Erkek niye susar tek kelime etmez? 8-9 aydır sevdiğim bir çocuk vardı bana hiç cevap vermemesine rağmen sürekli yazdım ben, onu ne kadar sevdiğimi biliyor. Ama engellediği zamanlar da ağzıma geleni yazıyorum bugün yine yazdım mesela küfür kıyamet. Ama asla tek kelime etmiyor. Ulan taş olsa bi çıkar sktır git beni rahatsız etme derdi anlamış değilim.
Nargile içiyor olması için bile nargileci k€ko dedim kaç defa ne bileyim bugün “g^tunu biksinler senini yazmışlığım bile var gözüm dönüyor üzüldüğümde ama tek kelime etmiyor
Nargile içiyor olması için bile nargileci k€ko dedim kaç defa ne bileyim bugün “g^tunu biksinler senini yazmışlığım bile var gözüm dönüyor üzüldüğümde ama tek kelime etmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Değmeyen birine neden bu kadar deger verdin? Ve hala deger vermek için bir yol arıyorsun. Hayatında ona yazdığın zamanlara değer biri miydi bu kadar. Ne kadar peşinden koşarsa o kadar yazmaz vazgeçtigini anlasaydı gelirdi
Sevmiyo seni demekki bu kadar çaba niye takıntılısın sanırım
Ya ne sevmesi ya ne sevgisi telefonumu sevecek adam saçma sapan konuşmayın bir yaşanmışlığımıx yok birbirimizi tanımıyoruz bile sadece ben gördüğümde aşık olmuştum olay bu. Ayrıca ben bana niye karşılık vermiyor demiyorum soruyu düzgün okuyun. Küfür hakaret ettiğimde bile tek keşime etmiyor bu garip değil mi diyorum neden sevgime karşılık vermiyor demiyorum
Alla alla seni kaleye almıyo demekki s. klemiyo cevap verecek kadar önemli biri gibi görmüyo demekki gözünde hiç bi değerin yok sokaktan geçen sıradan biri gibisin demekki
Aynen kardeş sen sokaktan geçen biri sana hakaret ve küfür etse aynen kale almazsın zaten aynen
Almam tabi neden kaleye alıp onun seviyesine ineyim. Ve bu bi kızsa bide
İlk gün canım mısınız dedim diye bir de hakaret ediyorsun diye dellenmişti. Şimdi senin g^tunu biksinler yazmışım oralı bile değil
*saalak mısınız dedim diye
Demekki umursayıp ciddiye almak istememiş. Korkmuş belliki senden uğraşırsam sonuçlar farklı yerlere gidecek die sessiz kalmayı tercih etmiş