Bizim sınıftan bir kız ders konusunda bir şey sordu, cevapladım akabinde hem okuyup hem çalıştığı için derslere zaman ayıramadığından bahsetti ben de onu sınava hazırladım. Çok teşekkür etti, biraz sohbet ettik ve ben sınavın sonucuyla ilgili bir şey yazdım işte o da artık sınavla ilgili konuşmak istemediğini derslerden çok sıkıldığını söyledi ben de sohbeti devam ettirmek için işiyle ilgili sorular sordum görüldü attı. Bu esnada wp durumlarımı sadece ilk sayfasını izlemek şeklinde takip ediyordu ben de iki üç gün sonra hobi olarak müzikle uğraşıyordum işte bir parçayı gönderip fikrini sordum. Bu sefer hızlı bir geri dönüş aldım ve vakti olduğu zaman dinleyeceğini söyledi. Ayrıca whatsappa nadir girmesiyle birlikte kısa süreli arada girip çıkıyordu gece 3 lere kadar ben mesaj attigimdan ve cevapladığından beri bunu bıraktı (cevaplayalı bir saat anca olmuştur). Sizce kız hakkımda ne düşünüyor ve ilgimi farketmiş midir? Farkettiyse bunlardan yola çıkarak nasıl bir yorumda bulunursunuz?
Sizce Hakkımda Ne Düşünüyor Olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın Instagram hesabını aradım ama bulamadım sadece iş hesabını bulabildim onda da bağlantı kurduk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Engelle geç amacı seni peşinden koşturmak, böyle tiplere yüz vererek gõtlerini kaldirmayın.
Yani çok yeni tanıştığımız için hemen aşırı yakın tepki vermesini beklemiyordum biraz koşayım bakalım baktım benden hızlı kaçıyor koşmayı bırakırım
Kanka valla dediğinden de büyük bir cins çıktı 😂 Kız bir süre sonra sevgilisinin olduğunu ve rahatsız olduklarını falan söyledi e tabi haliyle uçan engel de geldi 😂😂
En iyi görüşü sana veriyom kral
Geçmiş olsun knka 😆
Eyvallah eyvallah
Gün geçmiyor ki bir tane daha toksik kız bulmayayım 😂
Alayı öyle knka, artık felsefem şu kadınlara onlar yokmuş gibi davranın onları aşşağılayın hakaret edin bu sizi yuceltecektir.
Kanka erkeklerde de gariplik var he naz yapmistir falan diyenler oldu la 😂
En iyi ihtimalle naz bile olsa öyle naz mi olur la o nazi çeken maldır
Ben biraz malım fark etmezdim ama o anlamış olabilir. Yine de biraz daha ilgini belli et.
Peki sizce ne düşünüyor hakkımda kız hem bölümüyle ilgili çalışıp hem de okuduğu için ve görüldü yediğim için yazmaya çekindim birkaç gün
Ama sanırım görüldüye rağmen rehberden silmemesi de iyiye işaret olabilir
Belki işi vardır sonra dönücektir unutmuştur. Sen bir daha yaz rahatsız olduğunu düşünürsen kendin konuşmayı kesersin. Bence o da sana karşı boş değil.
Yok zaten bana en son dönüş yaptı müzikle ilgili soruyu sorunca
Peki boş değilse neden görüldü attı sizce?
Yani bu ikinci soruyu sormadan önceki soruya
Belki modunda değildi canı sıkkındı bilemeyiz çok kafana takıyorsan ona sor
Neyse göreceğiz zamanla ama sevgilisi falan var mı yok mu onu bile sormadım
Git sor ayolh
Yok onu soramam 😀 daha tanisali iki üç gün olmuş çok garip kaçar
Ya bir de bir şey daha kafama takıldı şarkı altı üstü iki üç dakikalık bir şey bugün de resmi tatil ilgisi olsa dışarıda bile olsa dinleyip yorum yapmaz mıydı?
Bilmem ki gidip sor sen
Müsait olduğumda demişti acaba yine öyle diyip geri dönüş yapmayacak mı diye düşündüm
Ama öte yandan ben yazana kadar her 10/15 dkda bir wpye bakıp bakıp çıkıyordu ben yazdıktan sonra bıraktı bunu buda garip
Bilemeyiz ki belki cidden müsait değildir
Ama öyle bir şey yapması da mantıklı gelmiyor çünkü saygılı birine benziyor ben yardım ettikten sonra birçok kez teşekkür etmişti Allah razı olsun falan dedi
Belki de nezaketen seninle konuşuyor bilemeyiz git sor aaaaaa
Neyse ya bu konularda benim beynim çalışmaya başladı mı satranç motoru gibi analiz etmeye başlıyorum en iyisi içimden geldiği gibi davranmak
Müsait olunca dinleyeceğini söyledikten sonra bende Ok demiştim ona bir 20/25 dk önce görüldü attı ve hem çevrimiçi süresi arttı hem de girme sıklığı bu ne anlama geliyor kankalarindan taktik mi alıyor 😃
Biraz sanki boku çıktı bu olayın 😃
Yok yok yuzde bir milyon bilerek yapıyor başka şeylerden de bahsettim normale dönmeye başlıyor 😃
İlgimi de farkettiğine eminim haydi hayırlısı
Evet sanırım dediğin gibi ilgimi daha da belli edince birden muhabbet daha da ilerledi Instagramını verdi takip yolladım falan. Hatta durumumda ilgimi belli eden bir gönderme yapmıştım onla ilgili bir espri yaptı sanırım ağırdan alıp tepkimi ölçtü
Haklı çıktın olaylar beklediğimden de hızlı gelişiyor en iyi görüş senindir 😃
Güncelleme en iyi görüş senin değildir kız biraz daha konuşunca sevgilisinin olduğunu ve rahatsız olduğunu falan söyledi tabi haliyle uçan engel atmak durumunda kaldım
boş ver