Benden sıkılmaya mı başladı?

Sevgilimle her gün mesajlaşıyoruz ancak şu son üç dört gündür hiç seni arayım demedi, ne sesli ne de görüntülü. Zaten en son iki hafta önce görüntülü konuştuk, o zaman gördü beni. Arada fotoğraf atıyor kendisi bana iş çıkışı falan. Ben özlüyorum onunla konuşmayı, ama o hiç teklif etmedi nedense kaç gündür.

Onun dışında yalnızca akşam saatlerinde adam akıllı mesajlaşabiliyoruz ama artık şimdi tatil günlerinde bile saat 12 veya 1 olunca benim uykum var imasında bulunuyor. Yani o sorun değilde uykum var diyor ama konuştuğumuz konu bitmemiş oluyor ve can çatlasa 5 dakika sürecek en fazla. Sürekli mesaj aralarında geç de oldu saat diyor. Ya 5 dakikada ölmezsin ki. Sonra ben diyorum tamam canım uyuyalım o zaman. Peşine hemen diyor 'iyi olurdu, kaçıyım ben o zaman' sanki gitmek için saniyeleri saymış da kaçış fırsatı yakalamış hissi veriyor ve bunu hep yapıyor. Akşamları o saatlerde bana yazan da kendisi. Ben normalde zaten 11 de uyuyan bir insanımdır. Ona ayak uydurmak için uyku saatlerimi ileri çektim ve bir gün olsun bunun lafını etmedim. O bir dakikayı bile sayıyor ve sürekli uyku uyku diye ima eden mesajlar atıyor. Ben de geriliyorum kötü hissediyorum, sanki zorla tutuyorum gibi suçlu hissediyorum. Ona da dedim bugün ben suçlu hissediyorum sen böyle diyince diye. Bana şöyle dedi 'olabilir djdhjsj ama istersen biraz daha kalabilirim senin için' . Hemen arkasına da şöyle yazdı 'alınmayacaksan uykum var mesela şu an da, bana sen kendin söyle uykun geldiğinde dedin dedi' kötü hissettim ne yalan söyleyim. Evet ben dedim uykun gelince çekinme söyle diye ama bana sanki onu tutuyorum hissi veriyor gibi ima ediyor. Ben onun iş günleri zaten yazmıyorum ki uyusun diye. Düşünceliyim o konuda.

Son olarak bu sabah günaydın yazdım. Uyanınca günaydın yazmış, sonrasında nasılsın veya ne yapıyorsun diye sormadı. Merak ettim yazar mı diye akşam 7 buçuğa kadar yazmadim o da yazmadi, en son ben sordum ne yapıyorsun canım diye maç izliyorum dedi. Sonra akşam saat 11 gibi ne yapıyorsun falan diye yazmaya başladı, sonrasında hemen uykum var alınmazsan dedi. Konuşmak istemiyor mu anlamıyorum. Kaç gündür sesini duyuyum demiyor onun dışında akşama kadar yazmıyor. Ama bugün akşam vakti moralim bozuktu biraz. O da dedi benim de günlerim genelde sıradan şu an ama sen iyi geliyorsun bu günlerde dedi. Anlamıyorum benimle olmak istiyor mu istemiyor mu

Benden sıkılmaya mı başladı?