uzun ilişkim bitti 5 ay önce hala seviyoruz birbirimizi ama anlaşmamız imkansız artık kabullenmeye başladım ama isteğime göre birini bulamıyorum bu devirde kalmamış sanırım düzgün kişi
çok güzel bi kızım akıllıyım cilveliyim ama hiçbi zaman sevebileceğim her şeyiyle bana uyan birini bulamıyıcak gibi hissediyorum daha19 yaşındayım saçma düşüncelere kapıldım belki de ama bilmiyorum sizce fazla mı karamsarım
çok güzel bi kızım akıllıyım cilveliyim ama hiçbi zaman sevebileceğim her şeyiyle bana uyan birini bulamıyıcak gibi hissediyorum daha19 yaşındayım saçma düşüncelere kapıldım belki de ama bilmiyorum sizce fazla mı karamsarım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşın daha çok küçük bence cilveden sevgiliden çok kariyer düşün kariyerli bi kadın ileride istemediğin kadar erkek çeker
ben buna katılmıyorum ya her şey kariyer değil kariyer yapıp 35 yaşına gelmiş ama yalnız insanlar da var hem kariyer hem aşk ikisini idare etmek en güzeli
Ben öyle yaptım ama ikisi bir arada imkansız
imkansız değil çevremde çok örneği var bi de her şey kariyer değil arkadaşım rastgele bi bölüm okudu sevgilisi öğretmendi sonradan pilot oldu şu an çalışmasına da gerek yok gayet eğleniyo
Bende öyleyim birkaç senedir ariyorum birini ama yok düzgün kısa kalmamiş ülkede
Kızla konuşuyorum 2 attede 1 cevap veriyor sonra öğreniyorum ki sevgili varmış
off ne değişik insanlar ya bi insan niye böyle bi şey yapar
Türkiyede bir erkeği sadece kız bulması zorken bir kızın erkke bulması kolay ama düzgün birini bulması gerçekde. Zor umarım bulursun istediğin gibi birini
Bir erkek olarak bile 100 lerce erkeğin içiden sadece 5 6 tanesine düzgün derim
umarım denk gelir
Komik ya hala seviyoruz birbirimizi diyorsun ve istediğim gibi birini bulamayacak mıyım diyorsun.
birbirimize hiç uygun değiliz evlensek de sonu boşanmaya gider artık acı çekmekten yoruldum ve başkasını sevmek istiorum ne var bunda?
Sevemeyeceksin o adama üzülüyorum
birini zaman geçirdikçe bi şeyler paylaştıkça seversin hayatıma biri girsin seviyim istiyorum
İyi akşamlar
19 yaşımdayım dediğin zaman üstte yazdığın her şey komik oldu
tamam da şu an birini bulup sevsem 6-7yıl sevgili kalsak evlenmek isterim 25-26 da
6-7 yıl sevgili kalınmaz, kalınırsa evliliğe bir şey kalmaz. Çok toysun üniversiteye falan gidersen anlarsın
bizzat yakınımda 7-8 yıllık sevgili olan ve sürekli aynı evde kalan kişi evlendi sevgilisiyle neden olmasın
üniversitedeyim zaten
Sonra da aldatıldı mı asdfg
Ben de öyle hikayeler biliyorum ama hep aldatmalı 😬
hayır
Ne istiyosun ki
uzun boylu endamlı tip olarak yakışıklı olması şart değil sakallı kariyerli iyi aile çocuğu aşık olabileceğim evleneceğim kişiyi arıyorum lfşdmdşd
Umarım bulursun
inşallah
Nerde yaşıyorsın
Ankara
Boy kilo
165 48 ne alaka
Merak ettim seni fiziğin falan da dÜğün güzelmiş
güzel bi kızım zaten ama adam gibi birini bulamadım
Onu anladım zaten ona isyan ediyorsun ya 😂😂 okul peki?
okulumun ne önemi var şfiföfd
Okuyor musun ya da liseyi falan bitmedin mi ne demek ne önemi var
üni okuyorum
Ooo süper o zaman yani senin içinde sakıncası yoksa bir birimizi biraz tanıyalım mı
hayır tabii ki
Sorun ne?