Aşk İlişkileri Erkeklerin kizlara ihtiyacı var ama kizlarin erkekleri umursadigi yok erkeklere ihtiyacı yokmu bu kizların sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler koşturuyor Erkekler hep istiyor Erkekler çıkma teklifi ediyor Erkeklerin kizlara ihtiyacı var ama kizlarin erkekleri umursadigi yok erkeklere ihtiyacı yokmu bu kizların sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gizemliadam19 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı. Yaşın bi 24 25 e gelsin bak bakayım o zaman kim kimin peşinden koşturuyor. Bizim koşturma amacı biraz farklı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizin amaç ne? Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de ve Arap Yarımadasında böyle bir aptallık var.Onun için kadınlara değer vermiyorum. Gereksiz bir çaba olarak kalıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes egosuz olsa ooooo Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Erkeklerin kadınlara ihtiyacı yok. Sen hiç ormanda tek başına ağaç kesen ya da tek başına balığa giden gördün mü? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Var bence erkeklerin girecek bi mağaraya ihtiyaci var bence Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl 31 yaşındayım hiç koşturmadım. Hep bi yemeğe çıkmakla başladı. o yüzden sünepelerle kimimizi karıştırma 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 31 e devam ozamn bebek Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Yaşasın 31 😂 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Ne cenabet bir yaştayım 😭 Yorumla Soran +1 yıl Buyaşta 1 sene geçirmek zor olsa gerek🤣 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Sorduklarında 92 liyim diyorum 😭 Yorumla Soran +1 yıl Hdhdjr Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kızların seçeneği bol oldugundan pek sallamiyorlarn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin ama duşün 1 kiza sosyal medyadan bin abaza yaziyor herkesin dötü kalkar ister istemez Yorumla mostotorto +1 yıl Katılıyorum 🤝 Yorumla
Ruholojik Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. herkesin karşı cinse ihtiyacı var hem ruhsal hem bedensel olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nebilim bazen herseyden öte gurur var Yorumla Ruholojik +1 yıl knk en son 15 yaşındayken hoşlandığım çocuk uğruna gururumu yok saymıştım o zamandan beri gurursuzum Yorumla Soran +1 yıl Nebilim knk ister istemez insanın gururu 1 adım onde oluo ister istemez keşke aşkta oyun gurur kavga kural olmasa ama iştee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalbin kotu işte umursamiyosun cocugu ne halin varaa gor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Umursayinca unutuluyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E nolcak peki hep boyle umursamiycanmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kotu kalbin varmis ya keske karsina cikmasaydi o yazik adama insalah daha iyisini dogru birini bulur amin sen sahtesin Yorumla Soran +1 yıl Ben onu umursarsam o beni umusamaz daha sonra bu iş boyledir ben hatayi 1 kere yaparim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su an umursuyomuki seni boyle yaptign icin Yorumla Soran +1 yıl Hep bakiyor aşik gibi konusuyor benle Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Peşinden koşmaya gerek yok kız erkek olgun olursa bir birini ister 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Olgunluk meselesimi sadece Yorumla Romantik_Biri +1 yıl O ayri bir şey begenmeler var karşılikli ama seni isteyen nikahlar kaşar muamelesi yapmaz Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olmaz direk nikahmi yapar bunumu anlamalıyım sjjejen Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Git bul birini evlen banane ya Yorumla Soran +1 yıl Aaaa bune bole direk evlen olur mu Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Sen kocanı deli edersin zaten yazık yani Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Evlilik sana göre degil Yorumla Soran +1 yıl Özgurluk laiklik isterim istedigimi giyerim kimse karışamaz Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Sen evde kal daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Sevgili evi olur mu jdjdhdb Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Olmaz o kız Yorumla Soran +1 yıl Niee kii neolcak bugun ona yarin sana udjejej Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Sen bakiremisin Yorumla Soran +1 yıl Deilim :) Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Neden sevgilinmi var yaş kaç Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kimsenin peşinde koşmadim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep erkekler çaba sarf ediyor kizlar umursamiyor lezmi bynlar shehej Yorumla Mkocbas +1 yıl Bilmem belki oyledir Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Malum görsel geldi aklıma. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi gorsel hdhdje Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Feminizm yürüyüşündeki pankart. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşın bi 24 25 e gelsin bak bakayım o zaman kim kimin peşinden koşturuyor. Bizim koşturma amacı biraz farklı
Sizin amaç ne?
Türkiye'de ve Arap Yarımadasında böyle bir aptallık var.
Onun için kadınlara değer vermiyorum. Gereksiz bir çaba olarak kalıyor.
Herkes egosuz olsa ooooo
Erkeklerin kadınlara ihtiyacı yok. Sen hiç ormanda tek başına ağaç kesen ya da tek başına balığa giden gördün mü?
Var bence erkeklerin girecek bi mağaraya ihtiyaci var bence
31 yaşındayım hiç koşturmadım. Hep bi yemeğe çıkmakla başladı. o yüzden sünepelerle kimimizi karıştırma 😂
31 e devam ozamn bebek
Yaşasın 31 😂
Ne cenabet bir yaştayım 😭
Buyaşta 1 sene geçirmek zor olsa gerek🤣
Sorduklarında 92 liyim diyorum 😭
Hdhdjr
Kızların seçeneği bol oldugundan pek sallamiyorlarn
Haklisin ama duşün 1 kiza sosyal medyadan bin abaza yaziyor herkesin dötü kalkar ister istemez
Katılıyorum 🤝
herkesin karşı cinse ihtiyacı var hem ruhsal hem bedensel olsun
Nebilim bazen herseyden öte gurur var
knk en son 15 yaşındayken hoşlandığım çocuk uğruna gururumu yok saymıştım o zamandan beri gurursuzum
Nebilim knk ister istemez insanın gururu 1 adım onde oluo ister istemez keşke aşkta oyun gurur kavga kural olmasa ama iştee
Kalbin kotu işte umursamiyosun cocugu ne halin varaa gor
Umursayinca unutuluyorsun
E nolcak peki hep boyle umursamiycanmi
Ne kotu kalbin varmis ya keske karsina cikmasaydi o yazik adama insalah daha iyisini dogru birini bulur amin sen sahtesin
Ben onu umursarsam o beni umusamaz daha sonra bu iş boyledir ben hatayi 1 kere yaparim
Su an umursuyomuki seni boyle yaptign icin
Hep bakiyor aşik gibi konusuyor benle
Peşinden koşmaya gerek yok kız erkek olgun olursa bir birini ister
Olgunluk meselesimi sadece
O ayri bir şey begenmeler var karşılikli ama seni isteyen nikahlar kaşar muamelesi yapmaz
Sevgili olmaz direk nikahmi yapar bunumu anlamalıyım sjjejen
Git bul birini evlen banane ya
Aaaa bune bole direk evlen olur mu
Sen kocanı deli edersin zaten yazık yani
Evlilik sana göre degil
Özgurluk laiklik isterim istedigimi giyerim kimse karışamaz
Sen evde kal daha iyi
Sevgili evi olur mu jdjdhdb
Olmaz o kız
Niee kii neolcak bugun ona yarin sana udjejej
Sen bakiremisin
Deilim :)