Sizce napsammmm?

benim sevgilim vardı daha çıkalı 1 hafta anca olmuştur. Birgün geldi dedi kardeşim öldü falan. Sana mğsait olunca yazıcam ev mğsait değil dedi. İşte birkaç gün sonra görüntülü aradı ağlıyordu aramayı kısa tuttu ve kapadı. Anlayışlıydım en doğal hakkı , yazdığım şeylere ya görüldü atıyordu ya da bakmıyordu. Gene sorun yoktu. Ama baktım birkaç gündür takip ettiği insan sayısı artmış. 277 den 283 e çıkmış. Ben yobaz değilim edemez demiyorum sadece müsait değil ama nasıl birkaç günde 6 kişiyi takip edecek vakit buldu? Ona dedim takip ettigin sayı artmış, yazmamı istemiyosan yazmazdım dedim bana “müsait değilim” dedi bende daha yazmadim.
Sizce yalan mı atiyor yoksa özelikle mi benle konusmak istemiyor. Acikcası bu durumu yaşayan birisi mğsait degilse bence 6 kişi artık (kız bunlar büyik ihtimal) takip etme zamanı buldu bilmiyorjm sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kardeşi cidden öldü mü bilmiyorum ama gene de benle konusmamasını anlıyordum sonucta o durumu yasiyor. Ama sadece takip ettigi sayısının artıp, bana mğsait deglim demesi tuhaf geldi
Sizce napsammmm?