Aşk İlişkileri Aşkın kaç dili vardır sence, âşıklar ten, gözler, kelimeler, tavırlar haricinde nasıl konuşurlar? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Aşkın bi dünya dili ve anlatım yolu var... Eklemek istediğin varsa söyler misin?#tubasueda Aşkın kaç dili vardır sence, âşıklar ten, gözler, kelimeler, tavırlar haricinde nasıl konuşurlar? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ne demiş Neşet; Kalpten kalbe bir yol vardır, gözünen görünmez sırdır.. 1 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Taraflarin sevdikleri seyleri yaparak anlasabilirler. 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşkın Dili yok bence. Lâl olurlar. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aşkı yaşasam ekleyebilirdim 😬 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sonsuz dili var gibi geliyor bana. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne demiş Neşet; Kalpten kalbe bir yol vardır, gözünen görünmez sırdır..
Taraflarin sevdikleri seyleri yaparak anlasabilirler.
Aşkın Dili yok bence. Lâl olurlar.
Aşkı yaşasam ekleyebilirdim 😬
O kadar fazlaki hangisini sayıyım.
Sonsuz dili var gibi geliyor bana.