Etkilenmesi normal mi?

nişanlıyız. eşya bakmaya gittik nişanlımın ailesi ile çünkü görevdeydi. beyaz eşyayı beğendim babası nişanlımın kartından ödedi. koltuk takımını da aynı şekilde. iş yatak odasına gelince biz alacaktık babası tutturdu en pahalı dolap olacak diye. neyse kavga gürültü aldık. dün mesajları gördüm. babası nişanlıma dolabın fotoğrafını atıp bu pahalı bunu beğen alsınlar yazmış. oda nişanlım isterse olsun baba demiş. neyse babası elini cebine atmadı hatta birkaç ay nişanlım para gönderdi babasına. sonra nikah için geldi nişanlım 5 gün sonra kıyacağız. gelinlik aldık babası duyunca kavga etmiş niye bana danışılmadan alındı, seni kız götürdü aldırdı, zaten sana o kız lazım al hayrını gör düğüne de evine de gelmiyorum demiş. halbuki beni nişanlım götürdü. ayrıca sözde kayınbabam beni çok sever bana çok yakın ve iyi davranır. nişanlımın babasından etkilendiğini düşünüyorum. gelin tacı düğünde denenip alınacak nişanlım bana baban alsın 200 tl için aramazsınız herhalde dedi ararım dedim. nikah için kuaför istedim olmasa olmaz mı dedi olmaz dedim beni sabah al götür ordan geçeriz salona dedim. tamam demişti şimdi arabaya sıkışın gelin bizimkiler nasıl gelecek ve durumum yok dedi. gazını ben alacağım gel dedim saçmalama dedi. bende ben giderim kuaförde seni beklerim dedim. yani babasından çok etkileniyor onun dediğini yapıyor ben arkamda duramayacaksan nikah masasına oturmaya gerek yok dedim ne yapmalıyım ve benim ailemi sürekli ortaya katıyor bende ben susuyorum diye suçları yok sanma aramızı bozmak istemiyorum dedim. ne yapmalıyım.

Etkilenmesi normal mi?