzüne nasıl bakacaksın? Ya da kızın senin yaptığını yapsın ister miydin?
Saçmalama yapma bunu ya ne gerek var Yani çok mu paraya ihtiyacın var ya da bunu yapma sebebin ne rahat para kazanmak mı neden buna kalkışıyorsun şimdi sen �leride çok pişman olursun arkadaşım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yapma paraya ihtiyacın varsa çalış ne bilim yatırım yap az az
Bana nasıl yatırım yaocsgimi söyler misin
Finansal okur yazarlık öğren hisse senetleri, tahviller, var bunları araştır küçük küçük alarak paranı gelecek için arttırırsın hisse senetleri orta uzun vadeli yatırımdır ufakta olsa gelirin vardır az az al bide finansal okur yazarlık öğren hayatta para kazanma altarnatifi çok kendinizi başka şeylere mahkum etmeyin
Yatırım fonları var araştır öğren bunları
Nasıl yapacağını bulamazsan sorabilirsin yine
Bide ufak paralarla başlamak için en iyi seçenek halka arzlar bunlara katıl iyi ufak ufak artar paran
Hayatın boyunca senle kalacak bu şey haberin olsun. Çoluk çocuğa karışırsan eğer ve kız çocuğun olursa yüzüne nasıl bakacaksın? Ya da kızın senin yaptığını yapsın ister miydin?
Büyük söz
Güzel bir ornek vermişsin helal olsun evlenmeden önce birşeyler yapan kızlar evlenince acaba kızlarını nasıl yetiştirirler
Saçmalama yapma bunu ya ne gerek var Yani çok mu paraya ihtiyacın var ya da bunu yapma sebebin ne rahat para kazanmak mı neden buna kalkışıyorsun şimdi sen �leride çok pişman olursun arkadaşım
İhtiyacım var
Neden
Arkadaşım soru sorma yaz
Reel görüşmek istersen bende destek olabilirim
bu da mi paraya döndü hayrina yap ne parasi
Satma kendini mk mal mısın
He öyleyim
Anan baban terbiye vermedi mi
Vermedi
Belli
Belli
Aynen
Aynen
Para lazımsa sorun değil
Kanka seni dinleyebilirim en azından kafa olarak rahat olursun. Sadece derdini dinlemek istiyorum
Gel benle de para ile seksting yap
Uygun ise banada atsana
Nudeye para veren maldır iste isteyebildigin kadar
Neden böyle bişey yapıyorsun
Para lazım
Ne kadar lazım
Üç bin
Azmış
Nude nedir
onun yerine video çek daha çok kazanırsın
haklisin ihtiyacindir her fotoya 300 iste
Ozamn ben beleş çalışmışım