Eşinin/sevgilinin sana adınla seslenmesi sende nasıl bir his oluşturur?
Yavrum bebeğim güzelim varken neden adımla seslensin ki 🥲

#mutlugünler
Eşinin/sevgilinin sana adınla seslenmesi sende nasıl bir his oluşturur?
Yavrum bebeğim güzelim varken neden adımla seslensin ki 🥲

#mutlugünler
Benim bir hissim olmaz yani eşim ya da sevgilim olsun da gerisi önemli değil bana her türlü seslenebilir ben bunu sorun etmezdim ben de eşime ya da sevgilime zaten aşkım bebeğim hayatımın anlamı balım gibi şeyler söylerdim zaten yani birbirimize laka da takardık zaten bunun gibi eğlenceli kısımlar aşkın bence küçük ama değerli kısımlarındandır
Youtube'da eşlerin birbirlerine yaptığı şaka short videoları ara sıra karşıma çıkıyor. Adam karısına ismiyle seslendi ve kadın da "bu yemeği yaptığım için mi x oldum, önceden aşkındım" dedi. Allah kahretsin ya, çok saçma şeyler bunlar. Ne var yani ismiyle seslendi diye.
Eic 😃😃
:))
Bana kullanmayı sevdiği bir kelime varsa bir anda ismimle seslenirse sinirlenebilirim. Bu genelde sinirli anlarında oluyor.
Ama gayet normal bir şekilde seslenirse olabilir. Yinede seslenmesin ya boşuna mı sevgilim 😃
Cevap
41Cevap
Hoşuma gider adımla seslenmesini seviyorum ismimi söylüyorsa iyi bişey yaptım demektir çünkü adımı seviyor adam😂
Adımı en güzel o söylüyor, sorun yok ☺️
Adımla seslendi nasıl ağrımaa gittiii
Soruyu okuduktan sonra herkesin aklında canlanan o yüce insan Rafet Elroman😂😂😂 Ona; ula puşt daha dun göz bebeğun iduk bugün ne yapduk da gözundan duştuk! derdim herhalde😅😅
Çok açık sözlüsün 😃
Yok canım sosyal alemde böyle😅😅😂😂😂😊
Adımla seslendi nasıl ağrıma gitti… 🎶 Ehm, seslenebilir sorun değil
Bir kere işyerinde takım lideri güzelim demişti. Ağzından mi kaçtı bilmiyorum. Hayırdır takım lideri senin amacın ne 🤣 eğer genel olarak ismimle hitap etmiyorsa ismimle hitap etmesi rahatsız edebilir..
Biz erkeklerde genelde pek bı anlam ifade etmiyo fakat söz konusu kadınlar olunca ismiyle hitap edildiyse olmadık afra tafra trip yiyoruz tabi kendilerince hakli da olabilirler sonuçta ince düşünceli yaratıklar
Sevgilim olsaydı Sultanım derdim ben ona, eski sevgilime Starliçem diyordum
Yaaa kimse bana neden starliçem sultanım demedi ki 🥲
Vardır bir yerlerde ama bunlar kullanılmış bence size daha başka bir lakap yakışırdı mesela ne olabilir?
Kedicik nasıl uygunmu?
He bu hiç kullanılmamış 😃
Sinirliyken söylüyor genelde eğer normal halde söylerse de ne dedin diyorum ismini söyledim diyor senin adın o değil mi diyor hayır değil benim adım aşkım bebeğim birtanem vs diyorum bende 😂
Efsanesiniz 😃
Bana sevdiceğim Lizam diyo, niye demesin ki?
Aşkım, bebeğim, tatlım laflarını hiç sevmem zaten.
Bir tek, gerçekten niye bilmiyorum, biri bana bitanem dediğinde böyle bir içimde çiçekler açıyo, ehe.
Bence en doğru olan bu
Aşkımlı canımlı cicimli kulağa hiçte samimi gelmeyen bu sözlerden,
daha özel bir kelime varsa oda benim olan bana has olan ismimdir.
İsmimle hitap etmesi hoşuma gider
Kızdıysa ya da başkası varsa yapıyor 2. kısım doğru bir kısım ortalık içinde aşkım vs denmesini istemem
ama şöyle de düşünebiliriz bir kişi senin ismini söylediğinde kendi ismini daha da çok sevebilirsin :) ama tabii ki yavrum bebeğim de desin 😀
Adımı seviyordur o yüzden kullanıyordur diye düşünürüm ickdkckd normal şeyler takılmamak gerek.
Sürekli yavrum güzelim bebeğim denmesi de bir sürw sonra duygu değil dile takılı kalmış bir söz öbeği haline geliyor. Ara sıra olması yeterli.
