AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
By gidişle sanırım benimde böyle khjk
Gerçi ben memnunum ihtiyacım yok
Aynen bende memnunum ihtiyacım yok ama onlanları şahitlik etmekden başka hayatımda yok
O kadar umutsuz olmayın bu nasip işi aslında
Bir gün gelip sizi de bulur ben pozitif düşünüyorum şahsen
dediğin ile alakası yok altında yatan sebep başka
Bu gidişle*
Ne peki
Özel değilse söyleyebilirsiniz isterseniz
11 yıl önce kendimi hayattan yok ettim
Nasıl yani anlamadım
kendimi hayattan soyutlamak zorunda kaldım 11 yıldır evden dışarı dahi çıkamıyorum
Neden insan bunu yaparki kendine yazık olmuş baya..
Sizin için değişim şart zor olabilir ilk başlarda ama hayat böyle geçmez
Bir an önce değişmelisiniz buna cesaretiniz olması lazım
Sende bu aileye düş şartlara ortamlara görürüm seni de... 11 yıldır geçiyor ve korkarım böyle yaşamakdan da başka çare yok kendimi hiç bir zaman sevmedim.. peki hayat nasıl geçer iş aşk meşk gezme ile mi , ben yaşayan ölüyüm
Yaa tamamda işte kendinizi kurtarmalısınız bu durumdan diyorum
Ne sebeple olduğunu bilmiyorum ben
Hayat nasıl geçer bilmem insandan insana göre değişir bu ama sizinki hayat değil cidden öyle geçmeyeceği kesin
nasıl kurtarabilirim söyler misin lise terkim işim yok asgari ücrete gir kendini kandır.. İnan bana sende benim konumda olsan senin de böyle olmayacağın ne malum hayat değil görünebilir başka seçenek mi var sanki kime göre neye göre.. 11 yıldır sürdürüyorum 16-27
Hiç değilse bir yerden başlamak gerek asgari ücret bile olsa
Siz alışmışsınız o hayata çıkmak isteyen kafasına koyan zaten her türlü zor olsa bile çıkardı
Ne yapsan bu halinden daha iyidir hiç bir şey yapmamakdan ama kafam gitti işte özgüven diye bir şey yok tipimi sesimi boyumu sevmem lise terkim arkadaşım yok benim ise hayattan hiç beklentim hayalim hiç bir şey yok o yüzden 11 yıldır sürdürüyorum 16 yaşında ergen bir lise öğrencisiyken girdim depresyona 11 sene oldu 27 yaşına geldim hala aynı , Sanki istesem bile sosyal olamayacakmışım gibi geliyor
Öyle düşünmeyin değişime bir başlayın bir cesaret edin gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten
Belki ilk başlarda zorlanırsınız ama pes etmeyin yani
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim..
ya intihar ya böyle yaşamaya devam
Siz umutlu olmaya uğraşın bence siz baştan ümidi kestiniz gibi duruyor ama böyle olmaması lazım
Biraz kendinize güveniniz olmalı en azından deneyin hani
kolay değil 11 sene vücut karakter böyle alıştı sorumluluk diye bir derdim yok kendimi dış görünüş olarak herşeyden soyutladım vücüdumun hiç bir parçasına bakmadım düşün yani
İşte kolay değil ama bunu yapmanız lazım değişim zor olsa bile değişime ihtiyacınız var bu belli gayet
Bakalım biraz arsadan para düştü 130 milyar spor salonu psikolog denerim adamlar iş de verecek ama içimde herşeyin daha farklı olabileceğine inanmış bir karakter yok
Psikologa kesinlikle ihtiyacınız var
Siz çabalayın gerisi gelecektir ben eminim
Açık söylemek gerekirse hiç bir zaman çabalamadım çünkü kimse yerimde konfor varken hayata yorulmayı istemez ben kilo alsam da dişlerimi kaybetsemde kendimi soyutladım sesimden tut da hiç bir şeyimi sevmem
Belli zaten yazdıklarından çabalamadığınız ve değişimden çok korktuğunuz
İşte kendinizi sevmeniz için yapmanız gerekiyor en çok kendiniz için yani kısacası kimse için değil sonuçta hayat sizin hayatınız
Yazdıklarınızdan*
11 yıldır böyle alışmışsın artık başka biri olmak başka bir kimliğe bürünmek korkutuyor hiç birey olmadım hayat sizin hayatınız diyorsunda bomboş hayat hayat da hayat olsa bu aile de doğmasam eminim böyle olmayacaktı.. ben kendimi hiç bir zaman birey hissetmedim sorumluluk alamam işe gidemem sevgilidir arkadaştır gezmedir hobidir bana ters gibi
İşte keşke alışmasaymışsınız ama öyle olabiliyor maalesef
Biliyorum sizin için değişim zor ama buna çok ihtiyacınız var eğer yapmazsanız intihara kadar gider sonu psikolojiyi de mahvediyor çünkü baya
yıllar önce lise 1 öğrencisiyken 16 yaşında derslerim kötüydü bıraktım eve bilgisayara alıştım rahmetli babam sorumluluk vermedi hazıra alıştırdı benimde sesim çıkmadı zamanla bu da alışkanlık haline dönüştü kilo alsamda boyum kısa kalsada dişlerimde dökülsede alıştım buna ve artık her şey zor bana diğerleri gibi birey olmadım sorumluluk yok konfor var yapabileceğim tek şey asgari ücretli işe girip kendini yorup kendini kandırmak sosyal olacağımı hiç sanamıyorum bir kere psikologa gittim devam edemedim burdan sonra nereye gideceksin dedi eve dedim yapma öyle bir cafeye otur dedi hiç bir şey yapma onu bile yapamadım zorlanıyorum arkadaşım yok altımda araç yok hayatta yapmak istediğim bi şey yok çalışmıyorum bile para kaynağım yok bende kendimi saldım yiyor içiyor keyfime bakıyorum ev hapsi ama pc var herşeyi izle geç günleri başkası kabul etmez bu durumu ama murat olan kabul eder kendine yakıştırır benim mesela araba sürmem ehliyet almam araba sahibi olmam kız arkadaş sevgili edinmem evlenmem ve yurt dışı görmem Atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey herhalde..
