Ailede sevgiyle, kültürle büyütülmüş erkekler kadını el üstünde tutuyor, hediyeler alıyor saygı ve sevgi çerçevesinde konuşuyor. Ama maddiyat ve kültür biraz düştüğü anda kadına düşman kesilmiş bir sürü erkek var niye? Neden bu kadın düşmanlığı?
Biz efendi hanımcı erkeklerden devam 🤍🧿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Masum kadın da pek kalmadı ama bee suçu tamamen erkeklere de atamazsın bence
Yaaani doğru insan doğru insanı bulur ya
Herkes hakettiğini bulsun diyelim o zaman
Bence maddiyat ağrıyan kadin cok oldugu için ve o durumda olanlara bakmiyan cok var ona isyan ediyorlar
Erkekler de maddiyat arıyor meslek arıyor bu devirde zaten bunlar normal şeyler
Maddiyati genelde kadınlar arıyor sen bile diyorsun hediyeler aliyor sürprizler yapiyor maddiyati düşük olan onlari yapamadıgi icin tercih edilmiyor parası olmayani sadece annesi sever baskasi sevmez Tabiki istinisalar var ama cogu oyle maalesef
Dostum süpriz yapmak prada cüzdan alıp hermes mont almak değildir. Çiçek de hediyedir. Kahve ısmarlamak da jesttir. 20lerini ortalamış insanlar bunları bile yapamıyorsa bence geçmişini sorgulasın ya da ilişkilerden uzak dursun o yaştan sonra abes çünkü unutmayın kimse 50 liralık kahvenize muhtaç değil 50 lira para değil artık.
Herkes senin kafa yapinda degil maalesef senin gibi kendini yetiştirmiş olan fazla yok zaten iliski iki insanın birbiriyle uyuşması olmasi lazim ama bu devirde cogu iliski menfaat icin kuruluyor kadindada erkekte de var boyle iliski ariyan
Bu Türkiye'de o hale dönüşmüş gerçekten ama çok temiz Türk erkekleri de var cidden
Var kadınlarda var maddiyat aramayan temiz seven ama sunu gördüm genelde dogru kisinin yanında genelde yanlis kisiler var ve dogru kisiler hep yanlışları tercih ettigi icin iliskiler bu denli kötüleşti
Umarım herkes kendine yakışanı bulur
Keske oyle olsa ama maalesef hayat toz pembe degil burada bile görüyoruz sevgilimden nişanlımdan korkuyorum deyip evlenenleri hayati boyu korkuyla yaşayacak belki o evlilik yuzunden olecek gerekirse ask sevgi hayatlarında olmasin düzgünce yasasin o insanlar ya da nafaka icin evlenen insanlar var maalesef hayat cok kotu ve insanlar birbirine guvenmiyor
Alakası yok kadınların paralı erkeklere daha yönelmesi bunu doğurdu aslın da
Bence kibarlık önemli ve erkekler bir yaştan sonra geleceği parlak olmalı maddi olmasa da akademik başarı yani kimse kafede sürten kadını aşağılayan erkek beğenmiyor artık
Ben üniversite okumadım lise mezunu bile değilim ama ticarette başarılıyım saygı sevgi karakter arayın para mutluluk satın felan almaz başarı motivasyondur.
Ne kadar iyi olursan ol aile kültürü ve üniversite kültürü alan insan yine de farklı olur. Niyetten bahsetmiyorum. 5 nesil verilir insana gelişmesi için. Mesela benim dedelerimin hepsi üni mezunuydu böyle şeyler kültürleri ve hayata bakışı etkiler. Senin çocuğun da senden kültürlü olacak bu böyle merdiven gibidir.
Ben böyle şeylere inanmıyorum maalesef insanın her şeyden önce karakteri olmak zorun da karakter yoksa bilgili olsa ne olur mesela benim büyük dedem paşaydı ailemin coğu da asker mesela ben değilim olmak zorun da değilim Avrupa da üniversite mezunu prof cocukları polis olabiliyor elektrikçi inşaatçı bile oluyor daima saygı var biz de bu yok geleneklerimize böyle bağlı olmak bana doğru gelmiyor Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.
Şerefsiz pic erkeklerle takılıp sözde düzgün efendi erkek isteyenler düşmanım
Öyleleriyle takılmadık selamlaşmadık bile dostum be
Belli oluyor. Hepinizi görüyoruz. Gece kulüplerinde sevişip öpüşün birlikte olun sonra gelin buraya "erkekler hepiniz aldatıyorsunuz, hepiniz aynısınız" Evlenmeden önce her boku yaptın zaten evliliğe ne kaldı?
orası kimseyi bağlamaz bunu diyen erkek de yapmamalı herkes layığı ile yani
Her şeyi yapıp burada veya başka yerde zırlamasın yaptıklarının arkasında dursun.
Sözde dış görünüşe önem vermeyen kızlar, fiziksel engelliyim diye adres sormaya gittiğimde tip tip bakıp gidiyor.
O onların y4vsaklığı her insan aynı değil o yüzden ne diyoruz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻
22 yıldır iyi insan yokmuş demek ki karşılaşmadım.
Hassktirlan efendi erkekmis nerde pic var altindan kalkmiyonuz bu lafim ozellikle sana degil genele
AYYY BOŞ
Maddi durumu düşük olan adamı kızlar umursamadığı için.
onlar da kız beğenmiyor zaten
aşkım o maddi yönden ve huy yönünden düzgün erkekler nerde hemen söylüyorsun ahahaha bir tane bulsam öyle kaçırmam
Para olmadan nasi hediye alcaz knk
Ve hanimci koleyim ben hanimima taparim
kanka illa gidip hermes al diyen yok ki jest ayrı olay
Onu yapiyorum hanimim. ne derse o olur
Efendi hanımcı erkekler genelde çulsuz olur
Alakası yok 😅
Var bence
Tamamen karakter meselesi, maddi statü değil.
Kim canını yaktı senin :D
Kimse benim canımı yakamaz çünkü çevremde kültürsüz insan yok mlsf
Allah aşkına. Kültürsüz olunca mı canını yakıyor insanlar :)
aynen öyle otomatik bi düşmanlık yükleniyor bünyelerine kadını altta görme cart curt
Nerde görmeleri gerekiyor kadini. Kadin olduğu için mi altta görüyorlar. Ya da kadın olduğu için mi bjr nokta belirlemeri gerekiyor.
Bos yaptin
yooo
Eziklik duygusu. s
olabilir
Bence bir kız babasının evinde nasılsa o standartın altına asla düşmemeli
asırı doğruuu helal konus be
Helal ln Seyit aferin ln sana 😂😂😂