Güncellemeler
+1 yıl
Sebebi psikolojim bozuk yalnız kalmak istiyorum demesi sıkıldım demesi ortada bir sebep yok bence kendi kendine sorun yaratmış gibi görünüyor.
Ölüyorum ya kahroluyorum her gün ağlamaktan yoruldum her gün rüyamda onu görmekten sıkıldım her sabah zehir oluyor her gece uyumak istemiyorum beni niye bırakıp gitti nasıl gitti sevgi böyle bişey değil şimdi her gece başkasıyla konuştuğunu görüyorum senelerimi s*kti kafayı yicem ya da g*berticem kendimi. Hiç iyi değilim. Her yerden engellemis bide aile mi de engelle o zaman pe*zevnk Allah belasını versin ya sevdiğim gün keşke başıma daha büyük bir şey gelseydi. Buraya saçma sapan şeyler yazana hiç iyi şeyler soylemicem 23 yaşındayım boş yapmayın insan gibi konusmayacaksiniz yazmayın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adına üzüldüm dostum. Ama bence psikolojisi bozuk olan kişi sadece senle değil kimseyle konuşmazdı sanırım. Ayrılmak için kılıf uydurmuş gibi geldi bana.
Onu bende anladım da geç oldu bir de aylarca destek olup onu iyilestirmeye çalıştım ben şu an ruhen bitik haldeyim cidden ona zarar vermek istiyorum o kadar üzgün o kadar kızgınım hayatta hiçbir şey başaramamış bir insanı sevil adam yerine koyunca onunla beraber bende iyice suruklenip gittim üniversiteyi bile onun için onun yanında okudum şu an işsizim.
Hadi ya 🫤
Sarılmak istermisin.. 😐
Yaşadığın çok zor bir durum, zarar vermek istemende haksız sayılmazsın ama bence geçmişi geride bırakmanı öneririm. Eğer zarar vermek için çabalarsan ondan ne farkın kalır ki? Kendine dikkat et en azından gerçek yüzünü görmüş oldun bu şekilde teselli et kendini 🙂
Sadece seni bıraktığını anladım. Olaydan bahsetmemissin nasıl yardımcı olacağımı anlayamadım doğrusu
Guncelledim senin İçin soruyu
Teşekkür ederim. Ablacığım kadarı ile sanırım bahane bularak kendisi ayrılmış sizden. Özür dileyerek sizi bedenen kullanmış ise sıkıldım demesi büyük ihtimalle size karşı hiç bir duygu beslemedigini gösteriyor ne yazık ki.
4 sene boyunca mı? Yapmıştır ya onu da yapmıştır o ben şimdi ne yapayım şeytana uyup bir şeyler yapasim geliyor sabır çekiyorum
Siz kendinizi değersiz görerek şeytana uyacağım demeyin. Hayat devam ediyor. Öncelikle kendini sevmen gerekir. Elbette sana aşık olacak seni sevecek adam gibi adamlar çıkacaktır. Insan oğlu için evet sevdiğinden ayrılmak dünyaları kaybetmek gibi bir şey ama bunun birazda sebebi ilişkiye girmişseniz o zevkin verdiği bağlılıktır
aşk acısı. hemen hemen herkes çekmiştir. emin ol herkeste senın kadar sevmiştir. devam etmeyi öğren
İki kişi yaşıyor ilişkiyi senelerce beraber oluyoruz evlilik yolunda bitiyor ama nedense bir kişi aşk acısı çekiyor çok mantıklı. Ben devam edemiyorum maalesef sinir krizi geçiriyorum.
zaten ikisi aşk acısı çekse severek ayrılan derdık. adamın senle işi bitmiş. bunu kabullen. nikah masasında terk edılen ınsanlar var. hatta nıkahta yaptırdıgı saglık taramasında ılerı derece kanser oldugunu öğrenip, nikahtan 6 ay sonra ölen insanlar var. kendine acımayı kes. çok sevdiği barbie bebegı kırılmoş 4 yaşındakı cocuk gıbı davranma. yetişkinsin. karsındakıne tum anlamları sen yuklefın. o anlamlar olmadan o sadece yanından gecen bırı. aşışkanlıklarına sabret dırayet goster. zamanla belırsızlesecek ve sılıklesecek
Hmm hata yine benim anlaşılan yemin ederim şu an krizin eşiğindeyim yediremiyorum.
hata yok. canın acımadı normal. sadece yapman gerekenı söyluyorum. ya da yolun sonu da gelecegın noktayı. sinir krizi geçirecek bir şey yok. aşkların yarım kalması doğasında var. üzgünüm