Babanızın belki de hatası size sorumluluk vermeliydi sonuçta hep bakamaz size kendi geleceğinizi kendiniz kurmanız lazım psikologa başlamanız devam etmeniz lazım bu size iyi gelir
Siz bir yerlerden başlayın her şey yerine oturur sonradan
Babam ve annem cahil ve fakir ne anlasın bu ailede olmasam zaten her türlü normal birey olurdum altını basa basa söylüyorum bu aile bu ortam bu maddiyat abilerim çöpçü ailemde tek lise mezunu yok ben dahil kime ne anlatıyorsun babam sorumluluk vermedi benimde aklım başımda değildi bir baktım 11 yıl olmuş bile artık yaşadığımı hissetmiyorum hiç kendimi zayıf olarak bile görmedim ben.. ben sorumluluk istemiyordum hiç al işte sonuç daha liseyi bıraktığımda pes ettim gelişmedim ben böyleyken kuzen aldı yürüdü boy ses iş kız araba sosyallik desen onda bende sadece izliyorum... ben hiç benimde hayatım var olacak demedim anlıyor musun psikologa kesin gidicem ama sosyal biri olacakmıyım pek sanamıyorum dediğim gibi mesela atıyorum işte araba sürmem benim 2093 de sevgilim olması 2096 da yurt dışı görmem de 2099 yılında öldükden sonra yani 100 yaşından sonra
Öyle umutsuz olmayın biraz pozitif düşünmeye uğraşın bence psikologu bırakmazsanız eğer bir şeyleri düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum
Sadece biraz umutlu bakmak lazım sizin tamamen umudunuz bitmiş gibi
kendimi saç diş boy ses kilo sorumluluk birey hissetme korku hayattan mücadeleden kaçmak hiç bir hayalim olmaması öyle böyle soyutlamadım kendimi öyle böyle yaşayan ölü değilim.. psikologun işi artık
Bencede o iyi gelir size umarım hakkınızda hayırlısı olsun
ama gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum artık konfor yok hareket var 0 dan başlama
Evet öyle olmalı
Gitmelisiniz tabiki psikojiniz baya etkilenmiş çünkü
1 kere gittim ötesi yok asistanı aradı ama gidemedim içimde hareketlenme istek yok hemde zorlanıyorum bir yerden bireye gitmeye
Başka bir psikolog bulun deneyin yani
İşinde iyi olan biri olursa iyi olur mesela onu da araştırmalısınız
Psikolog ile alakası yok sorun benim yakın bir psikolog yerine bile gidemem üşenmem
O zaman üşenmemelisiniz gitmelisiniz kendiniz için bunu yapmalısınız
Alıştığınız o iğrenç hayattan kurtulmak için yapmalısınız
iğrenç hayat derken başka seçenek mi var ye iç yat mastürbasyon yap bilgisayardan herşeyi izle geçsin yıllar üniversite mezunu istediği sevdiği işi yapan çok para kazanan uzun boylu sevgilisi eşi olacak sosyal olcak biri değildim ya
bir yere gidebiliyor muyum sorsana
Yaşadığınız hayat baya kötü olmuş ondan öyle dedim ne yapayım ben yaşamak istemezdim şahsen
Ve büyük ihtimal herkes de yaşamak istemez sonuçta herkesin bir hayatı var sizinde öyle hayat böyle geçmez
O yüzden kendi hayatınız için çabalamalısınız
kim yaşamak ister ki liseyi bitir üniv yazıl ve hiç bu duruma düşme sizin için kolay benim kafam bile liseye yetmedi bende zorlamadım ve sonuç bu birey olamamak farklı şeyler yaşayamamak artık umudu kesersin ve seni içine hapis eden bu depresyonu seversin başka yapacak bir şey kalmaz.. 11 yıl nasıl geçti peki
sürdürebilirim belki
Ama psikolojiniz mahvolucak bu şekilde sürmeye devam ederse
mahvoldu mahvolacağı kadar
Bundan sonraki hayatınız öyle olmasın bari onun için çabalar biraz insan..
Niye böyle düşünüyorsun bunu sana düşündüren ne.
11 senedir yatılan ev depresyonu kendini hayattan soyutlamak
Bunu sen kendine yapmissin
Çık biraz sosyalleş derim.
Yerimde ol da sen yapma bakayım , Kolaydı çıkıp da soyalleşmek kolaydı canım
Bilmiyorum
thank you so much