Bugüne kadar kaç kişinin ruhuna dokunup onu iyileştirdin?
Bugüne kadar kaç kişinin ruhuna dokunup onu iyileştirdin?
Bunu saymadım. Fakat birçok insana iyiliğimin dokunduğunu biliyorum. Bu maddi olarak değil. Senin de belirttiğin gibi ruhuna dokunarak yaptığım bir şey.
Ne güzel 😌
Hiç kimsenin ruhuna dokunmadım zaten kimsenin ruhuna dokunmak gibi düşüncelerim de yok maalesef. beni seven olursa karşılıklı duygu yaşayacağım birisi çıkarsa karşıma o zaman evet tabi ki de şansımı denerim o kadını mutlu etmek ruhuna dokunmak için. ama beni iyileştiren kimse çıkmaz çıkmadı da. kendi yaralarımız ile yaşamayı öğrenmek zorundayız
burada bile bilmediğim ama tesir ettiğim kişiler olmuştur..
Bilmem habersiz kimlerden duâlar almışım haberim yoktur.. Belki kimlerin duâları yüzü suyu hürmetine hâlâ yaşıyoruz..
Kimsenin "ahı" olmamak için yaşadık, yaşıyoruz..
Bir insanı büsbütün iyileştiremedim, bunun beyhude bir çaba olduğunu da çok sonra fark ettim. Elimden geldiğince birilerinin yarasını sarmaya, dertlerine ortak olmaya çalıştım. Bazen hiçbir şey yapamasam da oturdum ağladım, aynı hisleri paylaştığımı belli etmek için. İnşallah farkında olmadığım daha nice güzel şeylere vesile olmuşumdur...🌿
Cevap
25Cevap
Bir çok insanın ruhuna dokunmuşumdur ama iyileştirme konusunda kararsızım..
Sormam ki söylemezselerse de bilemem ama beni yakından tanıyanlar hoşlanırlar iyi vakit geçirdiklerini huzur verdigimi iyi bir insan olduğumu dostluğumun iyi olduğunu söylerler... Pantermiydi o karanlık öfkeli adam bir an ürktüm ya yay mı öyleymiş o zamanlara denk gelmek istemem 😅
ve sonunda kaslı birisi değil de çok güzel bir paylaşım helal kız 😀
😃😃😃 keşfetim tövbe ediyor 😃
gerçekten de öyle hahahahah kızzz 😂
Bugüne kadar kimseyi iyileştirmek için kimseyle birlikte olmadım
İlla aşk olmamalı ki bu
Konu etiketi aşk ilişkileri olunca…
Herşeyi barındırıyor 😃
Bu güne kadar yalnızca bir kişinin kalbine, ruhuna dokundum, o kişide benim kalbime, ruhuma dokundu.
😌😌😌
Çok kişinin hayatına dokundum.
Yerle yeksan ettiklerimde oldu, tek saniyesini bile tekrar yaşamak isteyenlerde.
Hayata toz pembe bakmıyorum bacı
Yapa bileceğim yardımı yapar oradan uzaklaşırım minettarlığa alarcim var
Bilmiyorum. Ama bir öğretmen olsaydım bir sürü hayale, ruha ve saf kalbe dokunmuş olacaktım..
İyilestirdiklerim beni sırtımdan vurdu o konulara pek girmiyorum
Kendi ruhum hariç çoğu ruha iyi gelmişimdir ama kendimi kurtaramadım.
3 diyorum. Bu 3 şahıs sayemde iyileşip beni hasta etti.
İyileştirmeye çalıştıklarım oldu ama onların bana bıraktıkları sadece hayal kırıklığı
Dokunup iyileştrdiğim 3-4 kişi hayatımın içine etti bidaha yapmam
Meslek gereği sanatçı ruhlara birkaç fırça darbesi atmisligim çoktur diye düşünüyorum dude
Bilmiyorum ama kimin hayatına girersem ona mutlaka bir şeyler katarım.
Ben hep iyileştirip bırakılıyorum yazık bana
Yiaaa 😢
Emin olduğum 1 kişi var
O da kardır
Evet ona kar oldu
Sadece ona mı olmuştur 🤔
Evet tam olarak öyle oldu maalesef
🙄Neden maalesef acaba bende merak ettim
İnsan her şeyiyle birine inanıp, onun için yaşadığında sadece unutularak karşılık alınca maalesef demek geliyor içinden
Kıymetini bilememiş her kimse" Herşeyiyle birine inanıp onun için yaşadığında "etkileyici üzüldüm🥺
En kötüsü de şu söylenen şeyin insanın içine bir nebze olsun su dahil serpmemesi. Belki fikir değişecektir ama insanın inancını kaybetmesi berbat
Bir çok öğrencinin
bunu direk gelip söyleyen olmaz herhalde
mümkün oldukca..
Saymadım kaç oldu
Ben şöyle dokunurum ii hayattan soguturum
Kim ruhuna dokunduysam ihanet etti
Ben hasta eden cinstenim
Başarılı değilim bu konuda
O kadar çok kişi var ki
Bir çok kişinin ama kimse bana dokunamadı
Çok kişinin ama inançtan kaynaklı değil
Kimse haketmiyo