Sizce Hakkımda Ne Düşünüyor Olabilir?

Bizim sınıftan bir kız ders konusunda bir şey sordu, cevapladım akabinde hem okuyup hem çalıştığı için derslere zaman ayıramadığından bahsetti ben de onu sınava hazırladım. Çok teşekkür etti, biraz sohbet ettik ve ben sınavın sonucuyla ilgili bir şey yazdım işte o da artık sınavla ilgili konuşmak istemediğini derslerden çok sıkıldığını söyledi ben de sohbeti devam ettirmek için işiyle ilgili sorular sordum görüldü attı. Bu esnada wp durumlarımı sadece ilk sayfasını izlemek şeklinde takip ediyordu ben de iki üç gün sonra hobi olarak müzikle uğraşıyordum işte bir parçayı gönderip fikrini sordum. Bu sefer hızlı bir geri dönüş aldım ve vakti olduğu zaman dinleyeceğini söyledi. Ayrıca whatsappa nadir girmesiyle birlikte kısa süreli arada girip çıkıyordu gece 3 lere kadar ben mesaj attigimdan ve cevapladığından beri bunu bıraktı (cevaplayalı bir saat anca olmuştur). Sizce kız hakkımda ne düşünüyor ve ilgimi farketmiş midir? Farkettiyse bunlardan yola çıkarak nasıl bir yorumda bulunursunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Kızın Instagram hesabını aradım ama bulamadım sadece iş hesabını bulabildim onda da bağlantı kurduk
Sizce Hakkımda Ne Düşünüyor Olabilir?