Asla İnsani insan yapan değerlerdir derdi Rahmetli buyukbabam Ne olursa olsun onlardan taviz verme Sevgi hayatın ve yaşamın mayasını oluşturur Paranın alamayacağı tek şey sevgidir Onurlu ve namuslu bir hikayenin varsa seni kimse satın alamaz
Para kriterlerde bir artı olabilor fakat sadece para için olmaz yasak elmadaki Halit gibi biriyle ama aman arkama bakmadan kaçmam gerek diye düşünürum sanırım 😁
Para değil önce eğlenmeyi ve mutlu olmayı bilen biri olması önemli. Ruhunuzu doyurmadan doldurduğunuz cüzdan gözünüzü doyurmaz.
İnsanların maddî durumları veya sahip oldukları şeyler bugüne kadar hiç ilgimi çekmedi. Ben daha çok oturup kalkmasını bilmesine, kültür seviyesine, nezaketli olmasına, eğitim seviyesine, vicdanına ve merhametine dikkat ediyorum. Efendilik ve iyi niyet beni o kadar etkiliyor ki.. -Mehmet Aslantuğ-
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Parasız erkeği sadece annesi sever. Parasız erkek gereksiz erkek Ya saka bi yana para olsa ne olmasa ne sanki ödeyecekleri şey en fazla ne ki çay kahve yemek o da dokunmasın zaten ama evleneceğim kişide tabiki paraya da bakarım ilerde fakir ama huzurlu bir hayat yalanını yasayamam
Dürüst olayım, kimseyle parası için sevgili olmam. Maneviyata önem veririm ben. kişisel gelişim olmayacaksa, birbirimizi büyütüp olgunlaştıramayacaksak, paranın ne önemi var ki?
Olurum ve bundan haberi olur. Kullanıldığını bilir. Duygularıyla oynamam. Haa belki gerçekten severim belli olmaz. Ama ana fikir para olduğu için açıklama yapayım dedim 😂 Aaahhh bir zengin karı bulsam da kurtulsam 😔
Parasi icin biriyle Sevgili olmam sirf parasi var diye belki içim ona karşi isinmayacak beğenmicem etmicem benim içinde Mantik önemli ama birincisi Aşk sevgi saygi bunlar daha çok önemlidir sorumsuz biriylende olmak istemem yani