he ranger. e onlarda pahalı araba yaa milyonluk araba yani az değil ki :) sen şimdi 26. kişi falan olma sakın he dikkat et. akıllı kıza benziyosun kanma sıradakilerden biri olursun yoksa
e tanıyomuşsun o zaman reelde falan da hâlâ neden muhatap oluyosun. sana masus kendini öyle göstermeye çalışıyo. hani sapın teki deme diye. kendini pazarlıyo bi anlamda. boş ver hiç muhatap olma salla gitsin.
bazı kızların hoşuna gider evet. benimo psikolojisi olur yani. hani bütün kızlar hayrandı ben kaptım ve elimde tutucam gibisinden. içsel bir durum yani.
ciddi manada parası olması lazım bunun için. Kızlar paraya düşer diye demiyorum bunu. O kadar kişiyi tanıyıp birlikte olması için mekanlardan çıkmıyor, yiyor, içiyor olması ve bolca da vakti olması lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
altında arabası cebinde parası varsa belki olabilir.
Ranger var altında ama çok da zengin değil ya evine atıyordur para çok mu önemli
yani range varsa para ikinci planda kalır tabi. range gören kız zengin olduğunu anlar zaten kabul eder yani
Ranger ya range rover değil jxjx
he ranger. e onlarda pahalı araba yaa milyonluk araba yani az değil ki :) sen şimdi 26. kişi falan olma sakın he dikkat et. akıllı kıza benziyosun kanma sıradakilerden biri olursun yoksa
Bana ne ya gelmiş yattığı kişilerin skorunu söylüyo bana adam mı bu?
sosyal medyada mı tanıştınız?
Hayır
e tanıyomuşsun o zaman reelde falan da hâlâ neden muhatap oluyosun. sana masus kendini öyle göstermeye çalışıyo. hani sapın teki deme diye. kendini pazarlıyo bi anlamda. boş ver hiç muhatap olma salla gitsin.
Bana itici geldi diğerlerinin hoşuna mı gidiyor bu durum da pazarlıyor bu şekil?
bazı kızların hoşuna gider evet. benimo psikolojisi olur yani. hani bütün kızlar hayrandı ben kaptım ve elimde tutucam gibisinden. içsel bir durum yani.
Olum ben kaç senedir burdaym bizde mi bir pohluk var 😂😂
Hdhshx
Elizabeth demeye dilim varmadı 😂
ciddi manada parası olması lazım bunun için. Kızlar paraya düşer diye demiyorum bunu. O kadar kişiyi tanıyıp birlikte olması için mekanlardan çıkmıyor, yiyor, içiyor olması ve bolca da vakti olması lazım.
kodoman çocuğu falan mı bu?
Ya nişantaşında evi falan var ama aileden kalma
Aşırı zengin değil
işsiz, baba parası yiyen tiplerdense olabilir
istediği kadar karizması, tipi, boyu posu olsun para olmadan imkansız bu dediğin
Yok inşaat firmaları var ama aşırı zengin değil biliyorum arabası falan normal
sallamayı sever biraz öyle keko tipler, abartmıştır
Bana da öyle geldi ya instagram da kız takipçisi çok arttı ondan dedim doğru mu acaba
bilemem
Paralıysa doğrudur hatta daha fazla bile olabilir. Yok eğer aç itin tekiyse, bol keseden sallıyor demektir
Ya bu kendini beğenmiş ukalanın teki instagramda takipçisi falan arttı gitti gideli ondan şüphelendim acaba doğru mu diye
Yani ihtimal var, bilemiyorum. Paraya bakar
bir arkadaş 2 günde 3 kızla oldu. zor değil bu devirde ağzın laf yapsın
Nasıl buluyorlar nerden instagram falan mı
Instagram çevre zor değil
Parası varsa evet doğrudur, yoksa da parası varmış gibi takılıp elalemi kandırdığı için doğrudur.
Çok zengin değil ya nişantaşında evi var. Kız takipçisi çok arttı ondan doğru olabilir dedm
Nişantaşında kendine ait bir evi olması? bence gayet zengin ya , ne dersin 😄
Aileden kalmış aman neyse 50 60 olsun o zaman napım
Yani , boş ver gitsin , fazla kurcalama
Para ile evet yapabilir
Çok zengin değil ya yakışıklı
Belki 40 50 de olabilir erkolara güvenilmez
Bunu yapan adam böyle konuşmaz ki.
Valla bana da öyle geldi kendini bişey sanıyo biraz
Çok mu uzun yakışıklı zengin?
Normal * biraz çok zengin de denemez
Sallıyor emin ol o zaman
Kız takipçi sayısı arttı ondan dedim doğru mu ki ama bana da sallıyo gibi gelmiyo değil
Yakışıklı olarak bile zor uzun boylu değilse imkansız
Boyu 173 falan ya
İmkansiz zengin olsa bile o kadar para avcısı bulamaz eğer 32 tane yaptıysa gelsin benide yapsın çok ciddiyim
Salliyo
Haftada 2 kişi ediyo ne ara buldu da tanıştı da attı eve
Yav gozunde basit biri olarak gozukmek istemiyo hic mi aklin yok
Böyle daha basit oldu ama
Zenginse olabilir
Normal bence altında ranger var nişantaşında evi Ankara'da ailesiyle yaşıyo
Eskorttur hepsi
4 günde bir esc gitmise mümkün
Parası varsa olur
Sınırı yok tamamen kişiye bağlı