Aldatıyor muyum?

Benim 10 aylık bir ilişkim var en başında benim üzerimde titreyen insan artık beni umursamaz her söylediğim sözü büyüten sen böylesin söylesin diyen bir insan oldu bizim ilişkimizin en başında beni o şey açısından kandırdı seni asla bırakmayacağım bunu yaparsak şöyle olacak böyle olacak kavga etmeyeceğz diye ve hatta yok bir cin gördüm o kız benim senin değil dedi bana vs vs sonuç olarak beni çok güzel kandırdı ilişkimizin 4. Ayında iş için Antalyaya gittmişti en güzel anımızda durdu ve dedi ki ben bir olay yaşadım vicdan azabı çekiyorum sana söylemeliyim dedi ve aldattığını itiraf etti aralarında farklı açıdan hiçbir şey olmadığını söyledi ve inandırdı gerçekten o olaylardan sonra beni suçladı senin yüzünden oldu vs vs ben bunu affettim çok sevdiğim için ve böyle bir boku yediğim için kendimi ona şartladım sonuç olarak başta benim için yalvaran adam beni elde edince artık ben ona yalvaracak duruma düştüm bana karşı kesinlikle bir şey hissetmiyor eminim ama ben intihara kalkıştığım için benimle birlikte benim kız karkadaşımın sevgilisinden kıskanıyor sorun çıkarıyor ama kendisi mahalledeki kızlarla top oynuyor voleybol oynuyor ben kıskanınca sorun çıkarıyor ben böyleyim demelere başladı 24 yaşında işi gücü yok araba alıp satıyor arada bir kıskanıyorum ama belli edemiyorum ettiğim zaman ayrılamay çalışıyor sen kendi hatalarına bak diyor hatalarımda şunlar kendisini kıskandığım için sinir krizi geçirirdim arabasından gece yarısı inerdim eve gitmeye çalışırdım bağırırdı ben ona bağırırdım rezillik çıkartmış oluyormuşum rezil ediyormuşum ben onu daha önce yanıma adamlar gelirdi rahatsız mı ediyor seni diye sorarlardı bana onlara diklenirdi bende yok rahatsız etmiyor derdim çok oldu böyle olaylarımız işte öyle bana bir şey söyleyin lütfen ailesini tanırım bilirim o da benim ailelerimizin içine kadar girdik ben bunu unutamıyorum seviyorum ama eski halini seviyorum ne yapabilirim?
Aldatıyor muyum?