Eski sevgilim beni unutmus mu yoksa bana oyle hissettirmek mi istiyor? Ozluyor mu?

Ya hikayem su ki ben birini begendim acildim hep deger verdim sevgili olduk cok sorun yasadik hepde ben cikariyorum cunku mantikli sebeplerdi iste sadece kizlari takip ediyo is yerinde kizlarla cok samimi davraniyo ve bir kizla konusurken beni uzaklastiriyor falan ya da dusuncelerimi sevdigim sevmedigim seyleri hatirlamiyor bile mutsuz oldugumda iyi olursun deyip birakiyor beni falan tam tersi de benim her surede sevdigi farkli biseler yapip mutlu etmem falan her neyse ben bigun dayanamayip agladim onun yaninda ogundede iste baya degersiz hissettirdi yuzume bile bakmiyordu... dedimki huzursuzum daha cumlemi bitirmeden bana dediki bana karsi huzursuzsan ayril ben unuturum her hangi bi iliskiyi... ilk basta agladim sarildim ona falan oyle olmasin diye ama eve gidince neden bu kadar asagladim kendimi diye dusundum... o sevyedeki kiz degilim sonra dedigini dusundum uzatmadan ayrilalim dedim oda kabul etti takipte kaldim ama oda cikartti beni arkadaslarimi numarami sildi falan hayatini devam etti gayet de mutlu gordugum kadariyla daha hic konusmadik... o ayrilcagimi beklemiyordu sizce kiymetimi bilip ozler mi? ... ya da geri doner mi? Normalde cok gurur yapan birisi ama bir gun gelip mesaj atar mi diye dusundum... erkekler ne dusunuyor ve kizlarin basina oyle bise geldimi
Eski sevgilim beni unutmus mu yoksa bana oyle hissettirmek mi istiyor? Ozluyor mu?