Adımla seslenmesini tercih ederim zaten.
Diğer türlüsü yapmacık geliyor.
Olayı abartmayın ya. Düşünsene boşanma davası hakimin önünde. Neden ayrılıyorsunuz bana adımla seslendi. 😃
Bazı erkekler bu süslü kelimeleri kullanmak istemez, emin ol senin adına, ne anlam yüklemiştir.
İsmimle hitap edilmesi canım cicimden daha çok hoşuma gider zaten
Adımla hitap etmesinden nefret ediyorum beni çok soğutuyor
Kavga ettiğimiz zaman genelde birbirimize ismimiz ile hitap ederiz
Adımlada. seslenebilir onun sesinden duymak bile güzel.. canım aşkım demesede
Valla yavrum kişinin yetiştirilmesine bağlı kimisi o cümleleri kuramaz bile :)
Hoşuma gidiyor benim.
Aşkım canım cicim benlik değil.
Bir sevgili eğer adımla sesleniyorsa ya bişey olmuştur ya da kesin birşeye sinirlenmiştir😄
Güzel hitap şekilleri varken ismimi söylemesin bir zahmet 🤭
Ismim ile hitap etmesi daha güzel olur. Kaypak gibi olmasini istemem.
Adımla sesleniyor ama normal degıl mi bu? İlla aşko falan mı demesi gerekıyor
Takılmam böyle şeylere. Kelimelere değil hissettirdiklerine bakarım.
Adımlaa seslendiii, nasıl ağrımaa gittiii skdjdje
Desin, adımı ondan duymak da güzel
Seslenme şekli çok önemli değil ismimle hitap edebilir tabii ki 😊
Ben bazen ona kızgınken adıyla seslenirim 🤣gıcıklık olsun diye
Belki garip gelebilir ama ciddi bir ilişkimizin olduğunu düşünürüm
Resmiyet işte biraz gayet de olağan bir hitap şekli
En sevdiğim hitap şeklidir.
Samimi ağızlarda kişiye mutluluk verir.
Adıyla seslenmiştim baya tuhafına gitmişti ama bence normal
Adım daha güzel djdhjd ama arada sevgi kelimelerinin kullanılması lazım
Neden seslenmesin ki. Sonuçta adım o benim.
İlla bir hitap kullanmak zorunda değil.
Söyle ömrüm, kurt bakışlım, yarim derdim deli taklidi yapardım
İnsanlara boşuna mı isim veriliyor. Yok ya takılmam ben..😄
Ben şahsen sevdiğime adıyla sesleniyorum bu onu sevmediğim anlamına gelmez çünkü ben sevdiğimin adına da aşığım bunun için ona her seslendiğimde aşkım vs gibi kelimeler yerine adını kullanmayı tercih ediyorum.
Birlikteysek sıkıntı olmazda ayrıldıysak kötü hissettirir
Niye ki 🤔
Ayrildiysan niye aşkım desin jxhdhd
@_AnaisWatterson_ seni zeki :)) işte bende ona üzülürüm
Çok bir şey fark etmez
Yavrum bebegim nedir ya mide bulandirici 🤢🤢
Kızlar için söylüyorum sadece, erkek arkadaşınızın size adınız ile seslenmesi kadar doğal bir şey yoktur. Seslenebilir ve bu çok normal. Buna alışın, saçma sapan boş triplere girmeyin. İyi akşamlar.
Hoşuma gider.
Pirinç pilavı desin bence
Senin derdin daha çok olur kedicik aşağı pisicik yukarı :D
Arada bir de miyavladı mı tam çıldırmalık 🤦♀️
Ahahaha olsun ama belki tok evin tok kedisi olabilirsin
O çok mümkün olmaz ya
Hiç sevmem vıcık vıcık iyy adımla seslensin çok hosuma gider o ne öyle bulut gibi gülüm bebeğim iyy hiç sevmem
Benim değil de onun bir daha konuşamamasına neden olur
Ben adımla seslenmesini istemem yani herhangi biri gibi hisederim
Bana özel hitap ediş şekli varsa ve sadece o anlık ismimle hitap ederse deli oluyorum 😂
Adımla seslendi nasıl ağrıma gitti, nasıl üzgünüm 😂 bu şarkı hep komiğime gitmiştir. Yani benim için sorun olmaz arada adımla seslenmesi.
Adımı biliyormuş derim
İsmimi seviyorum ya, o yüzden tuhaf karşılamam
Keyfine göre seslensin fark etmez
Seslenebilir, normal bir durum.
Adımı sevdiğimden duymak güzel ya sorun değil.
Buna cidden takılanlar var mı ya
Kocam bana güzel sözler söylemeli
herifim demezsse olay çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?