Sekiz dokuz Aydır sevdiğim bir çocuk vardı asla cevap vermemesine rağmen sürekli yazdım ben, onu ne kadar sevdiğimi biliyor. Ama engellediği zamanlar da ağzıma geleni yazıyorum bugün yine yazdım mesela küfür kıyamet. Ama asla tek kelime etmiyor. Ulan taş olsa bi çıkar sktır git beni rahatsız etme derdi anlamış değilim.
Nargile içiyor olması için bile nargileci k€ko dedim kaç defa ne bileyim bugün “g^tunu biksinler senini yazmışlığım bile var gözüm dönüyor üzüldüğümde ama tek kelime etmiyor
Nargile içiyor olması için bile nargileci k€ko dedim kaç defa ne bileyim bugün “g^tunu biksinler senini yazmışlığım bile var gözüm dönüyor üzüldüğümde ama tek kelime etmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Engelliyorsa nasıl yazdığını görmesini bekliyorsun?
Offff buna mı takıldın. Bir şekilde yazıyorum demek ki dimi… engellemediği yerden yazıyorum siz sorulana yorum yapsanız
Evet buna takıldım, anlamaya çalışıyorum ama bi acayip iş çünkü. Bazen cevap vermemek de en büyük cevaptır ya da kafasında sana dair netlestiremedikleri vardir. Ne bileyim belki de gördüğünü düşündüğün yerde görmüyordur diğer arkadaşın dediği gibi, o da mantıklı.
Hayır boş instagram hesabı açıp biyografiye yazacağımı yazıp takip isteği atıyorum hepsini görüyor eminim
Heh sonunda tekniği öğrendik bu güzel oldu ben kullanırım bunu zamanı gelince. Sürekli yapıyorsan anlamıştır artık sallamiyordur, bakmiyordur. Sana evet demedigi ya da gelip bir şey demedigi sürece hayır olarak kabul et. Bu kadar şeye rağmen olmuyorsa durum bu şekilde yani, haberin olsun.
Yahu ne eveti hayırı ya. Ben cevap versin demiyorum sevgimin karşılığı yok. Ama küfredip hakaret ettiğimde bile bir karşılığını vermiyor diyorum bu ilginç
Ben de diyorum ki bir hic olarak düşünüyor olmasin seni? Cevap vermeye bile tenezzül etmiyor sonuçta yani sana hayır diyor cevap vermeyerek.
Kardeş neye hayır ya ne hayırı ne saçmalıyorsun sen. Ben 9 Aydın yazıyorum ne eveti hayırı allah aşkına. Ettiğim küfre bile tek bi karşılık vermiyor diyorum ben ne diyorum sen ne diyorsun ya
Biri sana dümdüz sövse aaaa ben bu kişiyi bir hiç olarak görüyorum mu diyeceksin
Offf cocuk okudugunu mu anlamiyorsun diyorum ki sana onun gözünde bir hicsin gram değerin yok ki seni cevap vermeye bile layık görmüyor. Bunu sana layık görmeyen adam mi seni isteyecek? Umut etmeyi birak artık kendi yoluna bak 8-9 ay zaten yeterince kaybetmissin. Bırak artık şunu anlaminda diyorum gelmiş bir de bana kelime yapıyorsun cidden bunu anlamıyor musun okuduğun zaman? İlla tek tek mi yazmam gerekiyor?
Ne çocuğu lan ergen senden kaç yaş büyüğüm ben. He he aynen kesin umrunda değildir aynen. O yüzden whatsapptan bir ay boyunca engellemedi o yüzden ne zaman yazsam anında açıyordu mesajlarımı aynen
Seninle mi uğraşacağım ya cevabını git başkası versin. Yaklaşık bi 8-9 ay daha bekle o zaman.
İlgi alanında değilsindir.
Ben neden güzel cevap verir demedim detayı okursanız lütfen
Sessize al butonuna aldıktan sonra yazdıklarının bildirimi gitmiyor.
Hayır yahu ben başka yerden yazıyorum yazdıklarımı gördüğünü de biliyorum